Начало Bulgarian Форумни конкурси и игри
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Захаросан пъзел

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 682
 Здравейте, фермери, предлагам Ви да участвате в новия ни пъзел - можете да го намерите тук
Правилата са следните:

Необходимо е да имате регистрация в сайта Jigsaw planet, за да се вижда и да е валиден резултата Ви, желателно е и името в сайта да е максимално близко до името ви в играта.
Също така, за да се зачете резултата Ви, не може да променяте броя елементи, от които се състои пъзелът - направите ли го, името Ви няма да излезе в класацията, така че участието Ви няма да е валидно. По същият начин стоят нещата и ако го наредите без регистрация, просто няма да се появите в класацията.
 
Моля, тук, в темата, да отбележите времето, за което сте наредили пъзела и както знаете, той може да се нарежда многократно. Наградите:
За първите три места - по 5000 злато
За четвърто и пето място - по 4000 злато
За играчите от шесто до десето място - по 3000 злато.

Двама от наредилите пъзела участници (избрани на случаен принцип, чрез лотария)  ще получат и бонус-награда от модератора -  форумна декорация.                                                                      

Краен срок: 23.05.2022 г., 21,00 часа

Успех на всички!

Знам, че някой от Вас имат технически проблеми с влизането във форума, ако желаят да участват в тази игра, могат да го направят като отворят форума без да влизат в акаунта си. Моля, ако играч, който има такъв проблем нареди пъзела и иска да участва в играта, да помоли съотборник да ме уведоми за това и да ми изпрати на лично съобщение името на играча, който не може да влезе във форума и ника му в Jigsaw planet.

Коментари

 • sylciafi (PL1)sylciafi (PL1) PL1 Публикации: 272
  sylciafi @ pl 1
 • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Публикации: 1,027
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 682
  Напомням, че трябва да отбележите резултата си тук или да ми изпратите съобщение с името на играча, който не може да влезе във форума и ника му в Jigsaw planet.
 • mi6eto (BG1)mi6eto (BG1) BG1 Публикации: 27
  28:29
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 682
  Здравейте, наградите от тази игра ще бъдат изплатени на 07.06., благодаря за търпението.
Sign In to comment.