Ahoj,mě pořádně naštvalo,že při ukončení soutěží zmizel nahraný počet bodů.V tabulce,která se po ukončení ukáže vždycky byl a hned bylo zřejmé,kolik si kdo vyhrál a za na jakém byl místě.Nechápu komu to zase vadilo,že je to najednou pryč.Domnívám se,že při spolkových soutěžích je to dost důležitý údaj,nebo mají ti,co hru tvoří jiný názor??
Ahoj,mě pořádně naštvalo,že při ukončení soutěží zmizel nahraný počet bodů.V tabulce,která se po ukončení ukáže vždycky byl a hned bylo zřejmé,kolik si kdo vyhrál a za na jakém byl místě.Nechápu komu to zase vadilo,že je to najednou pryč.Domnívám se,že při spolkových soutěžích je to dost důležitý údaj,nebo mají ti,co hru tvoří jiný názor??
Ahoj Pando.Dnes Spolkovka začala a už se zase vše ukazuje normálně.Je tam normálně umístění i počet vyhraných bodů.Tak snad to byl jen nějaký chvilkový úlet a už bude vše v pořádku. Děkuji za reakci a přeji hezkou hru
Takt mě štve ta skutečnost, že minimálně od včerejška se mi v soutěžích objevuje stále jen pampeliška, a nic než pampeliška :-(
Neudělal sis screen? Jinak s tím Panda nemůže nic dělat. Ale, že by to byly jen pampelišky, se mi nechce moc věřit. Žádná jiná plodina?
Opravdu to včera a dnes nebyla jiná plodina ani produkt. Screeny nemám. Ale po té dnešní aktualizaci se to spravilo.
Ahoj. Předám to. Možná příště pokud by se něco divného dělo pořiď screeny. A taky pokud se jedná o chybu máme tady sekci Technické problémy a bugy. Ta je určena pro hlášení chyb.
Ahoj,Mohl by,prosím,někdo zjistit,proč se při soutěžích opět neobjevují získané body reputace?Po skončení soutěže se sice dozvím na jakém místě jsem skončila,ale kolik bodů jsem za to získala už zase ne.Nechápu,proč se to změnilo.Při spolkovce je to dost nepříjemné,když nemám tušení za kolik ta soutěž nakonec byla.Děkuji
Ahoj,Mohl by,prosím,někdo zjistit,proč se při soutěžích opět neobjevují získané body reputace?Po skončení soutěže se sice dozvím na jakém místě jsem skončila,ale kolik bodů jsem za to získala už zase ne.Nechápu,proč se to změnilo.Při spolkovce je to dost nepříjemné,když nemám tušení za kolik ta soutěž nakonec byla.Děkuji
Ahoj Neměnilo se nic. Je to chyba nahlášená k opravě. Objevila se po poslední aktualizaci. To že nevidíš celkový počet bodů a odměny v bedně.
Štve mne, že GGS zase posílá "průzkum spokojenosti", ale o nápravu chyb se nestará. Čekal jsem, že budou už vidět body z mise a o5 nic. Tak jak mám být spokojený?
Když jsi přišel na svět,
plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až
jej budeš opouštět
Štve mne, že GGS zase posílá "průzkum spokojenosti", ale o nápravu chyb se nestará. Čekal jsem, že budou už vidět body z mise a o5 nic. Tak jak mám být spokojený?
Ahoj. To nejsi sám, předáno.
Dííky. Snad to po prázdninách půjde
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
štve mě ,že nevím kolik bodů získám za odehranou soutěž ,kolik jsem nasbírala vajec pro mě neni zajímavá informace ,protože to celou dobu sleduji ,sice je v infu pár čísel ,ale nemám chut je sčítat ,račte to napravit ,respektive vrátit ......
štve mě ,že nevím kolik bodů získám za odehranou soutěž ,kolik jsem nasbírala vajec pro mě neni zajímavá informace ,protože to celou dobu sleduji ,sice je v infu pár čísel ,ale nemám chut je sčítat ,račte to napravit ,respektive vrátit ......
Také jsem to tu psal, Panda se po tom pídí, ale zatím je klid po pěšině - jako vždy se GGS vytáhla.
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
V dnešní malé aktualizaci byla opravena chyba ve vesnici, která byla od začátku. Dříve jste na vyšších úrovních budov mohli vyrábět pouze dvakrát tolik položek, nyní můžete vyrábět více, takže doba výroby se prodlouží stisknutím tlačítka na maximum. Dávejte si proto pozor kolik a jak dlouho chcete vyrábět.
