Начало Tiana Активност

Tiana

Здравейте! Моля, ако желаете да се свърете с мен, използвайте лични съобщения или отворете тема във форума - така повече хора ще се запознаят с въпроса и отговора. Не пишете на стената ми - рядко разглеждам профила си и пропускам писаното тук. Благодаря!
Потребител
Tiana
Посещения
3,330
Роли
Moderator, ModDarkGreen
На борда от:
Последно активни
Точки
245
Значки
13
Публикации
650

Активност

 • Ваня. (BG1)
  Здравейте, днес  фермата ми осъмна с  реклами,не разбирам защо и как да се отърва от тях.Надявам се да ми помогнете. Благодаря.
  03.09.2022
  • Tiana
   Tiana
   Вече са въведени две рекламни ленти - хоризонтална, над екрана и вертикална, вдясно от играта.
 • ivi3 (BG1)
  Здравей, късметите не действат при компостерите, не е визуален бъг. Някаква промяна ли има?

  Спокоен следобед!
  03.09.2022
  • Tiana
   Tiana
   Да, има промяна, свързана е с новата система на Фермерския съюз.
 • Tiana
  Здравейте! Моля, ако желаете да се свърете с мен, използвайте лични съобщения или отворете тема във форума - така повече хора ще се запознаят с въпроса и отговора. Не пишете на стената ми - рядко разглеждам профила си и пропускам писаното тук.
  Благодаря!
  03.09.2022
 • кимба54 (BG1)
  Здравей тиана много голям проблем имам фермата ми е gari_gari имейла ми е [email protected] поисках забравена парола и още като натисна ми пише играча не е намерен защо така да не би мякой да ми я е открал или нещо от играта така ми изписва а в момента ми свети зелено все едно че съм влезнала много моля помогнете да си сменя паролата
  с уважение Христина :'(:'(:'(:'(:'(
  14.08.2022
 • ivi3 (BG1)
  Здравейте, пиша от името на съотборници, които не могат да влязат във форума, не зная защо. Става въпрос за Esim и qwertyuiop от СИ "Българи юнаци". Оплакват се, че са им изчезнали перлите. На единия 30 млн. на другия 50. Какво може да се направи?
  03.08.2022
 • ivi3 (BG1)
  Мечта е, че не се оплакваме постоянно, че като гледам какво става по другите форуми. Все питат и все нещо не им е наред. Неща, които модераторите не могат да променят, така са решили ГГС, така го правят.


  Спокоен ден! Благодаря за отговорите!!!
  02.08.2022
  • Tiana
   Tiana
   Все по-малко хора имат достъп до форума, а и играчите не виждат смисъл да се оплакват - смятат, че това няма да доведе до промени. Надявам се и нашия форум да живне, ако ще и само с негативни коментари. Модераторите имат и други задължения, но те не са видими и достъпни за играчите :smile: