Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Използването на VPN по принцип е в разрез с правилата на играта, но при екстремни ситуации може да се използва.
Проблемът е докладван (отново), но през уикенда няма кой да реагира.
И знам, че ставам досадна, но пак ще попитам - почистихте ли кеша и бисквитките, преди да отворите отново играта?
Хубава Неделя от мен:))
Тъй като подготвям подробен доклад за проблемите с вход в играта, искам да помоля всеки един от вас за малко повече подробности. А именно какво се случва, когато опитате да влезете в играта:
5. Друго - Моля опишете с подробности
Comodo IceDragon Browser
и да се включвам в мисиите.Това се случва вече за трети път в рамките на 1 седмица.
Преместих постовете ви в темата, в която има най-много информация за настоящия проблем. Както е видно от постовете по-горе, аз също чакам за повече подробности, които да предам на Комюнити мениджъра, заел се с проблема. Но тъй като досега никой не си направи труда да помогне, не виждам аз какво бих могла да направя повече от направеното до момента. Съжалявам.
VPN е мрежова технология, която създава защитена връзка към мрежа, през обществена такава или през частна мрежа, собственост на интернет доставчик и единственото, което прави е да осигури надеждно защитена връзка на потребителя. Та, защо да е в разрез с правилата на играта?
Кеша и бисквитките ги чистя всеки ден, а от както имам проблем с влизането и по 3 пъти на ден.
опитвам да влизам от различни компютри, демек IP адресите са резлични, да не говорим че интернета вкъщи ми е мобилен и съм 100 % сигурна, че като го рестартирам си сменя адресите
Много благодарим за подробностите при описанието на проблемите с връзката. Надлежно описани са и предадени на екипа.
предадено е на екипа и чакаме някакво решение. Когато имаме повече информация, ще я споделим с Вас.
За сега може да Ви посъветваме само да:
1. Изчистите cache и cookies
2. Рестартирате рутера си
3. Заредите играта в private/incognito прозорец
4. Да опитате да влезнете в играта през този линк: http://bigfarm.goodgamestudio.com/
Надявам се след изпълнението на тези стъпки да успеете да влезнете в играта.
Поздрави,
Ели
Правила на общността | GGS T&C | Почистване на кеш | Поддръжка
Опитах предложените от Вас начини за вход в играта, но резултатът е все същият: IP адресът на сървъра не може да бъде намерен.
Този проблем продължава твърде дълго, надявам се да бъде разрешен възможно най-скоро.
екипът на играта качи преди малко един фикс, който може или не да помогне за проблемът с логването в играта. Ще Ви помоля да опитате да си влезнете в акаунтите и ако отново имате проблеми, да пишете в тази тема, като подробно обясните какво се случва. Колкото повече информация предоставим на екипа за дадения проблем, толкова по-бързо ще могат да намерят решение.
@Zlatka Obaid (BG1) предадено е на екипа за проблема с липсващите наградите, след края на Селския панаир. Тъй като проблемът не е при всеки играч, бих те посъветвала да пишеш и на поддръжката, за всеки случай.
Поздрави,
Ели
Правила на общността | GGS T&C | Почистване на кеш | Поддръжка
Тази сутрин и аз бях включена в дългия списък с неможещи да влязат в играта. Сега като се прибрах, този проблем го няма.
Така че искам да помоля всички, които досега не можеха да влязат, да споделят дали има промяна след фикса, пуснат днес.
Припомням, че е препоръчително да чистим кеш и бисквитки след всеки фикс и всяка актуализация.