Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Дискусия - Надграждане на награди

2»

Коментари

 • lunata (BG1)lunata (BG1) Публикации: 3
  Здравейте! Ще получим ли монети от световното или и те отпаднаха? 
 • FastPesho1 (BG1)FastPesho1 (BG1) BG1 Публикации: 13
  По-нелепи и неадекватни награди от тези -здраве му кажи.С всяко нововъдение в играта успявате да ни разочаровате и демотивирате от участие във всякакви съвместни игри.Хей,хора,вземете се вразумете - с тези глупави наградки едва ли ще ни задържите в играта.
 • iva1204 (BG1)iva1204 (BG1) BG1 Публикации: 39
  И продължават да се дават награди като кооперативни точки извън шампионата. Подигравате ли ни се?
  За това си писахме сигурно още при предния шампионат. Нали е предадено на хората, на които им се плаща за работа по играта? Много лоши думи искам да им кажа ....
  iva1204 @ bg 1
 • FastPesho1 (BG1)FastPesho1 (BG1) BG1 Публикации: 13
  Що за несправедливост - в златните кутии от коопа някои играчи получиха               отново по 2-3 лиценза и златни цветя а други които едва ли не изкарват точките на отбора смешните водорасли   за парник . Това ли според вас е "'стимул'" за игра.Крайно съм обидена и възмутена.Весели празници на всички!
 • FastPesho1 (BG1)FastPesho1 (BG1) BG1 Публикации: 13
  Със сигурност може да се разпределят така наградите че всеки играч да получи поне по 1 лиценз за злато или златни цветя за да няма ощетени и недоволни.В крайна сметка  всеки се бори за това.
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 234
  Първо златните цветя не са смешни и второ съдържанието на кутиите е на случаен принцип до известна степен.Така е редно и да си остане поне за кутиите.Друг е въпроса за наградите от кооперативното като цяло.Там има доста какво да се желае.Нека не се забравя че предстои пускане на четвърта постоянна ферма.Това ще повлияе и на въроса с наградите.Все пак трябва време да се намери баланса а и идеи от играчите не само критика.
  himik @ bg 1
 • FastPesho1 (BG1)FastPesho1 (BG1) BG1 Публикации: 13
  Извинявай  но не четеш правилно - смешни са не златните цветя а водораслите за парник .И според мен никак не е редно вече в няколко поредни коопа едни и същи играчи да получават по няколко лиценза за злато а останалите които полагат много повече усилия  водорасли  и     говорим за златни кутии а не обикновени.
 • fermer-Kalina (BG1)fermer-Kalina (BG1) Публикации: 1
  Взе ми 50 строителни жетона ,а не ми позволява втори строеж
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравей.
  Моля за снимка на екрана от момента, в който опиташ да стартираш строеж.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл