Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian
Коментари
Ако показва само онлайн играчи, избора ще е доста ограничен. А предпочитам да се пробвам да спечеля отколкото да имам автоматични загуби. Така или иначе всички имаме право на мнение, но пък то в случая не е от значение.
Заповядайте в нашата съвместна игра-"ВИВИАН"! :)
Постът е редактиран от Virginy: Неприличен език!
извинявай ама кое ниво ти е коня и каде се намираш в класирането че не те виждам нещо така че не изказвай мнения като не си на ти с конете моля те ............
Постът е редактиран от Virginy: Неприличен език!
Добре де, изкажи се ти. Нали твоят е развит? Хайде, помогни, вместо да се дракаш.
Защо все се нападаме един друг? Не може ли да обменяме идеи кротко и възпитано?
Цитатът е редактиран от Virginy: Неприличен език!
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
ми според мен конете са направени доста сполучливо ,още малко им трябва и ще са перфектни единствено не ми харесва пазара но това е друга тема ,трябва да им дадем време на екипа за да ги изпипа конете май забравяме че са ново нещо и трябва малко време за да се види какво им липсва и поправи
ти си си избрала кон с който да се състезаваш когато те предизвикат ,това е за всички еднакво и никой не е длъжен да те пита дали искаш да се състезаваш,колкото до това че коня ти е в тренировка няма значение според мен защото той се състезава със способностите които има преди тренировката а като завърши тя ще се състезава с нови способности,разбери няма как да направят така че коня да не ти се състезава когато тренира единствения начин е да вместо него ти сложат по слаб кон от твоите но това мисля че няма да ти хареса нали
Постовете са обединени от Virginy : Моля, не пиши два поста един след друг, използвай функцията "Редактиране"!
ако направят така както искаш , след като ти не го използваш и другите да не го използват ще ни слагат следващия кон по сила а това няма да ни хареса затова да си мълчим по добре хихи
Аз пак питам,как е възможно кон,който тренира да участва в състезание?Може ли примерно футболист,който тренира във фитнеса за сила ,едновременно с това и да участва в мач?wtf
за това съм съгласен с теб но така е направено за всички
ми съмнявам се че основния кон го тренираш нон стоп ако го правиш това означава или че си малко ниво на конете или хабиш подкови за нищо
ми моите са 63,39,33,25,14,14,9 и първия не го тренирам защото е загуба на подкови да го тренирам повечеа вдигам останалите
Подозирам, че титлите ще ги раздават в края на сезона, т. е. след около 11 дни.
Имам ведър, слънчев и сговорчив характер, но не го използвам, за да не се износи.
Имам чувството, че е нагласено, да не стигна дадено ниво. Не може 4,5 поредни битки срещу коне с 5,6,7 по-малки стойности, аз да губя. Зареди се после отново губя. Не намирам логиката в тая статистика, щом се получават тия неща и то много често!
Постът е преместен от Virginy: Грешна тема!
http://vbox7.com/play:0881f7a3
табло за известия - призове - златен пионер ... и сега накъде и какво следва.....
моля за помощ
Въпросният трофей има стойка, която е точно пред таблото. Не може да бъде взет като декорация за фермите.
забравих да попитам - когато други ме предизвикват точките от състезанията добавят ли се автоматично или трябва да отварям всяко състезание /всеки ред /
моля за стъпка след стъпка ако е възможно