Начало Bulgarian Място за обсъждане на официалните съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Дискусия 30.11 - Коледа - презареждане

124»

Коментари

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Добро утро.
  Всяка следваща глава е с нарастваща трудност. Само си представи колко щеше да ти иска без тези 25%. :)

 • georgi09 (BG1)georgi09 (BG1) BG1 Публикации: 3
  Явно елхата тази година е направена така, че да се играе със злато. Иначе е невъзможно да се събере исканото. Количествата са невъзможни за събиране без злато.
 • mbbb (BG1)mbbb (BG1) Публикации: 12
  редактирано 18.12.2017
  Здравейте.
  Подготовка за Коледа е кооперативно събитие и обикновено в отбора има поне един списък изпълним без злато за по-кратък срок от посочения така, че има вариант за игра и без злато.
  Post edited by mbbb (BG1) on
 • akinak (BG1)akinak (BG1) BG1 Публикации: 198
  здравейте.я се стягайте стига сте хленчили.аз вече спрях да мърморя.ами да .искат ми само 6876 мед за два дни.за една единица към личната ми декорация.нищо работа.щом хората са преценили че може значи може.и то за цяла единица-щедро нали? направо е супер.


 • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
  Не знам дали тук е мястото за описване на този проблем, но днес часът за бонуси реално не даваше нищо допълнително. Също така не знам дали при всички играчи е било така, но в нашия отбор се оплакаха двама души.
 • Vely (BG1)Vely (BG1) Публикации: 181
  Добро утро и здравей ElenaElena (BG1) ,
  хубаво е да уточниш за какъв точно бонус става въпрос, защото не при всички са еднакви.
  При мен например беше фойерверки и работеше перфектно, пускаше много повече бълхи за примамки от обикновенно


  С пари всеки може, покажи какво можеш без злато!
 • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
  Точно за фойерверките става въпрос. Хората, които събираха части от карта за седмичната мисия, не получаваха повече бройки.
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравейте.
  По принцип фойерверките не работят само за островните ферми, но при някои играчи наистина не са се отразили на седмичното събитие. Вече има подаден сигнал за проблема.

 • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
  Честито! Започнаха да блокират ферми. Вчера продавах риба на пазара и явно според Биг Фарм съм натрупала грандиозна сума. Защо ли започна да ми писва от извращения и недуразумения. Не съм съгласна да ме наказват заради некадърното управление на играта. Съжалявам, че се държа като хейтър, ама това вече ми идва малко в повече.

 • page64 (BG1)page64 (BG1) BG1 Публикации: 110
  Явно смятат, че играчите са виновни за техните бъгове и че трябва да плащат за техните грешки. Много играчи от отбора, в който играя са засегнати, включително и аз. Първо си помислих, че е визуален бъг /доларите в сметката ми/, после, че е коледен подарък от ГГС, но с голямо разочарование вече разбрах, че не е така. Благодаря на ГГС за коледния подарък, който получих - блокирана ферма за неопределено време!
  page64 @ bg 1
 • tanq-21 (BG1)tanq-21 (BG1) Публикации: 8

  Здравейте

  И моята ферма е блокирана за 72 часа,защото съм нарушила общите правила за експлоатация на играта.Поне се бяха постарали да ми изпратят имейл,в който ми бяха обяснили,защо е блокирана.Много ми е интересно какво толкова сме нарушили че да ни блокират един по един.

 • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
  Отблокираха фермите

 • ElenaElena (BG1)ElenaElena (BG1) BG1 Публикации: 59
  Тези хора не са нормални. Писали ми на мейла, че фермата ми е отблокирана и неправомерно спечелените долари са ми отнети, а нищо не липсва от сметката ми. Направо не знам какво да кажа повече по въпроса.
 • iva1204 (BG1)iva1204 (BG1) BG1 Публикации: 39
  Е много е нагло това блокиране на профили. Наказват заради своите грешки и не само играчите, а и целите СИта. Тъпата елха как да я изпълним без играчи?! Всички са ядосани и искат да се откажат да играят въобще. Ако погледнем месец два назад колко проблеми има с играта е цяло чудо, че все още някои я играем!
  Наистина това отношение е обидно!
  iva1204 @ bg 1
 • Spongine (BG1)Spongine (BG1) BG1 Публикации: 1
  Аз имам запитване: Защо трябва да си купя последната декорация от елхата? При положение, че съм завършил главата на 100% не трябва ли да я получа автоматично?
 • himik (BG1)himik (BG1) BG1 Публикации: 234
  Зависи дали съвместната игра я е завършила.Тоест всички трябва да си завършите задачите поотделно или който свърши по-рано да помогне на съотборниците.Ако дори един играч да е на 99% дава че главата е незавършена.Ако всички сте на 100% и никой не си е получил декорацията трябва да пишеш на поддръжката имайки предвид че и те празнуват и са в намален състав.Ако има хора от СИ които са си получили декора пробвай чистене на кеш ,рефреш,рестарт.Ако това не помогне тогава пиши на поддръжката.
  himik @ bg 1

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл