Ahoj hledám pohodový spolek kde bych byla přinosem ale hlavně aby tam byla pohoda Nehledam velký ,nechce se za něčim už hnat. Toho jsem si už užila dost
Ahoj, jsem nový farmář a nevím kterého bych si mohl vybrat. Zatím všechno zkoumám a tím jsem pomalý. Bral bych takový spolek kde se za ničím nehoní a pracují podle toho jak jim to jde, je to přece zábavná hra a uklidňující.
Ahojte:)) hledáme spolek, kde se hraje..a není to jen o egu, kde si pár lidí hraje co chce, a zbytek se musí přizpůsobit, nebo tam nechodí, a spí. Takže hledáme spolek, kde se opravdu hraje. Taky chodím do práce, ale prostě baví mě se odreagovat a něco si nahrát. Nezlatíme. Hledám místo pro dva hráče. kde jsou pravidla a dá se domluvit se spoluhráči. Díky za nabídky pokud nějaké vůbec přijdou:))
Komentáře
Pokud jsou ta jména v pořádku tak spolek nenalezen, hráč nehraje více jak 30 dní.
Takže asi spolek zanikl.
Název spolku Ranč Hacienda Zatím ahoj Gamerka
Děkuji
hledám pohodový spolek kde bych byla přinosem ale hlavně aby tam byla pohoda Nehledam velký ,nechce se za něčim už hnat. Toho jsem si už užila dost
jsem nový farmář a nevím kterého bych si mohl vybrat. Zatím všechno zkoumám a tím jsem pomalý. Bral bych takový spolek kde se za ničím nehoní a pracují podle toho jak jim to jde, je to přece zábavná hra a uklidňující.
Farma Milada2, úroveň 38 existuje a je ve spolku HAKUNA MATATA.
Při přihlášení musíš zadat správné údaje a pak farmu najdeš.
Jméno ve hře je Dreuna