Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Защо смяташ, че някой тук ти е длъжен с нещо? И защо смяташ, че държейки подобен тон, плашиш някого?
И моят кон го бият. И то редовно и много го бият. Ма не се оплаквам. Напротив- развивам го и се боря.
Пробвай да потърсиш вината първо в себе си- в това как и колко тренираш коня, в това какви нива атакуваш. Обмисли си стратегия, поработи.
От доста време се изявяваш тук. Едно хубаво нещо не си написал/а. Ми като толкова не ти харесва- има бутон Изход.
Форумът е за играчите- да споделяме и да си помагаме. Опитай да смениш тона и спри да плашиш гаргите- тогава може и някой да ти отговори.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Абе хайде да не ми се правиш на много интересен/а, че и аз мога нали се сещаш. Не си първия, няма да си и последния дето съм го насмел. Кого си мислиш, че ще изплашиш с тоя тон? Като не ти харесва не играй, нито ни интересува, че коня ти губи, нито имаме някаква вина. Спирам да пиша, че за такива като теб не си струва да си трия бутоните даже.
И за разлика от теб аз съм наясно как да печеля победи с коня си. Май ти си единствения заблуден наоколо.
Ако вярваш, че с кон 20 ниво имаш някакъв, какъвто и да е шанс- много и се объркал. Повярвай- много развъждане и работа трябва, за да постигнеш някакво прилично съотношение между победи и загуби. Моят кон е три пъти и малко по- голям от твоя и пак процентът загуби клони към 50.
Пак ще кажа- попрочети, помисли, поработи и чак тогава реви тук и размятвай закани, които не плашат никого.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Хахахахаха. Дреме ми за математиката. Тук съм, за да се забавлявам, а не да си моря душевно русото с изчисления. Теб като те кефи- смятай си на воля.
Еееей, ирония ли усещам???
Ако става въпрос за 50 поредни победи, изобщо не виждам как ще стане, какъвто и да е конят. Преди 2-3 дена някой си беше оставил кончето лвл 25 да се състезава там - и от него също загубих. Изобщо в тази лига май % за победа се дели на 2 или 3 по подразбиране и се получава истинския такъв.
става въпрос за 50 победи а не за поредни победи и всички понякога губим от далеч по малки коне така че не виждам защо се оплакваш просто това е състезание и всеки има шанс за победа па макар и минимален шанса си е шанс:cool: