Да Ваня, логично е. А хората пускат и бъстърите. Аз така изгубих вече два пъти. И особено ако съм в мисия направо пощурявам, защото гоня примерно първо място и като влезна след спирането, се виждам на 3 то или 4 то, защото не съм си довършила мисията. И ако имаш бонус двойни точки, или си пуснала Мощ за яйца и тор, пак губиш, защото времето изтича, докато оправят сървърите. Всичко това трябва да се залага като функция на машините: да удължават времето с времето на спиране.
Ето това е нещо, което също трябва да се взима под внимание... Аз съм съгласна, че не е лесно да се прави такава игра и че създателите и са взели стратегическото решение да се издържат само от закупеното злато, но е редно да осигурят справедливо "прахосване"
Кога ще си получим спечелените, но неполучени награди от коопа, които са без отметки? Не стига, че наградите са мижави, ами дори не ги и получаваме. В сребърна лига преобладават награди като храни и спец, семена, които можем сами да си произведем и се чудя как ще заинтригуват хората да играят!? Този кооп е пълен провал!
Кога ще си получим спечелените, но неполучени награди от коопа, които са без отметки? Не стига, че наградите са мижави, ами дори не ги и получаваме. В сребърна лига преобладават награди като храни и спец, семена, които можем сами да си произведем и се чудя как ще заинтригуват хората да играят!? Този кооп е пълен провал!
Така е! Като идея е много добре но като вложени награди надминаха себе си В златната лига искат 100 млн.ТР и забележете като цяло ТР в новия шампионат са понижени т.е реално искат 150млн. Да сложат награди които да отговарят на това тяхно желание. Лимончета и портокалчета не ни трябват та някои дори не играем временни ферми. Така че наградите от златната лига са идеални за начинаещата. А квачката с пиленцата просто няма да я коментирам...
Два лиценза има. 85 милиона репутация трябват, за да ги вземем. Останалите награди са същите- семена и храни. Тук-таме някой жетон, но като цяло- нищо заслужаващо си.
да напълно съм съгласен този кооп е пълен провал защо няма в всички лиги награда от 1-10 място ние от по големите лиги за какво да се борим за една смотана кокошка по грозна декорация не съм виждал има и още забележки но нямам стимул да пиша вече
Така е! Като идея е много добре но като вложени награди надминаха себе си В златната лига искат 100 млн.ТР и забележете като цяло ТР в новия шампионат са понижени т.е реално искат 150млн. Да сложат награди които да отговарят на това тяхно желание. Лимончета и портокалчета не ни трябват та някои дори не играем временни ферми. Така че наградите от златната лига са идеални за начинаещата. А квачката с пиленцата просто няма да я коментирам...
много е прав този играч но никой няма да обърне внимание на нашите коментари защото няма съдействие от форумните модератори те станаха трима или четирима до колкото знам но файда от тях никаква когато има някакъв проблем се покриват и когато някой им каже истината в очите го баннват както очаквам и с мен да се случи след този пост
като играч, трябва да призная, че напълно съм съгласна с мнението Ви, че наистина наградите са нищожни за по-развитите играчи.
А като член на Екипа на форума - искам само да споделя, че всяко Ваше мнение се предава на разработчиците, без значение дали то е хубаво или лошо. В крайна сметка това е Вашата Обратна връзка за играта.
petar005, останах учудена от мнението ти, че в нашия форум се раздават банове за направена конструктивна критика към членовете на Екипа на форума. Ще се радвам, ако имаш някаква конструктивна критика към членовете (в това число влизаме само аз и Cleo), да я споделиш. Пожелавам Ви лека и спокойна вечер и приятна игра!
здр искам да попитам по какъв начин действа бонуса за повече подкови защото сутринта си направих труда да си пресметна колко имам ,колко ще ми даде кораба като го напълня и бонус никъде не видях в това а само ми даде подковите които си пише че ще ми даде от кораба ,а иначе таймера на бонуса премигва се едно работи ама дали е така един господ знае
честно казано, нямам представа как работи този бонус. Можеш ли да дадеш малко повече информация, колко подкови ти показваше, че ще получиш от кораба при пълно товарене? Може би бонусът работи по същия начин, както е бонуса за точките опит, т.е. директно ти показва увеличеното количество. Ако някой съфорумец може да помогне с малко повече информация, ще съм му/й много благодарна. Ако ли не, в Понеделник ще разпитам за него и ще споделя информацията тук.
като играч, трябва да призная, че напълно съм съгласна с мнението Ви, че наистина наградите са нищожни за по-развитите играчи.
А като член на Екипа на форума - искам само да споделя, че всяко Ваше мнение се предава на разработчиците, без значение дали то е хубаво или лошо. В крайна сметка това е Вашата Обратна връзка за играта.
Поздрави, Virginy
Почувствах се свободна като играч и много бих искала да видя отговора на следния въпрос. Поставен директно към ГГС : Ще има ли промяна в наградите на златната лига в новия шампионат ?
Почувствах се свободна като играч и много бих искала да видя отговора на следния въпрос. Поставен директно към ГГС : Ще има ли промяна в наградите на златната лига в новия шампионат ?
Коментари
както написах в съобщението за извънредната поддръжка вчера, наградите ще бъдат дадени в края на Кооперативният Шампионат.
Поздрави,
Virginy
Като идея е много добре но като вложени награди надминаха себе си
В златната лига искат 100 млн.ТР и забележете като цяло ТР в новия шампионат са понижени т.е реално искат 150млн. Да сложат награди които да отговарят на това тяхно желание.
Лимончета и портокалчета не ни трябват та някои дори не играем временни ферми. Така че наградите от златната лига са идеални за начинаещата. А квачката с пиленцата просто няма да я коментирам...
petar005, останах учудена от мнението ти, че в нашия форум се раздават банове за направена конструктивна критика към членовете на Екипа на форума. Ще се радвам, ако имаш някаква конструктивна критика към членовете (в това число влизаме само аз и Cleo), да я споделиш.
Пожелавам Ви лека и спокойна вечер и приятна игра!
Поздрави,
Virginy
честно казано, нямам представа как работи този бонус.
Можеш ли да дадеш малко повече информация, колко подкови ти показваше, че ще получиш от кораба при пълно товарене? Може би бонусът работи по същия начин, както е бонуса за точките опит, т.е. директно ти показва увеличеното количество.
Ако някой съфорумец може да помогне с малко повече информация, ще съм му/й много благодарна.
Ако ли не, в Понеделник ще разпитам за него и ще споделя информацията тук.
Поздрави,
Virginy
автоматично ти ги начислява в самия кораб
Поставен директно към ГГС : Ще има ли промяна в наградите на златната лига в новия шампионат ?
да, ще има промени.
Поздрави,
Virginy