Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Все едно аз да съм касапина, да са ми вързали агнето за да не мърда, да съм оборудван с маска, защитно облекло и с остър нож за да му отрежа главата и да не мога да му я отрежа, защото някой решил че ми е рано да го ям, все едно на едно дете да покажете че сте купили шоколад, обаче да си го вземете обратно и да му го дадете, когато на вас ви се дояде , хихихихихих
@preslav94 (BG1) За да е активно оборудването, трябва конят да премине през препядствието със специфично поведение, така че не винаги съответния кон получава този бонус. Ползването на оборудването е едно и също за всички, винаги имаш 3 вида оборудване в защита и съответно имаш 3 вида оборудване когато предизвикваш, но те не винаги действат на всяко препядствие. На кои препядствия ще има въздействие това оборудване е друг въпрос.
Виж снимките, защитаващият се кон има избрани 3 защитни екипировки, но те не действат на всяко препядствие:
Да де, ама тези резултати се виждат след като използваш ножа с всички предпазни средства, а агнето е още цяло
Така че ми се вижда безмислено да продължаваме дискутирането...
И да си кажа моето мнение за по-горни постове на алба и Зарко, че точно сега старите тренирани коне постигат по-реални резултати, като визирам и техните коне, а не новоизлюпените и вдигнати набързо в ливадата, с ефекти почти само от ливадата, не разбирам недоволството, то се видя и от класацията в диамантената лига
Многото загуби и малкото победи е заради многото награди сега при конете, така мисля
Вярно, че е малко сложно всичко и се иска доста акъл и злато, но пък какво толкова, не е задължително, забавлявайте се с това което имате
@Veki User (BG1) и новоизлюпените коне на ливадата също могат да побеждават в конния сезон, с това което разполагат от гледна точка характеристики на коня
По принцип не е нужно да отричаме всичко ново, а трябва да се опитаме да го разберем! В момента, в който го разберем, ще можем да правим и конструктивни предложения за промяна в наша полза, ако нещо не е както трябва, а дали ще бъдат реализирани - зависи изцяло от волята на екипа на играта!
P.S.: В други форуми съвсем в началото бяха пуснали доста добро описание относно всички новости в Ранчото за коне, ако не представлява трудност за нашите модератори, могат да го пуснат и в нашия форум, може пък да се окаже от полза за много от играчите
@Vereja (BG1) Моля, в понеделник - първия работен ден на екипа, да ми потвърдите, че проблема е все още налице, за да бъде извършена индивидуална проверка на фермата.
Аз пък, понеже нищо не разбирам от коне, разсъждавам сега как конят в защита може да бъде екипиран, ако няма произведена екипировка. И изобщо как се екипира тоя кон, като процесът на предизвикателство е автоматичен...
Аз например (честно си признавам) тотално зарязах ранчото и нямам никаква екипировка на склад. Обаче печеля, когато ме предизвикат, въпреки че не си екипирам коня, просто защото няма с какво.
Естествено, ще си задам въпроса на екипа, но постът ми е предназначен и за вас, коневъди. Опитвам се да ви дам нова насока за размисъл, с надеждата да откриете нещо, което би ви помогнало занапред.
Днес имам две нови предложения за развиване не ранчото при конете:
Първото е за увеличаване на склада за рудата и топилната пещ, защото с две производства в пещта от един вид слитъци склада е пълен,
И второто - в наградите да бъде включена награда за спечелване на място, на което може да се построи дърво по избор !
Успешен ден и приятна игра на всички, усмихвайте се на живота, не всичко е черно !
първо - повтарящ комбайн на дърветата и мината,
второ - компостер при дърветата, който да се захранва от листата на дърветата,
трето - възможност за подсилване на дърветата с детелинки,
четвърто - архитект на дърветата за поне два нива още.
Благодаря за вниманието , приятна игра и хубав ден на всички, усмихвайте се повече !!!