Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Малко въпроси и техните отговори

13

Коментари

 • nellly (BG1)nellly (BG1) Публикации: 2
  редактирано 05.11.2017
  как да си изчерпя локациите и да създам нови за да ловя риба и да играя с фунията?
  как да си надстроя лодкостроителницата?
  Моля, използвай функцията за редактиране и не прави многопостия.
  Post edited by Freyja on
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравей, @nellly (BG1).
  Вярвам, че в тази ТЕМА ще намериш отговори на въпросите си.

  Също така съм напълно убедена, че писането само в една тема по проблема, който те вълнува, е достатъчно, за да получиш отговор. Не е нужно да задаваш едни и същи въпроси на различни места, още по-малко е необходимо създаването на нови теми. Просто използвай търсачката на форума и съм сигурна, че ще намериш това, което те интересува.

 • akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
  Нали нямаше да има колело на късмета за шампионата.Защо е тук тогава?


 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  http://clip2net.com/s/3PUwKZH              този бонус за какво ми е сега нещо пак са объркали времето да мислят като правят нещо и да го правят като хората а не да има бонус а остров да няма 

 • akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
  http://clip2net.com/s/3PUwKZH              този бонус за какво ми е сега нещо пак са объркали времето да мислят като правят нещо и да го правят като хората а не да има бонус а остров да няма 
  това не е за първи път.естествено някои сървъри с часова разлика са намазали пак.естествено че няма да сме ние.


 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  Някой спомня ли си,какво се правеше в пета глава на списъка на деда ви Коледа :)
                                        

 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Събират се два вида снежинки.
  himik @ bg 1
 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  Аха,вярно.
  Благодаря :)
                                        

 • margito6 (BG1)margito6 (BG1) Публикации: 25
  Здравяйте искам да попитам може ли някой да ме запознае по-онстойно със летището
                                                                                                                   Благодаря 
  margito6 @ bg 1
 • RONY (BG1)RONY (BG1) BG1 Публикации: 39
  Добър вечер !
  Работилницата на Дядо Коледа:)
  Последната "гениална" измишльотина на ГГС за да не кажа нещо по нелицеприятно :)
  Значи всички играчи трябва да зарежат личния си живот ,да спрат да работят за да дебнат ,кога аджеба ще изтече въпросния прословут лимит от едно ниво на декорация за по долното разбира се ,и ако не си на секундата ,се оказва че дори достигайки върха в началото ,в един момент падаш стремглаво на докорация ниво 2 (добре че няма по ниско ниво :))))....не играем от вчера и помним как беше преди не много години ,но такова ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДОСТЪП за печелене на декорации никога не е имало (изключвам факта че оставаш гол като "пушка":)))) ако се нагърбиш да печелиш декорации :).....всъшност това не е КРИТИКА :).......а само една КОНСТАТАЦИЯ:))))))))
  RONY @ bg 1
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 236
  Честита коледа Рони. Поне при мен а и не само при мен декорации с лопата да ги ринеш.80броя от 4ниво нагоре.Та декорации много много не искам.Предпочитам други награди ама админите им е по-лесно с декорации.Не въобще да няма а да са по-малко и по-стойностни.
  himik @ bg 1
 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Доколкото си спомням, това събитие винаги е имало времево ограничение. Ако греша, моля да е поправите, но смятам, че откак е въведено в играта, все така си е било.
  А по повод факта, че наградите са декорации - не разработчиците решават какво ще получим. Има си мениджърски екип, който взема решенията.
  Ще предам мнението ви, както винаги.

 • akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
  здравейте.и аз искам да попитам нещо но не съм сигурен дали е практика или само при мен е така.обикновения пазар ми е развит на макс но докато исканите продукти ми се увеличават непрекъснато не така стои въпроса с наградите.от месец нямам оферта за повече от 5 милиона долара а тези под 1 милион се увеличават.въпроса ми е това да не е поредния баланс в играта заради дълбоководния риболов?


 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  Добро утро.
  Офертите на пазара се редуват. След този застой с около 5 милиона очаквай рязък срив само с хиляди. Моите в момента не са по-високи от 500 000, а по-развит пазар няма как да имам. Но след известно време започват отново да се увеличават и така, докато достигнат пак големи стойности. После пак ще паднат, пак ще се увеличат и т.н.

 • viruss1 (BG1)viruss1 (BG1) BG1 Публикации: 8
  akinak (BG1) каза:
  himik (BG1) каза:
  Това е бъг за който поддръжката знае.Кога ще бъде отстранен не се знае.И аз съм от потърпевшите след първата поправка на бъга.Както е тръгнало накрая ще ни пуснат работеща котешка катерушка  в гурмето.
  блажени са вярващите и вечно е тяхното царство..

  Защо на фунията няма крави  свине  не може ли  и те да играят :)

 • viruss1 (BG1)viruss1 (BG1) BG1 Публикации: 8
  Тук някой има ли  да отговори защо вече трудно се взимат четки и детелини .Те най много трябват а ги няма ?
 • кимба54 (BG1)кимба54 (BG1) BG1 Публикации: 19
  Freyja каза:

  Уважаеми играчи,


  След предложения, подадени от няколко общности, ние подготвихме списък с важни теми и въпроси, които екипът ни по развитие на играта коментира за вас:


  1. По-малък интервал между кооперативните шампионати

  Ние имаме много играчи, които се наслаждават на кооп първенства, но ние няма да променяме засега честотата. По този начин всеки може да играе всеки път, когато иска, без да трябва да се чака дълго за следващия шампионат, а и ще можете лесно да изберете да пропуснете едно първенство. Отделно от това ние работим по нова система, която ще позволява на кооперациите да отправят предизвикателства към други кооперации.

  2. Прибиране на декорации и преместването им в други ферми

  Декорациите са важен инструмент за всеки играч и развитието на цялата игра Big Farm е силно зависимо от тях. Чрез преместване на декорации от една ферма в друга, балансът на играта ще бъде нарушен и целият замисъл с декорациите и различните ферми ще бъде провален чрез постоянното местене на силни декорации от една ферма в друга, само когато е необходимо за намаляване на производствените разходи и бързо развитие на стопанството. Big Farm е силно стратегическо игра и ето защо това е важно всеки играч да управлява фермите си така, че всички производствени сгради и декорации да са балансирани.

  3. По-добро и справедливо "Без болка няма печалба" събитие с атрактивни награди за всяко ниво

  Събитието "Без болка няма печалба" ще бъде оптимизирано и ние ще вземем предвид вашата обратна връзка, докато правим това.

  4. Търговия/ размяна на декорации, стоки, злато и долар вътре в кооператива

  Ние разработваме концепция за обменна система, която ще може да работи в тази посока. Когато постигнем напредък в това, ще ви дадем повече подробности.

  5. Кооперативен фонд за артикули

  Ние все още анализираме дали тази идея може да бъде приложима.

  6. Диалогов прозорец за потвърждение преди похарчване на злато

  Към този момент прозорецът за потвърждение е нещо, което ние не планираме да въвеждаме, но вече направихме някои промени, като например добавянето на забавяне на бутона за закупуване от изскачащите оферти, промените в опциите за ъпгрейд, както и премахването на бутона за максимално количество при някои покупки. Всичко това е направено, за да придвижваме нещата в правилната посока.

  7. Добавяне на повече тематични събития

  Ние работим върху някои оптимизации за всички тематични събития, които трябва да донесат нови начини да им се насладите и евентуално нови теми също!

  8. Бутон "Полей всички кооперативни дървета"

  Ние ще се постараем да ви предложим решение на това, може би с помощта на кооперативното село. Ние вярваме, че можем да намерим по-добро решение от бутона "Полей всички", тъй като поливането на кооперативното дърво все още е много добра причина да посетите стопанствата на вашите приятели.

  9. Ръчна активация на купен/спечелен бустер

  Ползата от тези бонуси има огромно влияние върху механиката на играта механика и това означава, че има възможност за потенциален риск от злоупотреба с това, както и да се наруши балансът на събитието.

  10. Нови кооперативни проекти

  Можем да го направим!


  Ние ще направим всичко възможно, за да запазим този информационен поток в следващите месеци и да отговорим на още повече въпроси и предложения на Общността.

  С най-добри пожелания,
  Екипът на Big Farm


  христина542 @ bg 1
 • кимба54 (BG1)кимба54 (BG1) BG1 Публикации: 19
  ЕДИН ВЪПРОС КОИТО МОЖЕ БИ НЕ Е ЗА ТУК НО ЗАЩО ВИНАГИ ПО ВРЕМЕ НА КООП ПРАВИТЕ ПОДРЪЖКА НИЕ ИГРАЕМ МИСИИ ВЛАГАМЕ ПАРИ И ЗЛАТО И В ЕДИН МОМЕНТ ВСИЧКО ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ МОЛЯ ЗА ОТГОВОП АКО Е ВЪЗМОЖНО АМИ ТЪРПИМ ТЪРПИМ И ТО НИ ПИСВА ВЕДИН МОМЕНТ
  христина542 @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  @христина542 (BG1) Предупреждение за настоящата актуализация е публикувано преди два дни, за да могат всички играчи да преценят кога и как да играят. 
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  гледам оферти за закупуване на конни гербове и искам да питам моите 50 милиона какво да ги правя както и какво да ги правя 220 милиона подкови от състезания?

 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Вероятно ще има нови нива за сградите и дърветата в ранчото с коне, тогава гербовете ще са Ви необходими, но ще включа в предложенията към екипа да се предвидят оферти за закупуване с гербове и златни подкови.
 • Al Gor (BG1)Al Gor (BG1) BG1 Публикации: 63
  Със сигурност въпросът ми не е за тук, но все пак да попитам.
  След като имам една камара жетони за растения защо няма как да ги поставя?
  Няма проблеми с оборите и градините, но при ниви и ливади не се появява нищо, а на всичко отгоре не мога да си направя вече жетони за другите неща, защото съм запълнила броя на жетоните.
  Al Gor @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Да, не се поставят навсякъде, а склад с 200 жетона е малък и според мен, няколко пъти е правено предложение да се увеличи, надявам се да се приеме.
 • magare (BG1)magare (BG1) BG1 Публикации: 18
  Кога започва лятото, знае ли Бигферм?
  Тези топки ще се спукат до тогава ;)
 • throne (BG1)throne (BG1) BG1 Публикации: 262
  Здравейте,туфата на плажна градина 10 ниво показва 170 бр., с  обикновен хумус а при прибиране отчета 113.
  Какво се случва?
  throne @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Благодаря за сигнала, действително при обиране дава по-малкото количество, утре ще уведомя екипа.
 • throne (BG1)throne (BG1) BG1 Публикации: 262
  Защо не си получихме наградите от мача Австрия Северна Мкедония?
  throne @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Системата не отчете, че мачът започва, съответно няма как да раздаде точките, екипът е уведомен за проблема.
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  да попитам и аз няколко неща 1 - направиха конете скучни кога ще си оправят грешката 2 -риболова с въдица като изключим златните рибки е безсмислен демек и тук да помислят малко 3-в селото няма ли да измислят някое ново събитие различно от октоберфеста

 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Ще предам критиката и предложенията, благодаря :)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл