Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Това е добре ,като предложение!Но като гледам другите проблеми и бъгове в следващите поне 3 години няма да стане:(:(:(:(:(:(:(
Това е предлагано многократно. Причината да не стане е, че за тях е изгодно да си прахосаме златото и да купим още (има да си чакат).
Точно и ясно казано!!!!:d
Бих искала декорациите от една ферма да могат да се прехвърлят и в друга посредством склада за декорации.
Искам да предложа следното - да можем да изпращаме кораба независимо от това колко е натоварен. Например зареждаме само един продукт и вместо да чакаме 5-6 часа докато тръгне, ние да решим в кой момент да го изпратим.
Твърдо ЗА!
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Само да ти кажа, че аз заставам с лицето и името си зад коментарите си. Не като теб.
И не се хваля, а изразих недоумение за какво е този целия рев за злато. А дори и наистина да е толкова важно, си има малки подаръци от минаване на нивото, от турнири и т.н Що не си плащаш като икаш повече, а? Или като ходиш в магазина и ти подаряват доматите? И злобната ми душичка въобще няма да спечели, защото НЕ-ГО-ПОЛЗВАМ! Не искам да ти обяснявам по няколко пъти едно и също нещо, понеже ще ми станеш скучен и ще си намеря друг, който да ми обръща внимание.
Подкрепям с две ръце, предложението ми харесва, твърдо ЗА. Моля Cleo да предаде предложението на разработчиците.
Мдаааа. Идея нямаш колко си прав. :rolleyes:
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Ами аз съм против ограниченията)))То е все едно да ти забранят да живееш в друг град или държава ако си сменял градовете или държавите 3 пъти?