Начало Bulgarian Технически проблеми и бъгове
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

ОТНОСНО КОНЕТЕ

13»

Коментари

 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  има и друго този който напада според това което слага несъзнателно избира трасето дали ще е с повече бързи или колебливи препятствия като защитаващия няма този избор въпроса е да ги нацелиш хихи

 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Не знам какво намалява и увеличава шанса за победа при състезаване с един кон, не ме и интересува толкова, не разсъждавам по този въпрос, защото смятам, че не е необходимо. Конят ми е на 201 во ниво и се занимавам от самото начало откакто са пуснали да се правят коне и ми е много чудно когато падна от едно агне на 130 то ниво, което се е пръкнало от месец, а моя кон е 7 и повече годишен. 
  Все едно аз да съм касапина, да са ми вързали агнето за да не мърда, да съм оборудван с маска, защитно облекло и с остър нож за да му отрежа главата и да не мога да му я отрежа, защото някой решил че ми е рано да го ям, все едно на едно дете да покажете че сте купили шоколад, обаче да си го вземете обратно и да му го дадете, когато на вас ви се дояде , хихихихихих
  222SSS @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694

  @preslav94 (BG1) За да е активно оборудването, трябва конят да премине през препядствието със специфично поведение, така че не винаги съответния кон получава този бонус. Ползването на оборудването е едно и също за всички, винаги имаш 3 вида оборудване в защита и съответно имаш 3 вида оборудване когато предизвикваш, но те не винаги действат на всяко препядствие. На кои препядствия ще има въздействие това оборудване е друг въпрос.

  Виж снимките, защитаващият се кон има избрани 3 защитни екипировки, но те не действат на всяко препядствие: • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  https://c2n.me/47YfDMV

  Да де, ама тези резултати се виждат след като използваш ножа с всички предпазни средства, а агнето е още цяло :)))
  222SSS @ bg 1
 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  В горния случай не е цяло, но в 90% от опитите да отиде в тавата, или чевермето са неуспешни, а ножа не е дървен нали !!!
  222SSS @ bg 1
 • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
  Явно въобще не разбираш какво се опитвам да кажа Тиана. 
  Така че ми се вижда безмислено да продължаваме дискутирането...
 • Veki User (BG1)Veki User (BG1) BG1 Публикации: 96
  редактирано 12.06.2020
  Според мен със снимката добре ти е отговорено Прес:)
  И да си кажа моето мнение за по-горни постове на алба и Зарко, че точно сега старите тренирани коне постигат по-реални резултати, като визирам и техните коне, а не новоизлюпените и вдигнати набързо в ливадата, с ефекти почти само от ливадата, не разбирам недоволството, то се видя и от класацията в диамантената лига :)
  Многото загуби и малкото победи е заради многото награди сега при конете, така мисля :)
   Вярно, че е малко сложно всичко и се иска доста акъл и злато, но пък какво толкова, не е задължително, забавлявайте се с това което имате  ;)
  Post edited by Veki User (BG1) on
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  конете са супер само ако може да увеличат продуктите като добив от дърветата за да имаме ресурс и за редка и епична екипировка че сега стига само за обикновена примерно вместо 220 корк дървото да дава 440 хихи или пък наръчници да измислят 

 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Има доста недостатъци при оборудването и предизвикването при конете, мен примерно ме дразни факта, че не мога да ползвам потници като екипировка, както и изключително големия брой загуби, ако може да задам един страничен въпрос, извинявам се че го задавам тук - всички като публикуват нещо им се появява картинка, аз ли съм най-тъп че не знам от къде да си сложа, а относно количеството на добива от дърветата Ваньо мога да ти кажа, въпреки че ти си го знаеш - вдигай дърветата и не се занимавай само с конете, ако от някъде вземеш и бързо производство нещата стоят по съвсем различен начин ! 
  222SSS @ bg 1
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  корка вс ми е на макс ниво и се не стига хихи

 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  ами купи се нещо с винтова капачка де - за професионалисти, а не само с коркови тапи , хихихих
  222SSS @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  @222SSS (BG1) Картинката е подпис, можеш да си сложиш такъв от настройките на профила си във форума, разбира се, първо трябва да имаш картинка, която да отговаря на изискванията, описани са в Правилата на форума.
 • the HAMMER (BG1)the HAMMER (BG1) BG1 Публикации: 135
  Разбирам @preslav94 (BG1) за какво говори - действително по правилата за състезание в Конния сезон, за всеки вид препятствие от предизвикващия се използва по една екипировка, а конят в защита в зависимост от екипировката, която е избрал - може да премине съответното препятствие с три екипировки, две или една. Просто трябва да се експериментира с екипировката, като се анализира  трасето преди стартиране на предизвикателството да се избере подходящата, за да се достигне до успех, нищо че коня в защита използва в повечето случаи три екипировки за всеки вид препятствие. 
  @Veki User (BG1) и новоизлюпените коне на ливадата също могат да побеждават в конния сезон, с това което разполагат от гледна точка характеристики на коня :)  :)  :) стига да им се занимава и да им се мисли как да играят това събитие. На мен лично ми идва в повече и не ми се занимава, достатъчно съм ангажирана с други дейности извън играта, които изискват мислене и са ми напълно достатъчно :) 
  По принцип не е нужно да отричаме всичко ново, а трябва да се опитаме да го разберем! В момента, в който го разберем, ще можем да правим и конструктивни предложения за промяна в наша полза, ако нещо не е както трябва, а дали ще бъдат реализирани - зависи изцяло от волята на екипа на играта! 
  P.S.: В други форуми съвсем в началото бяха пуснали доста добро описание относно всички новости в Ранчото за коне, ако не представлява трудност за нашите модератори, могат да го пуснат и в нашия форум, може пък да се окаже от полза за много от играчите :)
 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
  От няколко дни арената на конската поляна ми е блокирана,при стартиране тренировката на коня показва надпис"Вече се обучава друг кон",което не отговаря на истината при условие,че всички мои коне са налице и свободни.Интересно чий кон се тренира там,след като не е мой.Така че тренирам само с два коня.
  С този проблем съм се сблъсквала нееднократно,но при следващо влизане вече е било наред.Сега обаче упорито стои уверението за трениране на друг кон и арената е неизползваема.Не помага нито чистене,нито рефреш,нито  друга търсачка.На какво може да се дължи това и как да отстраня тази неприятна ситуация?Помагайте.
  Vereja @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  @Цветомила (BG1) Подготвям описанието на ранчото с коне на български език, надявам се, че до няколко дни ще е готово.
  @Vereja (BG1) Моля, в понеделник - първия работен ден на екипа, да ми потвърдите, че проблема е все още налице, за да бъде извършена индивидуална проверка на фермата.

 • FreyjaFreyja Публикации: 3,258
  по правилата за състезание в Конния сезон, за всеки вид препятствие от предизвикващия се използва по една екипировка, а конят в защита в зависимост от екипировката, която е избрал - може да премине съответното препятствие с три екипировки, две или една. Просто трябва да се експериментира с екипировката, като се анализира  трасето преди стартиране на предизвикателството да се избере подходящата, за да се достигне до успех, нищо че коня в защита използва в повечето случаи три екипировки за всеки вид препятствие. 

  Аз пък, понеже нищо не разбирам от коне, разсъждавам сега как конят в защита може да бъде екипиран, ако няма произведена екипировка. И изобщо как се екипира тоя кон, като процесът на предизвикателство е автоматичен...
  Аз например (честно си признавам) тотално зарязах ранчото и нямам никаква екипировка на склад. Обаче печеля, когато ме предизвикат, въпреки че не си екипирам коня, просто защото няма с какво.

  Естествено, ще си задам въпроса на екипа, но постът ми е предназначен и за вас, коневъди. Опитвам се да ви дам нова насока за размисъл, с надеждата да откриете нещо, което би ви помогнало занапред.

 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Tiana каза:
  @222SSS (BG1) Картинката е подпис, можеш да си сложиш такъв от настройките на профила си във форума, разбира се, първо трябва да имаш картинка, която да отговаря на изискванията, описани са в Правилата на форума.

  Картинката е подпис, можеш да си сложиш такъв от настройките на профила си във форума, разбира се, първо трябва да имаш картинка, която да отговаря на изискванията, описани са в Правилата на форума.
  222SSS @ bg 1
 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Благодаря за отговора Тиана, ако позволиш имам един съвет към разработчиците при конете, преди при състезания имаше звук, защо сега няма, малко тъпо ми се струва, вярно че е въпрос на вкус амаааааа
  222SSS @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Ще предам препоръката за звука, @222SSS (BG1) , също и предложението на @ivanfudulski (BG1) за нови наръчници за дърветата в ранчото.
 • the HAMMER (BG1)the HAMMER (BG1) BG1 Публикации: 135
  Freyja каза:
  по правилата за състезание в Конния сезон, за всеки вид препятствие от предизвикващия се използва по една екипировка, а конят в защита в зависимост от екипировката, която е избрал - може да премине съответното препятствие с три екипировки, две или една. Просто трябва да се експериментира с екипировката, като се анализира  трасето преди стартиране на предизвикателството да се избере подходящата, за да се достигне до успех, нищо че коня в защита използва в повечето случаи три екипировки за всеки вид препятствие. 

  Аз пък, понеже нищо не разбирам от коне, разсъждавам сега как конят в защита може да бъде екипиран, ако няма произведена екипировка. И изобщо как се екипира тоя кон, като процесът на предизвикателство е автоматичен...
  Аз например (честно си признавам) тотално зарязах ранчото и нямам никаква екипировка на склад. Обаче печеля, когато ме предизвикат, въпреки че не си екипирам коня, просто защото няма с какво.

  Естествено, ще си задам въпроса на екипа, но постът ми е предназначен и за вас, коневъди. Опитвам се да ви дам нова насока за размисъл, с надеждата да откриете нещо, което би ви помогнало занапред.
  Конят, който е избран в защита е автоматично екипиран с три екипировки, които можеш да променяш съобразно характеристиките на коня си, а те са протектор, оглавник и подкоремен ремък. Не е нужно да се произвежда за екипировката в защита каквото и да било. Нейните качества се подобряват с покачването на нивото на състезател, колкото по - високо е нивото на състезател, толкова по-силен става коня в защита и поради тази причина е трудно да бъде спечелено предизвикателство от предизвикващия, ако не екипира коня си с екипировката, която произвежда, въпреки, че и това не е гаранция :)
 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Здравейте, 
  Днес имам две нови предложения за развиване не ранчото при конете:
  Първото е за увеличаване на склада за рудата и топилната пещ, защото с две производства в пещта от един вид слитъци склада е пълен,
  И второто - в наградите да бъде включена награда за спечелване на място, на което може да се построи дърво по избор !
  Успешен ден и приятна игра на всички, усмихвайте се на живота, не всичко е черно !
  222SSS @ bg 1
 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  Ще предам предложенията, @""222SSS (BG1)", приятна игра.
 • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
  Аз имам друго предложение- така и така Транспортьора за състезания има 7 нива, защо не го направят да се надгражда срещу златни подкови или конни гербове и на всяко следващо ниво да иска -1 гориво по-малко от предходното ниво ?
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  той транспортьора е замислен да се състезаваме в две и повече първенства едновременно ма забравиха да го развият това

 • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 694
  За съжаление, засега не е предвидено да се развива транспортьора за състезания, но съм предала предложението на @preslav94 (BG1).
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  според мен ще е по лесно просто да дадат да надграждаме дърветата на по високо ниво примерно макса  вместо 4  да е 10 ниво

 • 222SSS (BG1)222SSS (BG1) BG1 Публикации: 38
  Това трудно ще го разрешат Ваньо, но едно е ясно - че не достигат някои количества от дърветата, моето предложение е:
  първо - повтарящ комбайн на дърветата и мината,
  второ - компостер при дърветата, който да се захранва от листата на дърветата,
  трето - възможност за подсилване на дърветата с детелинки,
  четвърто - архитект на дърветата за поне два нива още.
  Благодаря за вниманието , приятна игра и хубав ден на всички, усмихвайте се повече !!!
  222SSS @ bg 1
 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 381
  м да съгласен съм 

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл