Начало Bulgarian Въпроси, свързани с играта
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Кратка информация! - Бъдещето на триковете Добър или Лош

FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258Здравейте фермерки и фермери!

Знаем, че обичате да помагате на към вашите приятели и затова сме измислили нещо, което да направи всичко по-гладко. В миналото подаръците и номерата предизвикаха много дискусии и спорове между играчите и бихме искали да решим това веднъж завинаги. В резултат на това вече няма да стартираме събитието "Добър или лош" в играта, не само поради проблема с лошите шеги, а и защото според нашите данни това не е силно използван елемент от повечето играчи. Подаръците/номерата все още ще се предлагат като награди, тъй като ние обичаме положителното насърчение, което тези неща дават, и искаме да продължите да дарявате вашите приятели или тези, които са направили нещо хубаво или полезно за вас! Засега все още ще можете да получите трикове като награда от всяко друго събитие, освен събитието Добър или лош. През следващата година отново ще се обърнем към тази тема и ще видим как най-добре да върнем талисманите обратно. Точките карма ще останат в инвентара засега и отново ще се заемем с тази тема през следващата година. Ето какво е бъдещето, изпълнено с подаръци!

Забавлявайте се!

Вашият Big Farm Комюнити екип
Коментари

 • iva1204 (BG1)iva1204 (BG1) BG1 Публикации: 39
  По-добре да го бяха стартирали още веднъж да си изразходим точките карма и да си купим късмети.
  Отлагат го за ... никога, така звучи.
  iva1204 @ bg 1
 • anibogdanova (BG1)anibogdanova (BG1) BG1 Публикации: 10
  А ще може ли да си изхарчим късметите или и те ще стоят в склада за в бъдеще.
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Точките карма ще останат в инвентара засега, а самите късмети ще можем да си ги използваме когато пожелаем. Ще можем да ги печелим от събития, просто няма да можем да си ги купуваме с точки карма.

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  UPDATE: Късметите ще бъдат добавени към офертите на всички търговци през декември и отново ще можете да ги закупите, използвайки вашите карма точки, както и да ги получите от събития, в които те вече са включени. Какво по-добро време за подаръци от зимните празници!

 • юкi (BG1)юкi (BG1) BG1 Публикации: 67
  Абе хора защо не предупреждавате.Ами ей така скимва ви и го спирате
  поне да бяхме си ги изразходили.Ей така стана и с прословутата риба.
  И май със всичко така става.Ами тия точки карма кой ще ми ги даде

  където съм ги натрупала или отиват на вятъра???Гледате да откажите хората да играят ли???
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравей.
  Точките карма са в Инвентар -> Оборудване, а подаръците и номерата си седят в табчето за Подаръци и номера. Нищо не е загубено.

 • littlem (BG1)littlem (BG1) Публикации: 19
  Супер.Щом през декември ще може да си купим детелинки с останалите точки карма.Иначе доста се ползват не е така,че малко ги използваме,но може и без тях.А най добре да оставите положителните и да махнете само лошите за да няма изнервени.Все пак сме тука за забавление :)
  littlem @ bg 1

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл