Domů Czech Podněty, pochvala a kritika

co mne dnes naštvalo

1111

Komentáře

• PandaPanda Moderator, Announcement_Rights_CS Komentářů: 1,955
    helca43 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj Pando-Fotku přiložím a děkuji,že se tím zabýváš.Stejně si ale myslím,že je někde asi chyba u mě.Snad z té fotky bude vidět,jak mi ten křížek zasahuje do odhlášení.Teda aspoň doufám
    Ahoj.
    Dívali se na to.
    "Obávám se, že k tomu skutečně dochází, protože obrazovka přehrávače je tak malá."

• PitbuII (CZ1)PitbuII (CZ1) CZ1 Komentářů: 53
    Ahoj, máš zvětšený prohlížeč na 125% - teď jsem to vyzkoušel a je to přesně ono.
    Jestli nevíš jak prohlížeč zmenšit, tak napiš jaký prohlížeč máš, pošlu návod
    Když se ti stane tohle, tak úplně zavřít celý prohlížeč a pustit znovu.
    Když to nepomůže, restartovat počítač.
    Taky se to může stát, když je zrovna slabé připojení internetu...
  • Bobby2 (CZ1)Bobby2 (CZ1) CZ1 Komentářů: 1,611
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, máš zvětšený prohlížeč na 125% - teď jsem to vyzkoušel a je to přesně ono.
    Ahoj - jak upravit vím, ale oči už tolik neslouží. To víš - důchodce :wink:
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět

Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    tohle jsem psal Helči (zapomněl jsem citovat), tobě jsem psal ten druhý koment
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    tohle jsem psal Helči (zapomněl jsem citovat), tobě jsem psal ten druhý koment
    Aha - já to bral podle těch 125%, že je to pro mne :-)))
     Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až jej budeš opouštět

PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Asi tam bude i ta velikost monitoru. Mám taky zvětšený prohlížeč na 125% ale nemám křížek z tabulek na stejném místě jako helča. Mám ještě kolem ní dost volného místa.

upraveno 23.04.2023
    Panda napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Asi tam bude i ta velikost monitoru. Mám taky zvětšený prohlížeč na 125% ale nemám křížek z tabulek na stejném místě jako helča. Mám ještě kolem ní dost volného místa.
    Obraz by měl být stejný jak na malém, tak na velkém monitoru... Když si noťas napojíš na velkou plazmu, tak vidíš to samé co na malém noťasu, akorát to vidíš zvětšeně...
    Pak záleží taky jaké máš rozlišení obrazovky přímo v počítači - to může mít každý jiné.
    Helča by měla prostě zkusit dát si prohlížeč na 100% a uvidí, jestli to pomohlo.
    Pak se dá bavit o tom, jestli si má změnit rozlišení obrazovky...
    upraveno 24.04.2023
    Ano. Zkusila jsem to na 100% a pak  na 125%. Je tam malý rozdíl ve vzdálenosti od odhlašovacího tlačítka.
    Nevím jestli to bude fungovat i u helči ale měla by to zkusit. Ale možná má malou obrazovku a ten rozdíl u ní bude minimální.

• helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 179
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Ahoj,právě že nemám prohlížeč zvětšený.Mám ho pořád na 100 a stejně mi to přesně zasahuje do toho odhlášení.Už jsem zkoušela kdeco podle různých rad,dokonce jsem i měnila prohlížeče,ale všechno marné.Děkuji za odpověď,Helča
    helca43 @ cs 1
  • helca43 (CZ1)helca43 (CZ1) CZ1 Komentářů: 179
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Tak jsem tady s odpovědí ještě jednou.Hned potom,co jsem Ti odpověděla,jsem se vrátila na farmu a ještě jednou překontrolovala obrazovku.Měla jsem ji opravdu na 100.No a teď příjde ta pointa :smile:Zkusila jsem o něco zvětšit a už při 110 jsem se konečně svého problému asi zbavila,křížek je konečně mimo odhlášení.Musím se smát tomu paradoxu,že teprve to,co mělo být asi špatně mi vlastně pomohlo.Takže moc ,moc děkuji Tobě,stejně jako Bobbymu a Pandě za to,že jste se mi všichni snažili pomoct a pomohli.Je bezva,že jsou tady tak fajn lidi,kteří umí a hlavně chtějí pomoct.Děkuji vám všem,Helena
    helca43 @ cs 1
    helca43 (CZ1) napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Tak jsem tady s odpovědí ještě jednou.Hned potom,co jsem Ti odpověděla,jsem se vrátila na farmu a ještě jednou překontrolovala obrazovku.Měla jsem ji opravdu na 100.No a teď příjde ta pointa :smile:Zkusila jsem o něco zvětšit a už při 110 jsem se konečně svého problému asi zbavila,křížek je konečně mimo odhlášení.Musím se smát tomu paradoxu,že teprve to,co mělo být asi špatně mi vlastně pomohlo.Takže moc ,moc děkuji Tobě,stejně jako Bobbymu a Pandě za to,že jste se mi všichni snažili pomoct a pomohli.Je bezva,že jsou tady tak fajn lidi,kteří umí a hlavně chtějí pomoct.Děkuji vám všem,Helena
    No vida :D Když je problém, chce to zkusit co se dá - problém musí vždy zmizet :D
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Opět se nemohu dostat do hry - jen modrá obrazovka
    Zkusil jsem vše, co je zde napsáno, jinam se dostanu bez problémů. Dokonce jsem měřil i rychlost připojení -  rychlost cca stále stejné (dle dřívějších výsledků)

Bobby2 (CZ1) napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    Opět se nemohu dostat do hry - jen modrá obrazovka
    Zkusil jsem vše, co je zde napsáno, jinam se dostanu bez problémů. Dokonce jsem měřil i rychlost připojení -  rychlost cca stále stejné (dle dřívějších výsledků)
    To ti nejde teda na počítači nic, nebo jen hra?
    Právě, že vše jde normálně - jen ta hra. Asi bude na PC moc ta grafika, i když teď už zase jedu bez problémů. Holt si na to budu muset zvyknout, než našetřím na lepší PC.

To myslím nebude počítačem ani grafikou. Vypadá to, že máš občas slabé připojení internetu. Pokud používáš wifi, zkus PC připojit kabelem - přes kabel je připojení silnější...
    upraveno 10.05.2023
    Ahoj, po aktualizaci nejde na snovce vložit krmivo do kurníků - ani po restartu
  • jarka1953 (CZ1)jarka1953 (CZ1) CZ1 Komentářů: 594
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    když kliknu na zz tak to nejde ale když kliknu na kurník tak to jde normálně
    upraveno 10.05.2023
    jarka1953 (CZ1) napsal(a):
    PitbuII (CZ1) napsal(a):
    když kliknu na zz tak to nejde ale když kliknu na kurník tak to jde normálně
    jo jo ale i tak je to na prd, rychlejší je klikat na zetka... A dělá to i na hlavní farmě nejen na kurnících ale na všem
    Post edited by PitbuII (CZ1) on
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 557
    ze žebříčku svět. mistrovství mi zmizelo 400 bodů ??? Má to nějaký původ v aktualizaci?
    japefi (CZ1) napsal(a):
    ze žebříčku svět. mistrovství mi zmizelo 400 bodů ??? Má to nějaký původ v aktualizaci?
    Ahoj
    Pokud se body nevrátí po restartu hry piš na podporu.

Ahoj
    Pokud máte stále problémy restartujte hru. Pokud potíže trvají nastavte rozlišení na "vysoké". Pokud tohle nezabere musí se čekat na opravu.

Panda napsal(a):
    Ahoj
    Pokud máte stále problémy restartujte hru. Pokud potíže trvají nastavte rozlišení na "vysoké". Pokud tohle nezabere musí se čekat na opravu.
    S tím my nic neuděláme - je to bug po aktualizaci...
    Teď jsem zjistil, že ani nejdou koupit žetony na tabuli... Kliknu na zamčený žeton a když chci sjet na zaplacení, tak to zmizí
  • japefi (CZ1)japefi (CZ1) CZ1 Komentářů: 557
    nelze nakládat s umístěnými dekorkami - jen ji vrátit do truhly, nejde přemisťovat, rozebrat, otočit - prostě nic :)
    upraveno 10.05.2023
    japefi (CZ1) napsal(a):
    nelze nakládat s umístěnými dekorkami - jen ji vrátit do truhly, nejde přemisťovat, rozebrat, otočit - prostě nic :)
    Myslíš s dekorkami na farmě? U mne vše bez potíží. Nemáš aktivní nový systém budovy? Rozebrat jde jen u architektky. 

To, že mám stejnou misi 2x za sebou ,mne štve, ale tak nějak jsem si zvykl, ale že dostanu stejnou 3x za sebou, to mne štve dost.

• Vlasta91 (CZ1)Vlasta91 (CZ1) CZ1 Komentářů: 25
    Ahoj
    Tohle jsem zkousela, ale u mne to nefunguje.Nikdy jsem nenahrala co se po mne dožadovalo
    O5 jde špatně posouvat snovou farmou - ostatní běží v pohodě.

To už si z nás dělají (_|_) ???

23/08 - 26/08 Akce těžce pracujících - rybí verze

• bedru (CZ1)bedru (CZ1) CZ1 Komentářů: 505
    taky jsem naštvaná, nic nemám nachystané, na co je ten kalendář když se tím neřídí
Sign In to comment.