Ahoj Pando-Fotku přiložím a děkuji,že se tím zabýváš.Stejně si ale myslím,že je někde asi chyba u mě.Snad z té fotky bude vidět,jak mi ten křížek zasahuje do odhlášení.Teda aspoň doufám
Ahoj. Dívali se na to. "Obávám se, že k tomu skutečně dochází, protože obrazovka přehrávače je tak malá."
Ahoj, máš zvětšený prohlížeč na 125% - teď jsem to vyzkoušel a je to přesně ono. Jestli nevíš jak prohlížeč zmenšit, tak napiš jaký prohlížeč máš, pošlu návod
Když se ti stane tohle, tak úplně zavřít celý prohlížeč a pustit znovu. Když to nepomůže, restartovat počítač. Taky se to může stát, když je zrovna slabé připojení internetu...
Ahoj, máš zvětšený prohlížeč na 125% - teď jsem to vyzkoušel a je to přesně ono. Jestli nevíš jak prohlížeč zmenšit, tak napiš jaký prohlížeč máš, pošlu návod
Ahoj - jak upravit vím, ale oči už tolik neslouží. To víš - důchodce
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
tohle jsem psal Helči (zapomněl jsem citovat), tobě jsem psal ten druhý koment
tohle jsem psal Helči (zapomněl jsem citovat), tobě jsem psal ten druhý koment
Aha - já to bral podle těch 125%, že je to pro mne :-)))
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
Asi tam bude i ta velikost monitoru. Mám taky zvětšený prohlížeč na 125% ale nemám křížek z tabulek na stejném místě jako helča. Mám ještě kolem ní dost volného místa.
Asi tam bude i ta velikost monitoru. Mám taky zvětšený prohlížeč na 125% ale nemám křížek z tabulek na stejném místě jako helča. Mám ještě kolem ní dost volného místa.
Obraz by měl být stejný jak na malém, tak na velkém monitoru... Když si noťas napojíš na velkou plazmu, tak vidíš to samé co na malém noťasu, akorát to vidíš zvětšeně... Pak záleží taky jaké máš rozlišení obrazovky přímo v počítači - to může mít každý jiné. Helča by měla prostě zkusit dát si prohlížeč na 100% a uvidí, jestli to pomohlo. Pak se dá bavit o tom, jestli si má změnit rozlišení obrazovky...
Ano. Zkusila jsem to na 100% a pak na 125%. Je tam malý rozdíl ve vzdálenosti od odhlašovacího tlačítka. Nevím jestli to bude fungovat i u helči ale měla by to zkusit. Ale možná má malou obrazovku a ten rozdíl u ní bude minimální.
Ahoj,právě že nemám prohlížeč zvětšený.Mám ho pořád na 100 a stejně mi to přesně zasahuje do toho odhlášení.Už jsem zkoušela kdeco podle různých rad,dokonce jsem i měnila prohlížeče,ale všechno marné.Děkuji za odpověď,Helča
Tak jsem tady s odpovědí ještě jednou.Hned potom,co jsem Ti odpověděla,jsem se vrátila na farmu a ještě jednou překontrolovala obrazovku.Měla jsem ji opravdu na 100.No a teď příjde ta pointa Zkusila jsem o něco zvětšit a už při 110 jsem se konečně svého problému asi zbavila,křížek je konečně mimo odhlášení.Musím se smát tomu paradoxu,že teprve to,co mělo být asi špatně mi vlastně pomohlo.Takže moc ,moc děkuji Tobě,stejně jako Bobbymu a Pandě za to,že jste se mi všichni snažili pomoct a pomohli.Je bezva,že jsou tady tak fajn lidi,kteří umí a hlavně chtějí pomoct.Děkuji vám všem,Helena
Tak jsem tady s odpovědí ještě jednou.Hned potom,co jsem Ti odpověděla,jsem se vrátila na farmu a ještě jednou překontrolovala obrazovku.Měla jsem ji opravdu na 100.No a teď příjde ta pointa Zkusila jsem o něco zvětšit a už při 110 jsem se konečně svého problému asi zbavila,křížek je konečně mimo odhlášení.Musím se smát tomu paradoxu,že teprve to,co mělo být asi špatně mi vlastně pomohlo.Takže moc ,moc děkuji Tobě,stejně jako Bobbymu a Pandě za to,že jste se mi všichni snažili pomoct a pomohli.Je bezva,že jsou tady tak fajn lidi,kteří umí a hlavně chtějí pomoct.Děkuji vám všem,Helena
No vida Když je problém, chce to zkusit co se dá - problém musí vždy zmizet
Když se ti stane tohle, tak úplně zavřít celý prohlížeč a pustit znovu. Když to nepomůže, restartovat počítač. Taky se to může stát, když je zrovna slabé připojení internetu...
Opět se nemohu dostat do hry - jen modrá obrazovka Zkusil jsem vše, co je zde napsáno, jinam se dostanu bez problémů. Dokonce jsem měřil i rychlost připojení - rychlost cca stále stejné (dle dřívějších výsledků)
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
Opět se nemohu dostat do hry - jen modrá obrazovka Zkusil jsem vše, co je zde napsáno, jinam se dostanu bez problémů. Dokonce jsem měřil i rychlost připojení - rychlost cca stále stejné (dle dřívějších výsledků)
Právě, že vše jde normálně - jen ta hra. Asi bude na PC moc ta grafika, i když teď už zase jedu bez problémů. Holt si na to budu muset zvyknout, než našetřím na lepší PC.
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
To myslím nebude počítačem ani grafikou. Vypadá to, že máš občas slabé připojení internetu. Pokud používáš wifi, zkus PC připojit kabelem - přes kabel je připojení silnější...
Ahoj Pokud máte stále problémy restartujte hru. Pokud potíže trvají nastavte rozlišení na "vysoké". Pokud tohle nezabere musí se čekat na opravu.
S tím my nic neuděláme - je to bug po aktualizaci... Teď jsem zjistil, že ani nejdou koupit žetony na tabuli... Kliknu na zamčený žeton a když chci sjet na zaplacení, tak to zmizí
Komentáře
Dívali se na to.
"Obávám se, že k tomu skutečně dochází, protože obrazovka přehrávače je tak malá."
Jestli nevíš jak prohlížeč zmenšit, tak napiš jaký prohlížeč máš, pošlu návod
Když to nepomůže, restartovat počítač.
Taky se to může stát, když je zrovna slabé připojení internetu...
Pak záleží taky jaké máš rozlišení obrazovky přímo v počítači - to může mít každý jiné.
Helča by měla prostě zkusit dát si prohlížeč na 100% a uvidí, jestli to pomohlo.
Pak se dá bavit o tom, jestli si má změnit rozlišení obrazovky...
Nevím jestli to bude fungovat i u helči ale měla by to zkusit. Ale možná má malou obrazovku a ten rozdíl u ní bude minimální.
Zkusil jsem vše, co je zde napsáno, jinam se dostanu bez problémů. Dokonce jsem měřil i rychlost připojení - rychlost cca stále stejné (dle dřívějších výsledků)
Pokud se body nevrátí po restartu hry piš na podporu.
Pokud máte stále problémy restartujte hru. Pokud potíže trvají nastavte rozlišení na "vysoké". Pokud tohle nezabere musí se čekat na opravu.
Teď jsem zjistil, že ani nejdou koupit žetony na tabuli... Kliknu na zamčený žeton a když chci sjet na zaplacení, tak to zmizí
Tohle jsem zkousela, ale u mne to nefunguje.Nikdy jsem nenahrala co se po mne dožadovalo
23/08 - 26/08 Akce těžce pracujících - rybí verze