black-.-angel

Ahoj, farmářky, farmáři a farmářčata 
V první řadě bych chtěla poděkovat našim moderátorům a CM, že mě oslovili s nabídkou rozšířit moderátorské řady. Dala jsem si hodně času na rozmyšlenou a koneckonců jsem usoudila, že tohle fórum nové moderátory prostě potřebuje
Budu se snažit ze všech sil vám ve všech situacích poradit, budu se starat o to, aby fórum bylo pro všechny přehledné, aby zde vládla přátelská atmosféra a klid a abyste se sem všichni rádi vraceli
Snad ve mě vloženou důvěru nezklamu a stanu se respektovaným členem moderátorského týmu.
A ještě mám alespoň pro některé z vás další dobrou zprávu: nově totiž budete mít moderátorskou pomoc k dispozici i v noci!
Těším se na společně strávené chvíle na fóru. Neváhejte se na mě kdykoli s čímkoli obrátit, ráda vám budu po ruce.
A teď pár slov o mně, ať víte, s kým máte tu čest
Jmenuji se Monika, je mi 27 let a žiju v Praze. Pracuju především v médiích (jsem trochu workoholik, takže další práce pro přehlednost vynechám
) a dostudovávám ještě vysokou školu, takže ze mě bude snad už brzy promovaná inženýrka 
Přeju vám všem mnoho zábavy ve hře i tady na fóru, ať si tu dokážete pěkně odpočinout od starostí všedních dní
black-.-angel

V první řadě bych chtěla poděkovat našim moderátorům a CM, že mě oslovili s nabídkou rozšířit moderátorské řady. Dala jsem si hodně času na rozmyšlenou a koneckonců jsem usoudila, že tohle fórum nové moderátory prostě potřebuje

Budu se snažit ze všech sil vám ve všech situacích poradit, budu se starat o to, aby fórum bylo pro všechny přehledné, aby zde vládla přátelská atmosféra a klid a abyste se sem všichni rádi vraceli

Snad ve mě vloženou důvěru nezklamu a stanu se respektovaným členem moderátorského týmu.
A ještě mám alespoň pro některé z vás další dobrou zprávu: nově totiž budete mít moderátorskou pomoc k dispozici i v noci!

Těším se na společně strávené chvíle na fóru. Neváhejte se na mě kdykoli s čímkoli obrátit, ráda vám budu po ruce.
A teď pár slov o mně, ať víte, s kým máte tu čest

Přeju vám všem mnoho zábavy ve hře i tady na fóru, ať si tu dokážete pěkně odpočinout od starostí všedních dní

black-.-angel
Post edited by black-.-angel (FormerMod) on

black-.-angel @ cs 1
6
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Modíci mají super tým
Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem.
Jan Werich
Pampalábus @ cz 1
lidi, máme tu workoholičku, takže čím víc ji budete zasypávat prací, tím bude spokojenější
tak pevné nervy
http://www.youtube.com/watch?v=U_n0ngXktgY
tak já ti moc gratuluji a jako mikimu ti přeju pevné nervy
všeobecné obchodní podmínky ... platební support
Zde mi můžete napsat soukromou zprávu
A věřím, že až za rok budeme slavit rok moderování, budeme se mít za čím ohlédnout.:)
Buď vítána!
Attachment not found.
Vedoucí spolku Veselí Farmáři.
Mnoho sluníčkových dnů, červánkových večerů a hvězdných nocí ...
To Vám všem přeje Váš Miki
black-.-angel @ cs 1
"černý anděl"
Attachment not found.
přeji Ti ať jsi spokojená tu na foru i v osobním životě. Čekala jsem, kdy už se objeví u Tvého nicku logo moderátora. Nyní budeš mít možnost hráčům radit z pozice moderátora a nebudeš je opravovat, kde se píše čárka a jaké slovo při psaní použijí, když jde o synonymum.
Mějte se tu krásně a moc tu nezlobte
black-.-angel @ cs 1
Nemám dovolenou, ale díky
black-.-angel @ cs 1
Tak tak se těším:D bohužel tu jsou jiný moderátoři
Spíš Bohudík.
Ale jinak Ti přeji andílku, pohodový "odpočinek" nebo co to vlastně budeš dělat nedělat.
Gamas @ cs 1
Věřili byste? To to letí.. Ani mi nepřijde, že je to tak dlouhá doba. Na druhou stranu, když se podívám na ten rok zpátky... za tu dobu už mám třetí šéfku a to samozřejmě tu nejlepší
black-.-angel @ cs 1
Ještě aby tady byli i slušní hráči na tebe přeji
Jindra 112 @ cs 1
Spolek: Sýkorák