co mne dnes naštvalo

máme složku pochvala, tak proč nevzkázat nahoru, co nás naštvalo
třeba dnes mne naštval architekt - ráno jsem dala stavět a teď přijdu z práce a vidím architekta, zatímco včera už se večer neukázal, manažeři nejspíš už nevědí, jak z lidí vytáhnout prachy - naštvaný lidi budou určitě strkat do hry
třeba dnes mne naštval architekt - ráno jsem dala stavět a teď přijdu z práce a vidím architekta, zatímco včera už se večer neukázal, manažeři nejspíš už nevědí, jak z lidí vytáhnout prachy - naštvaný lidi budou určitě strkat do hry
Post edited by lugilzýhgndlolů (CZ1) on
5
Sign In to comment.
Komentáře
Ano, máme "složku" pochvala, ale máme také "složku" k architektovi
Vždyť nikdo nikdy neřekl, že architekt by měl jezdit aspoň s přibližnou pravidelností. Naštvaná být můžeš, ale to je tak všechno
Asi takhle to myslíš?
Hezký,už dlouho mě nic tak nerozesmálo....
Přestože poslední atualizace jsou jinak celkem dobré... tak "díky" architektovi budu ještě dlouho naštvaný.
Jinak to přirovnání s dětma, co zmoknou cestou ze školy, je sice hezký, ale ne tak docela přesný. Pláštěnka je jednorázová investice, zatímco urychlovat za zlato bych rozestavěný budovy musel při každé návštěvě architekta, pokud bych zrovna neměl štěstí, že přijede v době, kdy nic nestavím. A pomíjím to, že to, co chci třeba upgradovat, může být "nakrmené", a tedy vyžadovat urychlení také. Možná to na to urychlování ale vede, přinejmenším to tak vypadá..., pak to ovšem znamená, že nezlatkující hráči jsou ze hry, co se architekta týče. A přijde mi, že to není jen architekt, ale že to je trend... že těch věcí postupně přibývá. Jo, já vím, máme možnost hrát i zadarmo, ale... ALE... :-(
.
Jasně, to jsme ale museli mít i před změnou, takže to už by nebyl takový problém. Stačilo vždycky nachystat peníze tak, aby to pokrylo cenu toho, co chci upgradovat, což se dalo, když ty ceny jsou známý....
On je to teoreticky (i?) mistr stavitel.
Teda - BYL. :-(
To máš z toho věčného vysedávání u PC.
Měla by sis kapku zacvičit.
Kroutit hlavou při čtení a odepisování na zbytečné a nesmyslné příspěvky, jak vidno, nestačí...
Attachment not found.
Attachment not found. - Miki
(už zase jenom kroutíš hlavou..?)Attachment not found.
chi chi...
Naštěstí tě Chrochtáček nic nestojí, můžeš pokračovat v normální farmářské činnosti... a když ho zachráníš, dostaneš pár semínek fialek a vlaječku, co už máš. No a když ne, tak holt zdechne... "pro spořádanou mysl je smrt jen další velké dobrodružství"...