Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Дискусия - Световен шампионат, четвърто издание, нов конен сезон и промени в "бисквитките"

Коментари
Много държа да разбера все пак,ще функционират ли хвърчилата на вече прекаралите се явно, да ги купят? Чудничко ми е също,дали ако не,ще ми/ни се възстановят скромните хиляди бройки от ценните монетки?
Декорациите, които вече са купени няма да бъдат премахвани, просто за момента няма да бъдат достъпни за закупуване.
ОТБОРА ЗАВЪРШВА В НАЙ ДОБРИТЕ 10 ОТБОРА НА КОПА, А СЕГА,,
В СРЕБЪРНА ЛИГА,,,,,ТОВА КАК ДА ГО ПРИЕМЕМ?
ХОРАТА СЕ НАПРЕГНАХА ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ,,НАЛИВАХА РЕАЛНИ ПАРИ,,,И,,ЯДЕЦ,,,,
С КАКЪВ СТИМУЛ ДА ИГРАЯТ СЕГА?,,,ДА ЗАВЪРШАТ В ЗЛАТНА И ДА СТАРТИРАТ В СРЕБРО,,)))
СЪГУРНО ТОВА Е НАГРАДА ЗА ДОБРАТА ИМ ИГРА,,,,,,,
Първо ще помоля да подбираш правилната тема в която да пишеш. Ще преместя поста ти, тъй като не отговаря на съдържанието в тази тема.
И след това ще припомня, че след актуализация се препоръчва почистване на кеша и бисквитките, за да няма проблеми с вписването след това.
Не знам дали тук е мястото за проблема ми, но когато пуснахте това първенство, ми изчезна хумуса за парника всичкия. Ще се радвам, ако може някой да помогне....
Включвам се малко късничко, но като гледам, май е оправен календара.
Здравей и на теб.
За съжаление, при загуби и липси в играта само Поддръжка могат да помогнат. Можеш да се свържеш с тях от ТУК.
1.Улов на риба
2.пращане на Олег на риболов.
3.Пращане на Олег на обучение.
4.Производство на стръв.
5.Улов на риба в риболовната зона.
6.Приготвяне на ястия в Залива на Русалките.
Защо при улов на риба с въдица не дава точки за световният шампионат?
Дава точки, но много малко. Сега тествах и при уловени 4-5 риби в Цветна ферма, получих една точка.
Тъй като в Германия в момента са почивни дни, монетите ще получим другата седмица в четвъртък. Подозирам, че и търговецът ще се появи заедно с тях.