Начало Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Актуализация 01.08 - Открийте току-що обновената островна ферма и още

FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258

Update 0801

 

Алоха фермери,


Лятото ще продължи още един месец и все още търсите място за ваканцията, или вече бяхте на почивка? При всички положения ние имаме страхотно предложение за незабравима ваканция! Нашата любима дестинация: Островната ферма е обновена и сега идва с ново съдържание!

Отвориха нов плажен бар в Островната ферма и там имат нужда от помощ!

Новата тропическа ферма предлага разнообразие от артикули и награди. Джони намери много дива овощна градина дълбоко в джунглата. Това е вълшебна овощна градина, в която има дървета, от които можете да съберете два различни плода, ябълки и череши, както решите!

Тя е достъпна сега в търговеца на черупки, също така имате шанса да я спечелите като една от най-добрите награди! Така че внесете „Универсална овощна градина“ във вашата основна ферма и се насладете на страхотна реколта от ябълки или череши!


Нови награди за класиране:

Versatile fruit gardens
Универсална овощна градина (тематична сграда - награда за класиране на топ1)

 

Tropical house boat
Тропическа къща-лодка (изглед - награда за класиране в топ 5)


Нови промени и корекции:

 • Линията с награди за активност се удължава. Сега тя има 50 прага и имате шанс да спечелите куп полезни предмети за вашата екскурзия до тропическата ферма!
 • Строителният слот за тропическата ферма вече е отключен за всички фермери още от самото начало! Не се изисква злато. Джони е 100% сигурен, че можете да го използвате пълноценно!
 • Нашата любима функция за удобство - Бърза редосеялка вече се предлага в някои от производствените сгради на Островната ферма, за по-голямо улеснение!
 • Джони произвежда нови консумативи за тропическата ферма: ГТропическа мистериозна кутия, елементи от морски водорасли за временните фермерски събития и специални семена за тропическата ферма. Всички те са достъпни чрез задачи в събития, Колелото на късмета, награди и новият търговец на черупки.
 • Търговецът с черупки придобива нов облик и предлага нов асортимент от артикули. Можете да си купите специални бустери, които подсилват работата на фермерските работници и стойността на щастието на вашата тропическа ферма.
 • Ежедневните задачи също са преправени. Те ще варират в зависимост от нивото на вашата ферма. След като завършите всяка задача, имате шанс да получите предмети, които помагат за развитието на вашата тропическа ферма.
 • Задачите за всяка глава също бяха променени, така че те предлагат декорации „Пясъчен замък“ с нови стойности.
 • И двата кръга на „тропическото колело на късмета“ предлагат шанс да спечелите премиум артикули и ресурси, които ви помагат да развивате фермата си по-бързо и още по-добре.

Интересувате ли се от новата тропическа ферма? Искате ли да разберете за всички промени?

Резервирайте билет за връщане до острова възможно най-бързо! Събитието Тропическа ферма ще започне ДНЕС!

Започва ново пътуване - сбогом на Наследството на маите

Изследванията на професор Джеймс върху тази култура приключиха и той ни остави страхотни открития, които помагат на нашия земеделски живот. Всички оценяваме професор Джеймс! Сега започва новото му пътуване. Той е назначен за нов проект. Така че той се отдалечава от маите. Но не се притеснявайте Всички знания на маите са записани в земеделските книги и всички нива на книги са достъпни в библиотеката! 

Проектирайте бонусите на Вашия Паметник както желаете! 

Вашият кооператив дебютира в Мастър лигата в кооперативното първенство? Ако отговорът е „да“, сигурно сте получили новата украса „Паметник“. Тази уникална декорация ви позволява да проектирате бонусите му по ваше желание, като харчите монети. Отсега нататък тя става още по-гъвкава! Ето едно ново нещо: Ако мислите, че монетите ви могат да бъдат по-добре похарчени на друго място, то вече можете да си върнете похарчените монети, за да да ги използвате за надграждане на нови бонуси! Затова играйте и открийте най-добрия бонус, който искате да пренесете в следващия сезон.

Моля, имайте предвид, че паметникът се "заключва" в края на сезона, купените ефекти буквално ще бъдат поставени в камък и монетите вече не могат да се харчат.


Сделка на месеца - Сърфираща крава

Сърфистите са отдадени на планетата и такава е и нашата крава! Кравата се обръща, гребе, сърфира из фермата и чака огромната вълна! Надява се да стигне до морето, за да хване голямата вълна!

Surfing Cow
Сърфираща крава


Отстраняване на бъгове

 • Комбиниран търговец за Световния шампионат: Акробатичното хвърчило не може да бъде закупено, когато складът е пълен
 • Декорация за ранг 1 в Световния шампионат: липсва информация за бустера на декорацията
 • Наръчници за Заливът на русалките - ErrorCode 4 изскача при опит за закупуване на второ ниво
 • Временен слот за строеж: Жетоните за строителство не се приспадат, докато не се рестартира играта при временен строеж
 • Награда за класиране във Фермерската лига: Наградите са подредени в грешен ред
 • Майсторска лига в Кооперативното първенство: Декорацията Паметник не се добавя, когато складът е пълен
 • Спасяване на златна рибка: Грешното количество златна рибка се показва при използване на опцията за изпращане на Олег и Амфибията е активна
 • Кула на декорациите: декорацията „Waving Tube Animals“ от Фермерската лига не се показва
 • Плажна ливада: Елементите за периферни растения липсват
 • Селски панаир: Магазинът за бустери се появява за секунди при натисканена бутона (+)  на текущата страница с предизвикателства
 • Селски панаир: всяка отворена страница в диалоговия прозорец на събитието автоматично се превключва към текущата страница с предизвикателства
 •  

 

Вашият Big Farm екип


Коментари

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Островната ферма ще започне утре, 02.08.

Sign In to comment.