Domů Czech Hráč hledá spolek

Hledám spolek

hah1 (CZ1)hah1 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
upraveno 15.05.2023 v Hráč hledá spolek
chtěla jsem se přihlasit do spolku Naše pohoda vedenou-Jullli13 děkuji
Post edited by Panda on

Komentáře

• pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    hah1 (CZ1) napsal(a):
    chtěla jsem se přihlasit do spolku Naše pohoda vedenou-Jullli13 děkuji
    Ahoj
    Pokud jsou ta jména v pořádku tak spolek nenalezen, hráč nehraje více jak 30 dní.
    Takže asi spolek zanikl.
    pexi @ cs 1
  • Gamerka (CZ1)Gamerka (CZ1) CZ1 Komentářů: 3
    Ahoj pokud tvůj spolek zanikl pojď k nám psala jsem ti dopis do obálky tak jestli bys měla zájem dej vědět..

Název spolku Ranč Hacienda     Zatím ahoj  Gamerka
  • Nela17 (CZ1)Nela17 (CZ1) CZ1 Komentářů: 2
    Zdravím, můj spolek mě omylem vyřadil. Dá se do něj nějak dostat zpátky? Žádost znovu odeslat nejde a vedoucímu nejde mě znovu přidat.... 
    Děkuji
  • mag.67 (CZ1)mag.67 (CZ1) CZ1 Komentářů: 2
    Ahoj 
    hledám pohodový spolek kde bych byla přinosem ale hlavně aby tam byla pohoda  Nehledam velký ,nechce se za něčim už hnat. Toho jsem si už užila dost 
  • Farm Beroun (CZ1)Farm Beroun (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Ahoj, 
    jsem nový farmář a nevím kterého bych si mohl vybrat. Zatím všechno zkoumám a tím jsem pomalý. Bral bych takový spolek kde se za ničím nehoní a pracují podle toho jak jim to jde, je to přece zábavná hra a uklidňující.
  • Petrronella (CZ1)Petrronella (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Ahojte:)) hledáme spolek, kde  se hraje..a není to jen o  egu, kde si pár lidí  hraje co chce, a zbytek se musí  přizpůsobit, nebo tam  nechodí,  a spí. Takže hledáme  spolek, kde se opravdu hraje. Taky chodím do práce, ale prostě  baví mě se odreagovat a něco  si  nahrát. Nezlatíme. Hledám místo  pro  dva hráče. kde jsou pravidla a  dá se  domluvit se spoluhráči. Díky za  nabídky pokud nějaké  vůbec přijdou:))
  • Esminka2 (CZ1)Esminka2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Hledám spolek kde jsem byla jako Milada2.Nevím proč,ale už jsem po čištění pc nenašla.Takže začínám opět od začátku.Děkuji
  • PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,955
    Esminka2 (CZ1) napsal(a):
    Hledám spolek kde jsem byla jako Milada2.Nevím proč,ale už jsem po čištění pc nenašla.Takže začínám opět od začátku.Děkuji
    Ahoj
    Farma Milada2, úroveň 38 existuje a je ve spolku HAKUNA MATATA.
    Při přihlášení musíš zadat správné údaje a pak farmu najdeš.

• Dreuna (CZ1)Dreuna (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    Ahoj, hledám spolek :)
    Jméno ve hře je Dreuna :wink:
Sign In to comment.