Domů Czech Technické problémy & bugy

Nepřipsání zlatých / bonusu k nákupu zlatých

12426

Komentáře

• delfina (SK1)delfina (SK1) SK1 Komentářů: 29
    pexi (CZ1) napsal(a):
    delfina (SK1) napsal(a):
    delfina (SK1) napsal(a):
    Dobrý deň,dnes som si v Prime Day kúpila zlato cez účet,a ešte nikdy sa mi nestalo,žeby zlatky nenabehli....euričká sú ta-tam niekde.Dúfam,že sa dočkám odpovede čím to môže byť,a nie,že mám písať na podporu,lebo si myslím,že 100000 zlata som zaplatila,a tým akoby som platila aj za vaše služby. ďakujem
    Bohužel lze jen odpovědět milionkrát řečenou větou - Jedině podpora ti pomůže...  :neutral:
    to ďakujem,podpora je v jazyku ktorý neovládam,tak ako im mám napísať?mohla by tam byť aspoň čeština.
    To bohužel zrušili. Ale  vydrž, záleží na způsobu platby. Pokud jsi platila přes účet trvá to někdy 3 pracovní dny než se zlato připíše. Pokud ne tak jedině podpora.
    Tak vám ďakujem za odpovede,počkám do pondelka a potom neviem čo urobím,lebo prekladač mi napíše asi bludy....ale skúsim.Pekný deň prajem
    delfina @ sk 1
  • Silaozdemi (SK1)Silaozdemi (SK1) Komentářů: 5
    Práve som využila 200% a zaplatila som no zlato sa mi nepripísalo.V tomto vašom fore sa neviem zorientovať nakolko sem nechodím no neviem ako ďalej postupovať
    Silaozdemi @ sk 1
  • maja03 (CZ1)maja03 (CZ1) CZ1 Komentářů: 27,770
    Ahoj, pokud jsi platila bankovním převodem, tak to může trvat až 3 dny, než se ti připíše.
    maja03@cs1
    Ďakujem za odpoveď ,asi rok som si zlato nekupovala no predtým mi vždy nabehlo do minuty.Zaujímalo by ma či budú akceptovať tú 200% akciu keď sa prevod peňazí predlžil.
    Silaozdemi @ sk 1
  • pexi (CZ1)pexi (CZ1) CZ1 Komentářů: 28,812
    Silaozdemi (SK1) napsal(a):
    Ďakujem za odpoveď ,asi rok som si zlato nekupovala no predtým mi vždy nabehlo do minuty.Zaujímalo by ma či budú akceptovať tú 200% akciu keď sa prevod peňazí predlžil.
    Ahoj.
    Ano, koupila jsi v akci tak budou. Ale pokud by se Ti zlato do těch 3 pracovních dnů nepřipsalo, nebo se nepřipsal bonus, budeš muset napsat na podporu.
    pexi @ cs 1
    Ďakujem,no podpora nie je v českom ani slovenskom jazyku,pred časom bola no to som až dneska zistila.

Silaozdemi @ sk 1
  • Farmarkaivka (SK1)Farmarkaivka (SK1) Komentářů: 9
    Pripíjam sa k diskusii, tiež som práve zakúpila zlato za 200% a nič mi nepripísalo. Súhlasím so Silaozdemi, vždy mi po prevode zlato pripísalo do minutky....teraz z učtu peniaze fuč a zlato tiež nikde:(...prečo mám za zaplatenie čakať 3 dni? chcem ho hned, platba predsa prebehla....
    Farmarkaivka @ sk 1
    Ďakujem,no podpora nie je v českom ani slovenskom jazyku,pred časom bola no to som až dneska zistila.

Není, musíš použít to čemu aspoň trochu rozumíš a použít překladač. To půjde, neboj.
    pexi @ cs 1
  • Farmarkaivka (SK1)Farmarkaivka (SK1) Komentářů: 9
    upraveno 08.10.2017
    Toto nepochopím...žijem na Slovensku. hrám farmu na SK...odmietam komunikovať inak ako po Slovensky. Je to služba ktorú si všetci platíme, tak nech sa niekto tam hore snaží, aby mi po slovensky odpovedal, ospravedlnil sa a poslal mi to za čo som si zaplatila...a k tomu darček na ospravedlnenie...)

