Domů Czech Technické problémy & bugy

technický problém

135

Komentáře

  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,435
    Já při farmaření poslouchám radio a nic z popisovaných zvuků mi nevadí. Jsou vypnuté :-))))
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět


  • SystemSystem Komentářů: 106,880
    Tato diskuze byla vytvořena přesunutím komentářů z diskuze co mne dnes naštvalo.
  • zdena5 (CZ1)zdena5 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Dobrý den, na koňské farmě mi to hlásí plnou stodolu, ale když ji otevřu, abych zboží prodala,, nic tam není, ani boxy se zbožím. Co s tím? poraďte prosím. děkuji Zdena5
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    zdena5 (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den, na koňské farmě mi to hlásí plnou stodolu, ale když ji otevřu, abych zboží prodala,, nic tam není, ani boxy se zbožím. Co s tím? poraďte prosím. děkuji Zdena5
    Ahoj
    Zkus aktualizovat stránku, znovu se přihlaš do hry. Když tak vymazat historii prohlížení. Ale většinou se stačí znovu přihlásit do hry.
    pexi @ cs 1
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 664
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Problém v rybářské oblasti. Lovil jsem mečouny,127ks a nacpal jsem návnady na 60% navíc(směs ze zlatoploutvého tuňáka)+veterány. Loviště má 11% postih(kdyby veteráni selhali)  Návnady nefungují, loď přivezla 127ks. Nv , od kdy je to zmršené, ale tuchu jsem měl už delší dobu, tentokrál jsem si to napsal a zkontroloval.

    Stále stejný problém nefungujících návnad. 0% postih,138 mečounů, 40% návnady a 138ks dovezeno a 138 vypadlo přii sběru. A neříkejte, že je to zase problém grafiky.

  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    upraveno 16.05.2020
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Problém v rybářské oblasti. Lovil jsem mečouny,127ks a nacpal jsem návnady na 60% navíc(směs ze zlatoploutvého tuňáka)+veterány. Loviště má 11% postih(kdyby veteráni selhali)  Návnady nefungují, loď přivezla 127ks. Nv , od kdy je to zmršené, ale tuchu jsem měl už delší dobu, tentokrál jsem si to napsal a zkontroloval.

    Stále stejný problém nefungujících návnad. 0% postih,138 mečounů, 40% návnady a 138ks dovezeno a 138 vypadlo přii sběru. A neříkejte, že je to zase problém grafiky.

    Ahoj
    Je to nahlášená chyba

    @JZDman (CZ1) prosím o screen nebo přesný popis vybavení a použité lodi

    pexi (CZ1) napsal(a):
    Ahoj
    Je to nahlášená chyba

    @JZDman (CZ1) prosím o screen nebo přesný popis vybavení a použité lodi
    @JZDman (CZ1)  myslím, že návnada funguje. Nepřidává % k počtu ryb ale o nějaké % zkrátí dobu rybaření. Je to bonus k rychlosti chytání

    edit: sloučení příspěvků
    Post edited by pexi (CZ1) on
    pexi @ cs 1
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 664
    upraveno 16.05.2020
    Díky, žil jsem dlouhou dobu v bludu :) Na krácení času máme ovšem prvních pět peonů. Návnady nalákají více ryb(v %), čili předpoklad, že se jedná o množství, nikoliv opět o časové krácení. Nerejpalo se zase do toho někdy ? Zvyk je železná košile. Nu což, vypravil jsem 2 stejný lodě a jednu nacpal návnadami na 90%.  Krácení o cca 35 min. A teď úvaha, 3 časoví peoni nebo 6 návnad? (lednice bych asi tahal za lodí v záchraném člunu). Návnady jsou fakt k ničemu, nefektivní, zabírají místo a zmenčují kapacitu.
    Osobně jsem rád,že mám k dispozici lodě všech kategorií, RTP je i o tom, aby si člověk nepřešvihl stupeň padání v silu, neb některé ryby neradno přešvihnout o jedno víc a cpát další bedny. Při samotné kapacitě u traileru se to může stát jedna dvě. Ale to je každého věc, jsem farmář, ne rybář. Díky  a bacha např. na humry.
  • PomnenkaPája (CZ1)PomnenkaPája (CZ1) CZ1 Komentářů: 37
    Od včerejška nejdou prodávat přebytky ze stodol a ani se nedá přes stodolu nic koupit,tak ať s tou hrou už jdou do Pihele
    PomnenkaPája @ cs 1
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,435
    Od včerejška nejdou prodávat přebytky ze stodol a ani se nedá přes stodolu nic koupit,tak ať s tou hrou už jdou do Pihele
    Zkus vyčistit historii nebo jiný prohlížeč.
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět


  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    Od včerejška nejdou prodávat přebytky ze stodol a ani se nedá přes stodolu nic koupit,tak ať s tou hrou už jdou do Pihele
    Ahoj
    Funguje to úplně normálně. Musíš mít nastavené rozšířené zobrazení. Pokud to nejde zkus obvyklé věci: aktualizace stránky tlačítko F, vyčistit historii prohlížení a cookies nebo jiný prohlížeč. Pokud  to nebude fungovat ani po tom (několikrát vyčistit) obrať se na podporu.

    A příště piš do správného vlákna.
    pexi @ cs 1
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 664
    Jen pro zajímavost, nejde vystavit trofej ve vytríně(že by tím, že jsem už jednu měl?) Nešlo to včera ani dnes (PC uklizeno).
    Mohli by sakryš udělat něco s těma zvukama? Příjede loď do přístavu a při nakládce se přepne na moře. Jdu na kolo štěstí a mám hučení od kola.(u externích farem to bylo už zažíté), a o koních jsem už psal. Následuje další klikačka - hudbu zapnout a vypnout. Někdo může poslouchat rádio :-), ale nejsem u PC furt, ale potřeboval bych vědět klinknutím, že byl ukončen nějaký provoz. Švitoření ptáků je dostačující, ostatní zvukové pozadí beru jako silně rušivé. Při přepnutí na rybářskou oblast ovšem zůstává švitoření :-) Při všech těch upgradech se ani nedivím, že je to rozhašené. S malými chybami se nikdo mazlit nebude, hlavně je upgrade nějak funguje. Ale ostuda to je.
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    upraveno 22.05.2020
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Jen pro zajímavost, nejde vystavit trofej ve vytríně(že by tím, že jsem už jednu měl?) Nešlo to včera ani dnes (PC uklizeno).
    Mohli by sakryš udělat něco s těma zvukama? Příjede loď do přístavu a při nakládce se přepne na moře. Jdu na kolo štěstí a mám hučení od kola.(u externích farem to bylo už zažíté), a o koních jsem už psal. Následuje další klikačka - hudbu zapnout a vypnout. Někdo může poslouchat rádio :-), ale nejsem u PC furt, ale potřeboval bych vědět klinknutím, že byl ukončen nějaký provoz. Švitoření ptáků je dostačující, ostatní zvukové pozadí beru jako silně rušivé. Při přepnutí na rybářskou oblast ovšem zůstává švitoření :-) Při všech těch upgradech se ani nedivím, že je to rozhašené. S malými chybami se nikdo mazlit nebude, hlavně je upgrade nějak funguje. Ale ostuda to je.
    Ahoj
    Trofej jde měnit bez potíží. Takže by mělo fungovat obvyklé restartování, aktualizace a spol.
    Zvuky - je to hlášená chyba, bohužel netuším jestli to opraví a kdy.

    P.S.
    omlouvám se, jde vystavit všechny trofeje, kromě nově vyhrané v koňské sezoně. Je to hlášená chyba. Ta nová je neviditelná.
    Post edited by pexi (CZ1) on
    pexi @ cs 1
  • andrea224 (CZ1)andrea224 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Ahoj,

    Přihlásila jsem se do hry po delší době a nerozumím tomu,proč mi na hlavní farmě všechno zmizelo a zůstal mi celý pozemek prázdný.

    Ostatní farmy jsou v pořádku.

    Je možné to nějak vyřešit a vrátit to zpátky ? 

    předem děkuju za odpověď.


  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    andrea224 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj,

    Přihlásila jsem se do hry po delší době a nerozumím tomu,proč mi na hlavní farmě všechno zmizelo a zůstal mi celý pozemek prázdný.

    Ostatní farmy jsou v pořádku.

    Je možné to nějak vyřešit a vrátit to zpátky ? 

    předem děkuju za odpověď.


    Ahoj
    S tímhle budeš muset kontaktovat podporu a řešit to s jejich pomocí. Na květinové farmě máš neviditelný obchod. To jen pro doplnění.
    Obrať se prosím na podporu. Tady máš návod jak na to, pokud ho potřebuješ.
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/16082/jak-kontaktovat-podporu-navod

    P.S.: podpora v češtině byla zrušená, využij jakýkoli jazyk, který je v nabídce a ovládáš ho nebo si pomož překladačem
    pexi @ cs 1
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Taková hnida ve věži dekorek. Konečně jsem se dostal k tomu, abych umístil Karnevalovou královnu na plac. Ve věži se ale nezobrazuje(píšu o tom po víc jak týdnu).
               
    Žeby problém pro zrcadlový obraz dekorky při umístění? Ale fujky                                                   

    JZDman (CZ1) napsal(a):
    Taková hnida ve věži dekorek. Konečně jsem se dostal k tomu, abych umístil Karnevalovou královnu na plac. Ve věži se ale nezobrazuje(píšu o tom po víc jak týdnu).
               
    Žeby problém pro zrcadlový obraz dekorky při umístění? Ale fujky                                                   

    Já mám tu "nehezkou bábu" správně a do věže se jí taky nechce :-)))
    Ahoj
    Některé dekorace jsou ve věži a liší se spokojeností a zrcadlovým umístěním,proto se tam neotevřela ta dekorace asi u JZDmana. Některé vypadají stejně a mají i stejnou spokojenost a přesto se neotevřou jsou v tom zmatky a je to nahlášená chyba. Může se to stát, třeba když je stará dekorace použita v nové nebo jiné události.
                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    ahoj , já dostala zrychlení z 10. místa ze školy na 24 hodin a časy jsou stejné....?????
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    bedru (CZ1) napsal(a):
    ahoj , já dostala zrychlení z 10. místa ze školy na 24 hodin a časy jsou stejné....?????
    Ahoj
    Zkus aktualizovat stránku a dej vědět

                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    Panda napsal(a):
    bedru (CZ1) napsal(a):
    ahoj , já dostala zrychlení z 10. místa ze školy na 24 hodin a časy jsou stejné....?????
    Ahoj
    Zkus aktualizovat stránku a dej vědět

    já už i restartovala a pořád nic

  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    upraveno 08.09.2020
    bedru (CZ1) napsal(a):
    Panda napsal(a):
    bedru (CZ1) napsal(a):
    ahoj , já dostala zrychlení z 10. místa ze školy na 24 hodin a časy jsou stejné....?????
    Ahoj
    Zkus aktualizovat stránku a dej vědět

    já už i restartovala a pořád nic

    čistění historie a spol? jiný prohlížeč, anonymní okno? nic nefunguje? zkus to,na to by to mělo fungovat

    A ještě zahájila jsi stavbu a čas je stejný, není 1/2? Než začneš stavit ukazuje to stejný čas až zadáš stavbu je poloviční
    Bedru nikde nic nestavíš. Jak jinak to chceš zjistit? Jestli to funguje?

    edit: sloučení příspěvků
    Post edited by Panda on
                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    jak to vylepšuju krávy a když dám na pole zelí je za 45 minut místo polovičního času , vedoucí ze spolku má poloviční časy, byla na 4.místě
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    upraveno 08.09.2020
    bedru (CZ1) napsal(a):
    jak to vylepšuju krávy a když dám na pole zelí je za 45 minut místo polovičního času , vedoucí ze spolku má poloviční časy, byla na 4.místě
    Dobře děkuji,špatně jsem se asi dívala, pardon.Znova to nahlásím, čas vylepšování krav se nezměnil jak jsi dala stavit?

                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    ¨tak jsem ho do zlatila a dala vylepšit trop kravín na 6l a doba trvání je 7:46 to by mělo sedět.
    ale výroba plodin jako je zelí kuku je za normální čas
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    upraveno 08.09.2020
    bedru (CZ1) napsal(a):
    ¨tak jsem ho do zlatila a dala vylepšit trop kravín na 6l a doba trvání je 7:46 to by mělo sedět.
    ale výroba plodin jako je zelí kuku je za normální čas
    a ten kravín jsi dala stavit až s bonusem? ten první myslím
    a seješ už taky s bonusem, protože to funguje až když máš bonus ale to snad víš?

                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    výstavba funguje
     setí nefunguje
     zelí stále 45 minut, dala jsem slepice 13 minut což je normální čas

  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    bedru (CZ1) napsal(a):
    výstavba funguje
     setí nefunguje
     zelí stále 45 minut, dala jsem slepice 13 minut což je normální čas

    Díky, chtějí to u tebe zkontrolovta, nepřihlašuj se znovu 5-10minut na farmu až tě to vyhodí, prosím
                                                
  • bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 461
    jj, rozumím

    ,
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,212
    bedru (CZ1) napsal(a):
    jj, rozumím

    ,
    Ahoj Bedru.
    Tvůj bonus ze školy Shinkei Suijaku je jen na dobu výstavby, zkracuje jen dobu výstavby ne produkce. 
    Ve škole jsou dva typy odměn, 1-5 místo je bonus pro 1/2 dobu výstavby a produkce od 6. místa je bonus pro zkrácení doby výstavby.

                                                
  • SystemSystem Komentářů: 106,880
    Tato diskuze byla vytvořena přesunutím komentářů z diskuze co mne dnes naštvalo.
  • JZDman (CZ1)JZDman (CZ1) CZ1 Komentářů: 664
    Opět báječná nutná oprava, pochopitelně před koncem některých akcí. Ohlášený čas uběhl a nic. Dělám Asii, kde je nutno získat 11tis. jeřábů.  Počas trouhelníku mi však nevypadl anu jeden(2x 7slepičáren, 11 polí,10 prasečáků). Každej kousek dobrej, ale s tímto zase akorát na nervy. Kolega je hotovej kvůli Tese. Fakt by mne zajímalo, co se zase někde po....
Sign In to comment.