Moderátorský věstník

Milí hráči,
čas od času se stane, že mám pro vás nějakou důležitou informaci, která však v diskuzích snadno zapadne.
Třeba vývoj řešení nějakého problému, informace o novinkách ve hře i na fóru, jakákoli důležitá sdělení, která přímo nepatří do sekce oficiálních oznámení. Zkrátka "co mám na jazyku" a čeho byste si mohli nebo měli povšimnout
Ke sdílení takových informací bude sloužit toto vlákno, berte ho jako takovou nástěnku, kde občas můžete zahlédnout pro vás nějakou důležitou nebo zajímavou zprávu
Snad to aspoň trochu přispěje ke snazšímu hledání informací zde na fóru, vím, že si na to často stěžujete, tak se s tím snažím aspoň něco málo dělat
Fóru zdar,
black-.-angel

čas od času se stane, že mám pro vás nějakou důležitou informaci, která však v diskuzích snadno zapadne.
Třeba vývoj řešení nějakého problému, informace o novinkách ve hře i na fóru, jakákoli důležitá sdělení, která přímo nepatří do sekce oficiálních oznámení. Zkrátka "co mám na jazyku" a čeho byste si mohli nebo měli povšimnout

Ke sdílení takových informací bude sloužit toto vlákno, berte ho jako takovou nástěnku, kde občas můžete zahlédnout pro vás nějakou důležitou nebo zajímavou zprávu

Snad to aspoň trochu přispěje ke snazšímu hledání informací zde na fóru, vím, že si na to často stěžujete, tak se s tím snažím aspoň něco málo dělat

Fóru zdar,
black-.-angel

10
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Zapojte se do valentýnské soutěže a vyhrajte jedinečnou dekoraci Táborák komunity!
(A já k vám pak budu chodit nakukovat přes plot, protože já se téhle dekorace nikdy nedočkám
Přeju hodně štěstí! A samozřejmě taky lásky, když už máme toho valentýna
Při pročítání některých dotazů (zejména z dob po přestupu na nové fórum) mě tak napadlo, kolik z vás asi používá jednu moc šikovnou funkci na fóru, a sice filtrování vláken v nejnovějších diskuzích?
Nejjednodušší způsob, jak si přečíst poslední příspěvky, je kliknutí na "Diskuze" na hlavní liště:
Jenže jak tam rychle najít aktuální informace a diskuze a neztratit se ve změti vláken, která vás nezajímají?
Jednoduše stačí na hlavní stránce fóra u konkrétní sekce kliknout na ozubené kolečko a sekci umlčet kliknutím na "Mute":
Tímto danou sekci vyřadíte z přehledu diskuzí s novými příspěvky. Výpis tak pro vás bude přehlednější a snáze se v něm zorientujete, "co se právě děje".
Doporučila bych to zejména u sekcí představení spolků a hry. V těchto sekcích bývá denně spousta vláken s novými příspěvky, které vás nutně nemusí zajímat
Když však do "umlčené" sekce půjdete buď z hlavní strany, nebo z bočního menu vpravo, uvidíte úplně všechny příspěvky, funkce Mute je vyřadí pouze z přehledu posledních diskuzí. (A úplně stejným postupem - Unmute - je vrátí zpět).
Některým z vás jsem o této funkci již psala, ale skoro mám pocit, že tu o ní nikdy příliš nepadla zmínka veřejně. Snad tedy bude k dobrému užitku a přispěje k větší přehlednosti aktuálního dění na fóru
black-.-angel
tak jsem úplnou náhodou zjistila, že došlo k jedné pozitivní změně, kterou nám taky nikdo nesdělil... Ze zlatých květin už vypadávají i různá padátka do událostí apod. Docela milé překvapení
Konkrétně aktuálně ke dni sv. Patrika 70 ks, kreseb do Asie 17 ks, i nějaká voda vypadla.
Absolutně netuším, kdy ke změně došlo, ale za tuto změnu palec nahoru
Tak ať vám to padá
Aneb někdejší pelmel desítek duplicitních vláken na stejné téma byl z neuvěřitelných 77 stran zmenšen na 9 (aneb co udělá pouhé sloučení vláken na stejné téma místo jejich zamykání!.. tímto "děkuji" moderátorům starého fóra za "krásně" strávené 4 měsíce
Veškerá témata jsou hned v úvodním příspěvku rozřazena do kategorií, doufejme, že to usnadní rychleji najít požadované téma a odpověď
dnes se nám tu dveře netrhnou
A na další spolkovku se můžeme těšit později, bude jí předcházet upozornění ve hře
tento případ mě vedl k myšlence, jak vám alespoň trochu s anglickou podporou pomoci. Návod na kontaktování podpory jsem přepracovala a přidala překlady ke všem kolonkám, které ve formuláři najdete. Snad vám to usnadní a urychlí vyplňování formuláře, abyste nemuseli překládat úplně všechno, ale jen své odpovědi. Já vím, že to českou podporu nenahradí, ale je to snad jediné, jak vám v tomto ohledu pomoci
Návod najdete zde: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/16082/jak-kontaktovat-podporu-navod.
ráda bych vás ujistila, že prozatím z postu moderátora neodcházím, pouze hledáme další posily
black-.-angel
Obávám se, že chyba s výměnou medailí z vesnické ligy po konci týdne ještě není opravena, proto doporučuji za medaile nakoupit dřív, pokud máte ještě tu možnost.
Přeji úspěšné nákupy a pěkný prodloužený víkend
black-.-angel
Mám pro vás pár informací, které oficiálně nebyly řečeny:
Přeji krásný večer,
black-.-angel
minule se mě na to spousta z vás ptala, takže tentokrát už mám pro vás info včas
Akce těžce pracujících bude končit v úterý 16. května ve 13:59.
Přeji úspěšný lov odměn
black-.-angel
mám pro vás jednu potěšující zprávu. O příští návštěvě architekta budete informováni na twitteru, tak ho nezapomeňte sledovat
mám pro vás konečně jednu potěšující zprávu - stránka pro resetování hesla/zapomenuté heslo již opět funguje
Hezký den,
black-.-angel
jelikož nějakým nedopatřením architekt Steve včera zapomněl navštívit některé servery, další jeho návštěvu vám oznamujeme s předstihem, abyste měli čas se na něj připravit.
Na naše farmy zavítá 7. července.
Takže zatím promyslete, co mu zadáte za práci
Ráda bych vás požádala o jednu věc. Skrze neuvěřitelné množství zpráv a reportování všeho, co se kolem hry točí, není momentálně v mých silách odpovídat na veškeré příspěvky na fóru a zejména "online" sledovat diskuzi k poslední aktualizaci.
Chápu vaše rozhořčení, ale právě proto se snažím reflektovat vaši zpětnou vazbu a na jejím základě zvážit další možné úpravy a návrhy na případné změny. Vím, že poslední aktualizace vyvolala velkou vlnu nevole a pocit popudu k jakési revoltě. Tento stav je pochopitelně napříč všemi fóry a komunitami. Přesto přese všechno prosím mějte na paměti, že jsme tady všichni proto, že nás spojuje jedna společná věc, kterou je tato hra - odpočinková hra. Chci vás požádat o jedno - nikdy nezapomínejte na respekt ostatních hráčů a přispěvatelů na fóru. Nevylévejte si zlost na jiných, chovejte se k ostatním s úctou, byť s nimi nemusíte souhlasit či se z jakéhokoli důvodu "nemusíte". Pokud máte s někým osobní spor, řešte ho prosím pouze soukromě, pokud už to považujete za nezbytně nutné. Napadání jiných hráčů a členů týmu fóra na naše fórum nikdy nepatřilo a patřit nebude.
Děkuju za dodržování výše uvedeného a za snahu na naše fórum navrátit přátelskou atmosféru, ať se ve hře děje, co se děje. Nevítaná aktualizace není důvodem k osobním výpadům a netolerování druhých.
Přeju krásnou a poklidnou neděli,
Vaše black-.-angel
Abyste náhodou nepřehlédli mezi stánky, dnes nám začal Zlatý týden. Dali jsme hlavy dohromady a i mimo regulérní čas tohoto japonského svátku vám pro zpestření přinášíme vaši oblíbenou událost.
Dále byla spuštěna Nehoda, tak nezapomeňte pomoct Vicky napravit neplechu, co se svými řidičskými schopnostmi natropila
Přeji mnoho zdaru při prohánění tanukiho po lesích okolo vašich farem i při léčení marodných zvířátek
black-.-angel
PS: Pro případ potřeby připomenutí, návod k Zlatému týdnu najdete zde.
tento víkend nebude probíhat Soutěž pro spolky, ta začne až příští pátek 8. září ve 14 hodin.
Nudit se však určitě nebudete, o dnešní půlnoci začne klasická verze Akce těžce pracujících
Prima den,
black-.-angel
mám pro vás zprávy ohledně mořského rybolovu, na které dlouho netrpělivě čekáte.
Prodej ryb bude výdělečný už od začátku s nejmenšími loděmi.
S vyššími úrovněmi lodí nebude výdělečný v nejhorších rybolovných oblastech, ale celkem dobře výdělečný v dobrých rybolovných oblastech.
S plnou flotilou traulerů budete moci vydělat více než 6 milionů za den skrze přímý prodej (bez přeskočení a použití zlata).
Nicméně plněním kontraktů si vždycky budete moci vydělat více. Za kontrakty je možné si vydělat až 34 milionů za den (bez přeskočení a použití zlata).
Kromě toho další 2 miliony z rybí restaurace.
Zároveň se pracuje na úpravě kontraktů na rybím trhu.
Snad vás tyto zprávy alespoň trochu potěší!
Hezký den,
black-.-angel
můžete vyslat své posádky na ryby, již brzy nás čeká rybářská verze akce těžce pracujících!
Bude probíhat od 28.9. 00:00 do 30.9. 23:49.
black-.-angel
mám pro vás pár informací:
Pěkný víkend,
black-.-angel
vím, že nám poslední akce těžce pracujících přinesla více trápení než potěšení, ale abyste byli připraveni, mám pro vás info o dalších bězích této události:
V dnešním vánočním kole štěstí se bohužel vyskytly problémy s žebříčkem a připsáním odměn. Prosím tedy všechny, koho se problém týká a nedostali správné odměny, abyste se obrátili na podporu.
Tu můžete kontaktovat zde: http://support.goodgamestudios.com/?g=15&lang=cs.
black-.-angel
Mám pro vás pár informací:
Záchrana zlatých rybek
V poslední akci záchrana zlatých rybek se vyskytl problém, kdy mnoha hráčům nebyly po konci události připsány odměny. Snažíme se udělat seznam postižených hráčů, prosím tedy ty, u kterých se tak stalo, aby sdělili své umístění a chybějící odměny.
Můžete tak učinit v tomto vlákně: https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/167524/zachrana-zlatych-rybek-nepripsane-odmeny-za-umisteni nebo mně soukromou zprávou. Prosím na fórum, nikoli do hry. Rovněž je třeba, aby ti, co mi ohledně toho už psali do hry, napsali znovu, zprávy okamžitě po vyřízení mažu.
Díky za spolupráci!
Celosvětové mistrovství
Žebříčky budou zveřejněny v pondělí, kdy budou také připsány mince mistrovství a odměny pro tři nejlepší servery. Obchodnice k mistrovství bude na našich farmách ještě týden.
black-.-angel
už vám chybí akce těžce pracujících? Mám tady pro vás další termíny:
A abyste se ve spolku náhodou nenudili (ano, myslím to ironicky), dáme si 3 dny bez spolkovky a pak nás čeká další:
pokud jste nestihli využít služeb obchodnice k mistrovství světa, máme ji zpět, ale jen do zítřejšího oběda!
Přeji příjemné nákupy
zde jsou další termíny plánovaných událostí:
19. - 22. prosince: Spolková akce těžce pracujících (čas není určen)
od 24. prosince: Santova dílna
black-.-angel
někteří jste si možná všimli, že vaše liga v blížící se soutěži pro spolky neodpovídá tomu, kde byste měli být. Je to kvůli poslední spolkovce, která byla kvůli chybě předčasně ukončena, počítá se to teď podle ní. Problému jsme si vědomi a tým momentálně prošetřuje všechny možnosti, jak tuto situaci vyřešit.
Jen tedy možná shrnutí ohledně pár událostí ve hře:
Dopis od Santy
Soutěž pro spolky
Tematické události
A drobnost na závěr - zatím nemáme informace, kdy dnešní hotfix proběhne
Pěkný den,
black-.-angel
další soutěž pro spolky nás čeká od 27. prosince, užívejte vánoce v klidu a pohodě