Domů Czech Technické problémy & bugy

Nepřipsání zlatých / bonusu k nákupu zlatých

125

Komentáře

• sosamu (CZ1)sosamu (CZ1) CZ1 Komentářů: 1
    upraveno 07.12.2017
    Ahoj všichni, před chvílí jsem využila nabídky kup 1 balíček a dostaneš 2 zdarma a vždycky se mi ihned po zaplacení kartou objevily zlaťáky, ale dnes se mi nic nepřipsalo. Vůbec nic. Nevíte někdo, co teď ? Jsem v tom za víc než 500 Kč a zlaťáky žadné (měla jsem jich dostat 94 tis.)  ... díky moc 
  • Mařena (CZ1)Mařena (CZ1) CZ1 Komentářů: 44
    Ahoj před chviličkou jsem si zakoupila zlaťáky za 500 korun a nedostala jsem ani zlatku kupuji dost často ale je to poprvé co se mi to stalo ..prosím o vysvětlení jinak už v téhle hře nekoupím ani jeden zlaťák.
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    sosamu (CZ1) napsal(a):
    Ahoj všichni, před chvílí jsem využila nabídky kup 1 balíček a dostaneš 2 zdarma a vždycky se mi ihned po zaplacení kartou objevily zlaťáky, ale dnes se mi nic nepřipsalo. Vůbec nic. Nevíte někdo, co teď ? Jsem v tom za víc než 500 Kč a zlaťáky žadné (měla jsem jich dostat 94 tis.)  ... díky moc 
    Mařena (CZ1) napsal(a):
    Ahoj před chviličkou jsem si zakoupila zlaťáky za 500 korun a nedostala jsem ani zlatku kupuji dost často ale je to poprvé co se mi to stalo ..prosím o vysvětlení jinak už v téhle hře nekoupím ani jeden zlaťák.
    Ahoj, platba není okamžitá, záleží na způsobu platby, může to trvat až 5 dní, pokud tedy do úterka nebudou na vašich účtech, obraťte se na podporu.

black-.-angel @ cs 1
  • Mařena (CZ1)Mařena (CZ1) CZ1 Komentářů: 44
    black-.-angel napsal(a):
    sosamu (CZ1) napsal(a):
    Mařena (CZ1) napsal(a):
    Ahoj, platba není okamžitá, záleží na způsobu platby, může to trvat až 5 dní, pokud tedy do úterka nebudou na vašich účtech, obraťte se na podporu.
    Děkuji za odpověď
  • Agronomka (CZ1)Agronomka (CZ1) Komentářů: 1

Kupoval jsem si zlatky v době kdy byla možnost dostat za 32 000 zlatek 80 žetonů tento úkon jsem učinil 2x zlatky byly načteny na můj účet až po 5 hodinách ale ze dvou nákupů jsem měl dostat 160 žetonů jsem nedostal nic nákup zlatek byl proveden 7.12. 2017  17,55 až 18

Agronomka (CZ1) napsal(a):

Kupoval jsem si zlatky v době kdy byla možnost dostat za 32 000 zlatek 80 žetonů tento úkon jsem učinil 2x zlatky byly načteny na můj účet až po 5 hodinách ale ze dvou nákupů jsem měl dostat 160 žetonů jsem nedostal nic nákup zlatek byl proveden 7.12. 2017  17,55 až 18

Ahoj, ohledně nepřipsaného bonusu bude třeba se obrátit na podporu, ideálně i s nějakým dokladem o nákupu.

black-.-angel @ cs 1
  • Bohunka5 (CZ1)Bohunka5 (CZ1) Komentářů: 2
    dobrý den ,o víkendu jsem koupila v akci prima time 35000 zlaťáků s tím ,že 200 % mělo být přičteno na účet spolku.Mě se zlaťáky přičetli,ale spolku bohužel ne.Ráda bych věděla proč tomu tak je .Díky Bohunka5
    Bohunka5 (CZ1) napsal(a):
    dobrý den ,o víkendu jsem koupila v akci prima time 35000 zlaťáků s tím ,že 200 % mělo být přičteno na účet spolku.Mě se zlaťáky přičetli,ale spolku bohužel ne.Ráda bych věděla proč tomu tak je .Díky Bohunka5
    Ahoj, obrať se prosím na podporu, ta to prověří a chybějící zlaté připíše.

black-.-angel @ cs 1
  • Bohunka5 (CZ1)Bohunka5 (CZ1) Komentářů: 2
    dobrý den ,moc prosím o radu,podporu mám v angličtině  i v jiných jazycích jen ne v češtině.Co s tím ? Díky za odpověď Bohunka5
    Bohunka5 (CZ1) napsal(a):
    dobrý den ,moc prosím o radu,podporu mám v angličtině  i v jiných jazycích jen ne v češtině.Co s tím ? Díky za odpověď Bohunka5
    Tak si vyber z těch, co to nabízí. Čeština ani spousta dalších jazyků není podporována.

black-.-angel @ cs 1
  • verac (CZ1)verac (CZ1) Komentářů: 14
    Dobrý den  26.1. jsem si koupila za 350 kč zlaťáky a dosud se mi nepřičetly. Děkuji za odpověď
    verac @ cs 1
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    verac (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den  26.1. jsem si koupila za 350 kč zlaťáky a dosud se mi nepřičetly. Děkuji za odpověď
    Ahoj
    Záleží na způsobu platby, pokud jsi platila převodem může to trvat až 5 dní. Tak počkej a pokud zlaté nebudou připsané do 31.1. budeš muset psát na podporu. Česká ale byla zrušená.
    pexi @ cs 1
    díky za odpověď 
    verac @ cs 1
  • fraucica (SK1)fraucica (SK1) SK1 Komentářů: 0
    09.04.2018 som zaplatila za Akčnú ponuku + 130 % BONUSY na Farmu zimných svetiel, zlato bolo pripísané ale ceny, ktoré boli uvedené v Akčnej ponuke : dom, pole, krmivo pre tučniaky 2x a krmivo pre tulene 1x a hnojivo neboli dodané.

Ak máte takúto skúsenosť, napíšte mi prosím ako ste to riešili. Napísala som na ! Povedz nám, na  čo myslíš !, a som zvedavá či sa niekto z kompetentných ozve.

fraucica
    fraucica (SK1) napsal(a):
    09.04.2018 som zaplatila za Akčnú ponuku + 130 % BONUSY na Farmu zimných svetiel, zlato bolo pripísané ale ceny, ktoré boli uvedené v Akčnej ponuke : dom, pole, krmivo pre tučniaky 2x a krmivo pre tulene 1x a hnojivo neboli dodané.

Ak máte takúto skúsenosť, napíšte mi prosím ako ste to riešili. Napísala som na ! Povedz nám, na  čo myslíš !, a som zvedavá či sa niekto z kompetentných ozve.

fraucica
    Ahoj, obrať se na podporu, toto nikdo jiný nevyřeší. Vyjádření názoru ke hře opravdu neslouží k hlášení jakýchkoli chyb, ztrát na účtech apod.,. na to ti nikdy nikdo neodepíše.

black-.-angel @ cs 1
    Ahoj v pátek 25.5. jsem koupila 2x semena zlatých květin, zlaťáky mě byly připsány,ale semena nepřišly.děkuji za odpověď. verac
    verac @ cs 1
    verac (CZ1) napsal(a):
    Ahoj v pátek 25.5. jsem koupila 2x semena zlatých květin, zlaťáky mě byly připsány,ale semena nepřišly.děkuji za odpověď. verac
    Ahoj, nevím sice, jak jsi měla květiny koupit, pravděpodobně asi ve výhodné nabídce.. pokud jsi však splnila všechna kritéria a bonus nebyl připsán, obrať se na podporu. Pouze oni mohou nákup prověřit a bonus připsat.

black-.-angel @ cs 1
    díky za odpověd,ale podpora je v angličtině a bohužel neumím a překladač mě stávkuje
    verac @ cs 1
    verac (CZ1) napsal(a):
    díky za odpověd,ale podpora je v angličtině a bohužel neumím a překladač mě stávkuje
    Nevím, jak může stávkovat, použij třeba https://translate.google.com.

black-.-angel @ cs 1
  • PepePlayer (SK1)PepePlayer (SK1) SK1 Komentářů: 28
    black-.-angel napsal(a):
    Co si myslím já, není podstatné, já do dat serverů nijak nevidím. Snad se zítra dozvíme něco bližšího.
    Zdravím,

no a ešte k tomu všetkému sa nedá ani zlato v akcii nakupovať cez sms-ku.
    Napíše , že smska doručená, ale zlato nikde.
    Takto som poslal 5x sms-ku a zbytočne.
    Žiadam vysvetlenie.

Prajem pekný deň.
    PepePlayer (SK1) napsal(a):
    black-.-angel napsal(a):
    Co si myslím já, není podstatné, já do dat serverů nijak nevidím. Snad se zítra dozvíme něco bližšího.
    Zdravím,

no a ešte k tomu všetkému sa nedá ani zlato v akcii nakupovať cez sms-ku.
    Napíše , že smska doručená, ale zlato nikde.
    Takto som poslal 5x sms-ku a zbytočne.
    Žiadam vysvetlenie.

Prajem pekný deň.
    Připsání zlatých nemusí být okamžité, pokud se ti nepřipíše do dvou dnů, kontaktuj prosím podporu hry.

black-.-angel @ cs 1
  • AmazingEva (CZ1)AmazingEva (CZ1) CZ1 Komentářů: 9
    upraveno 19.07.2018
    Dobrý večer,

cca před deseti minutami jsem si koupila za 530,- Kč zlaťáky, dosud jsem je neobdržela.
    Chtěla jsem využít akci na dvojnásobek zlatek a povolení k těžbě zlata.

AmazingEva
    AmazingEva (CZ1) napsal(a):
    Dobrý večer,

cca před deseti minutami jsem si koupila za 530,- Kč zlaťáky, dosud jsem je neobdržela.
    Chtěla jsem využít akci na dvojnásobek zlatek a povolení k těžbě zlata.

AmazingEva
    Ahoj, záleží na způsobu platby, připsání může trvat až 5 dní. Pokud je ani po této době nedostaneš, kontaktuj podporu.

black-.-angel @ cs 1
    peníze mi strhli hned....:-(
    už je na účtě nemám....
    peníze mi strhli hned....:-(
    už je na účtě nemám....
    Samozřejmě, že ti peníze odejdou hned, máš je v blokaci. Pak ale trvá, než se připíšou na náš účet a než ti zlaté převedou na tvůj herní účet.

black-.-angel @ cs 1
    zatím se to stalo jednou a dnes znovu, jinak není problém, platím z RB e-platbou
  • Bararich6 (CZ1)Bararich6 (CZ1) CZ1 Komentářů: 6
    Ahoj.
    Koupila jsem si přes banku zlatáky,které byli zrovna v akci a měla jsem dostat víc zlatáků,ale ještě se mě nepřičetli,ačkoliv mě to bylo z účtu odečteno.Díky za odpověd.

Barbora
    Bararich6 @ cs 1
    upraveno 19.07.2018
    Bararich6 (CZ1) napsal(a):
    Ahoj.
    Koupila jsem si přes banku zlatáky,které byli zrovna v akci a měla jsem dostat víc zlatáků,ale ještě se mě nepřičetli,ačkoliv mě to bylo z účtu odečteno.Díky za odpověd.

Barbora
    Viz pár příspěvků nad tebou. U převodu může připsání trvat až 5 dní.

black-.-angel @ cs 1
    v každém případě je to naposled co jsem si je koupila, jestli je dostanu....
    v každém případě je to naposled co jsem si je koupila, jestli je dostanu....
    Samozřejmě, že je dostaneš. Pro jistotu jsem to předala k prověření vzhledem k tomu, že je dnes hlášení více, ale stejně to může vyřešit pouze podpora.

black-.-angel @ cs 1
Sign In to comment.