Nič, aj som reštart dala a nenabehlo....o chviľu majstrovstvá a nemám zlato?....to su všetci na dovolenke a ignoruju nás?

A tá podpora je kde ked ju potrebujeme???? šak si vytvorte link na podporu, lebo normálny človek sa tu ani nevie orientovať kam má napísať...ak dám cez hľadáčik podporu tak mi nič nenačíta....neviete si to nejako nastaviť? ved to je čisté trápenie sa k vám dostať(

edit: sloučení příspěvků (black-.-angel)

Post edited by black-.-angel (FormerMod) on
    Farmarkaivka @ sk 1
  • janulka555 (SK1)janulka555 (SK1) Komentářů: 4
    ja už čakám na pripísanie zlata druhý deň a nič. písala som aj na technickú podporu, ale nič, eurá z účtu sú preč a zlato nikde....a podpora? tí sa doteraz neozvali...
  • maja03 (CZ1)maja03 (CZ1) CZ1 Komentářů: 27,770
    Komunikace s podporou může trvat delší dobu, připravte si pevné nervy. A bankovním převodem se počítají pracovní dny, víkend je pasé.
    maja03@cs1
  • Laiena (CZ1)Laiena (CZ1) CZ1 Komentářů: 399
    zkus tenhle link: https://support.goodgamestudios.com/?g=15&lang=cs

ale predem varuji, ze v cestine neni dostupna. budes si muset vybrat jazyk, ktery ovladas
    Co bych pro kus zvance neudelala ;)

• ghghg (SK1)ghghg (SK1) SK1 Komentářů: 5
    Práve som využila 200% a zaplatila som no zlato sa mi nepripísalo.V tomto vašom fore sa neviem zorientovať nakolko sem nechodím no neviem ako ďalej postupovať
    mne tiez nepripocitalo dufam ze to do stredy nabehne inak neviem ako to nahlasim na podpopru ked tam nie je jazyk ktory ovladam :(((
    Ja mám ten istý problém,na zlato a licencie čakám už od piatka 4.8.
    svoju sťažnosť som dala do prekladača,ale čo z toho,keď celá podpora je v inom jazyku.neviem kam to vložiť a už ma to dosť štve.

delfina @ sk 1
    delfina (SK1) napsal(a):
    svoju sťažnosť som dala do prekladača,ale čo z toho,keď celá podpora je v inom jazyku.neviem kam to vložiť a už ma to dosť štve.

Ahoj.
    Tady je návod jak kontaktovat podporu, podívej se na to.
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/16082/jak-kontaktovat-podporu-navod#latest
    pexi @ cs 1
  • FreeMax2 (CZ1)FreeMax2 (CZ1) Komentářů: 2
    Dne 6.8.2017 jsem zakoupil 32 000 zlaťáků.Vždy se na účet připsaly okamžitě.Tentokrát ne.Proč?
    Pitěra @ cs 1
    FreeMax2 (CZ1) napsal(a):
    Dne 6.8.2017 jsem zakoupil 32 000 zlaťáků.Vždy se na účet připsaly okamžitě.Tentokrát ne.Proč?
    Ahoj.
    Záleží na způsobu platby, z účtu to někdy trvá 3 pracovní dny. Tak Ti nezbývá než vyčkat 3 pracovní dny a pokud je ani pak nebudeš mít připsané tak musíš napsat na podporu. 
    pexi @ cs 1
    pexi (CZ1) napsal(a):
    delfina (SK1) napsal(a):

Ahoj.
    Tady je návod jak kontaktovat podporu, podívej se na to.
    https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/cs/discussion/16082/jak-kontaktovat-podporu-navod#latest
    pexi ďakujem za pomoc,riadila som sa podľa návodu,tak hádam sa dočkám odpovede a nápravy.Prajem pekný deň
    delfina @ sk 1
  • Velkoselka (CZ1)Velkoselka (CZ1) CZ1 Komentářů: 8

Ahoj všichni, já jsem zaplatila 3.8. ráno a zlaťáky ani další předměty z nabídky stále nemám. Pamatuji se, že když jsem začala hrát a ráno zaplatila, vše jsem měla ještě ten samý den večer. To je už ale hluboká minulost, dnes je všechno jinak.