Ohledně zmizení procent u dárků a žertů - také to souvisí s dnešní malou aktualizací. Doufám to bude opraveno.
Dnes dopoledne po začátku spolkovky padla údržba - prý krátkou chvíli a nakonec cca 20 minut. A o čem ta údržba byla - nikde ani zmínka. To mě opravdu naštvalo - hráči přišli o x minut puštěných bonusů a ještěra. To by se fakt nemělo stávat.
Dnes dopoledne po začátku spolkovky padla údržba - prý krátkou chvíli a nakonec cca 20 minut. A o čem ta údržba byla - nikde ani zmínka. To mě opravdu naštvalo - hráči přišli o x minut puštěných bonusů a ještěra. To by se fakt nemělo stávat.
Ahoj Opravovala se chyba s dekorací na obsidiánové farmě. Omlouvám se, dostala jsem se tady až teď. Jsem dnes v práci.
Také jsem se sem dnes moc nedostal - sekání trávy, ale to je to, co má GGS v oblibě - opravovat něco, co s probíhající soutěží nesouvisí a tak ji narušovat. Zvlášť něco s obsidiánovou farmou, kam se dostanu (možná) do konce roku. A ta dekorka musí být mooooc důležitá pro vysoké procento hráčů, kteří se tam již dostali.
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
Štve mne, že se opět neúměrně prodloužila doba čekání na soutěž. Nevím, zda to nemá souvislost s novou Tessou. Už to není ani deklarovaných 5 min, ale více a v jednom případě jsem čekal skoro 8 min a kupodivu pak přišel džem. S tím mne také štvou. Nebo když dlouho čekám a příjde to, co jsem zrovna odložil. V tom se také vyžívají. Prostě už opravdu nevědí, jak z nás reálné peníze dostat. To už zavání podvodem!
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
A zase mne štve, že když chci něco zasít na pole a kliknu na nabídku plodin, tak se mi jako první nabídnou semena kytek. Tak jsem po ránu přemýšlel, kdyže jsem měl v soutěži (spolkovce) naposledy květiny. A náhle jsem na to přišel - NIKDY. Tak proč je mám stále jako první v nabídce.?. Zase zbytečné klikání navíc.
Když jsi přišel na svět,
jej budeš opouštět
Vypadá to jako dobrá, užitečná věc, bohužel opět nedotažená. Výměna semen do skleníku za větší. Byl však obšťastněn dalším klikáním a posouváním. Co potřebuji vyměnit? Klik-stodola, klik-skleník, posouváme na modrá semena. Aha, 2xmoruše a 3xrybíz. Klik-oblíbené nabídky, klik -košík, klik-- to taky nebyl on, mám tu 3, klik-konečně. Kolik mělo být těch rybízů?3 nebo čtyři? Tak zatím moruše a klik-stodola, klik-skleník, posouváme a posouváme na modrá semena. Skleroza je fakt záludná. Berte to jako návrh. Když už se k těm semenům v košíku dostanu, nemohl by se tam podržením kurzoru na vybrané ukázat kolik těch modrejch semen mám ve skladu???????podobně jako u mlejnů krmiva???
Komentáře
Myslíš ve spolkovce?
Děkuji za reakci a přeji hezkou hru
Neměnilo se nic. Je to chyba nahlášená k opravě. Objevila se po poslední aktualizaci. To že nevidíš celkový počet bodů a odměny v bedně.
proč nám to neoznámí mezi reklamou ?
Co se týká výroby ve vesnici:
Ohledně zmizení procent u dárků a žertů - také to souvisí s dnešní malou aktualizací. Doufám to bude opraveno.
byla opravena chyba se zobrazováním bodů ze soutěží v Soutěži spolku farmářů.
Stačí najet myší na bednu a vidíte počet bodů i další odměny.
To by se fakt nemělo stávat.
Opravovala se chyba s dekorací na obsidiánové farmě. Omlouvám se, dostala jsem se tady až teď. Jsem dnes v práci.
Zvlášť něco s obsidiánovou farmou, kam se dostanu (možná) do konce roku. A ta dekorka musí být mooooc důležitá pro vysoké procento hráčů, kteří se tam již dostali.
Tak jsem po ránu přemýšlel, kdyže jsem měl v soutěži (spolkovce) naposledy květiny. A náhle jsem na to přišel - NIKDY. Tak proč je mám stále jako první v nabídce.?. Zase zbytečné klikání navíc.
- poslední výsledek, který tak neznám je umístění po ukončení sladké farmy
není to poprvé, ale možná naposled - třeba to GGS do skončení spolkovky opraví
Pokud se něco dozvím napíšu to tady.