Velkoselka (CZ1) napsal(a):

Ahoj všichni, já jsem zaplatila 3.8. ráno a zlaťáky ani další předměty z nabídky stále nemám. Pamatuji se, že když jsem začala hrát a ráno zaplatila, vše jsem měla ještě ten samý den večer. To je už ale hluboká minulost, dnes je všechno jinak.

Ahoj.
    Záleží na způsobu platby, může to trvat 3 pracovní dny. Takže pokud nebudou do zítřka tak Ti taky nezbude nic jiného než napsat na podporu. Vyřeší to ale chvíli to trvá, nebude to hned.
    pexi @ cs 1
  • Velkoselka (CZ1)Velkoselka (CZ1) CZ1 Komentářů: 8

No jo, ale pokud musím použít krok Podpora, tak to už není něco v pořádku. To už zavání nějakým protahováním, neseriózností....... Pokud majitel/správce hry nabízí placené akce, musí zase on respektovat pravidla "fair play".

• marymaja (CZ1)marymaja (CZ1) CZ1 Komentářů: 2
    Dobrý den dnes mi bylo z účtu odečteno 880 kč na zlataky ve vaší hře Big farm peníze zmizely a zlato nikde prosím o nápravu. Děkuji předem. Slabochová.
    Hurá,zlato nabehlo,no nebolo mi všetko jedno.Považujem to za neserioznosť,že zrušili českú podporu,to aby sa človek ani sťažovať nemohol.Všetkým ďakujem za komentáre
    Silaozdemi @ sk 1
    marymaja (CZ1) napsal(a):
    Dobrý den dnes mi bylo z účtu odečteno 880 kč na zlataky ve vaší hře Big farm peníze zmizely a zlato nikde prosím o nápravu. Děkuji předem. Slabochová.
    Ahoj.
    Při platbě z účtu to někdy trvá 3 pracovní dny než jsou zlaté připsány, pokud nebudou do tří dnů připsány nezbývá než kontaktovat podporu. Ti jediní můžou zjednat nápravu.
    pexi @ cs 1
  • marymaja (CZ1)marymaja (CZ1) CZ1 Komentářů: 2
    Jak mám kontaktovat podporu kdzž tam nejste schopni nastavit češtinu nebo alespoň slovenětinu to je bída. Apeníze pryč a zlataky nikde to jsem se nachytala naposled:/ :/
    marymaja (CZ1) napsal(a):
    Jak mám kontaktovat podporu kdzž tam nejste schopni nastavit češtinu nebo alespoň slovenětinu to je bída. Apeníze pryč a zlataky nikde to jsem se nachytala naposled:/ :/
    Ahoj.
    Českou podporu zrušili, bohužel. Musíš napsat v cizí řeči, kterou ovládáš nebo si pomoct překladačem.
    Tady je návod jak na to.
    pexi @ cs 1
  • Mersi7 (CZ1)Mersi7 (CZ1) Komentářů: 0
    Co dělat když platba odešla, ale zlaťáky nebyly připsány?
  • black-.-angel (FormerMod)black-.-angel (FormerMod) Komentářů: 19,044
    Mersi7 (CZ1) napsal(a):
    Co dělat když platba odešla, ale zlaťáky nebyly připsány?
    Ahoj, záleží také na způsobu platby, kdy k ní došlo.. moc informací od tebe zrovna nevíme :)

U některých způsobů platba trvá připsání déle, např. u platby převodem až 5 dní. Pokud zlaté ani po této lhůtě nebudou připsány, kontaktuj prosím naši platební podporu.

black-.-angel @ cs 1
  • divoženka (CZ1)divoženka (CZ1) CZ1 Komentářů: 0
    zdravim pravě jsem si koupila zlataky ktrere mi nebyly přičteni co mama dělat poradite prosím 
    divoženka (CZ1) napsal(a):
    zdravim pravě jsem si koupila zlataky ktrere mi nebyly přičteni co mama dělat poradite prosím 
    Ahoj.
    Záleží na způsobu platby, někdy to trvá pár dní. Takže pokud se ti nepřipíšou do úterka tak ve středu napiš na podporu. Ti jediní můžou s tím něco udělat.
    pexi @ cs 1
Sign In to comment.