Начало Bulgarian Форумни конкурси и игри

Форумен конкурс - Шарени яйца!

2»

Коментари

 • Darena2 (BG1)Darena2 (BG1) Публикации: 111
  Благодаря за изчерпателните разяснения,остава само да попитам по същия алгоритъм ли ще се процедира и при бъдещи конкурси с повече познали,отколкото са наградите?И като последна препоръка е редно след края на конкурса да бъдат публикувани имената на позналите с деня и часа на получаването им.Тогава всякакви съмнения за манипулирани резултати ще отпаднат
 • qna stoicheva (BG1)qna stoicheva (BG1) Публикации: 2
  редактирано 27.04.2016
  Честито на печелившите и на мен също
  Немога да повярвам все още хихихи
  Целувки и весели празници


  Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!

  Post edited by Virginy (BG1) on
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Darena2 (BG1) каза:
  Благодаря за изчерпателните разяснения,остава само да попитам по същия алгоритъм ли ще се процедира и при бъдещи конкурси с повече познали,отколкото са наградите?И като последна препоръка е редно след края на конкурса да бъдат публикувани имената на позналите с деня и часа на получаването им.Тогава всякакви съмнения за манипулирани резултати ще отпаднат
  Здравей @Darena2 (BG1) ,

  да, и за в бъдеще ще се избират по този начин победителите в някои конкурси.
  Относно публикуването на допълнителните данни, съжалявам, но този път ще откажа, тъй като:
  1. Във форумът съм само аз - т.е. имам и други задължения към Вас освен да организирам конкурси.
  2. Публикуването на датите и часовете на изпращане на съобщенията е доста трудоемко, особено когато са два конкурса, както е сега.
  3. В нито един форум до сега не са го правили, най-малкото защото е забранено от Правилата на Общността да се публикува лична кореспонденция.

  Искрено се надявам да ме разберете правилно - нямам симпатии към никого, т.е. нямам фаворити. Лично мен, като човек или играч, не ме интересува кой е спечелил и кой не, стига да е съобразено с правила на конкурса. Организирам конкурсите, защото искам да получите някакви допълнителни награди, бонус от GGS.
  Надявам се да не приемете този мой пост, като заяждане (това е мнението ми като личност и за това съм си позволила да излезна от рамките на Модератор), защото определено нямам никакво желание да се заяждам. Точно напротив, искам да се държим възпитано един към друг, като цивилизовани хора.
  Пожелавам Ви един слънчев и усмихнат ден!


  Поздрави,
  Virginy
 • Ивайло7 (BG1)Ивайло7 (BG1) Публикации: 87
  Virginy каза:
  Добър вечер,

  нека да уточня как точно се определиха победителите, за да бъде всичко точно, ясно и прозрачно.
  Всички изпратили отговори за този конкурс, бяха записани в една таблица по ред на получаване на съобщението, т.е. първият изпратил съобщение към мен с отговор, беше номер 1 в списъка.
  От всички отговори, оставих само верните, като отново хората с верни отговори бяха подредени по дата и час на получаване на съобщението от мен. Съответно тези хора бяха номерирани от 1 до 29. 29, защото толкова бяха правилно дадени отговори. 
  След приключване на конкурса, Ви написах съобщение тук, в тази тема, с което помолих Вие да изберете 5 числа, за да може Вие да изберете победителите.
  Надявам се, че по този начин внесах яснота относно избора на победители.

  Отново, честито на всички победители и успех на всички в другия конкурс, който приключва утре.
  Пожелавам Ви лека и спокойна вечер! :smile: 


  Поздрави,
  Virginy
  Вирджи,
  Vanilla board има скрипт за скриване на постове ( дори автоматичен ). Не разбирам какво пречи да се инсталира и да има повече прозрачност по този начин и първите да си печелят наградата. То така как да сме сигурни, че тази таблица не е нагодена според онези, които трябва да спечелят?
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Здравей @Ивайло7 (BG1) ,

  за съжаление опцията за скриване на постове не е инсталирана за форумите на GGS (говорено е въпреки това с GGS точно за тази опция, но все още няма решение от тяхна страна).
  Относно таблицата, мисля, че неколкократно съм доказала, че съм безпристрастна относно победителите (те са все различни играчи, нови, стари и т.н.), така че ще трябва да се задоволите със сегашния вариант, който имате. 
  Съжалявам много, че опитвайки се да направя нещо интересно, забавно и ползотворно за Вас, Вие намирате недостатъци, с които да накарате всеки да се откаже от идеята си.  :'(
  Пожелавам Ви лек и поне малко по-спокоен и усмихнат ден!


  Поздрави,
  Virginy

 • Ивайло7 (BG1)Ивайло7 (BG1) Публикации: 87
  Това не е целта на коментарите ни, лично аз просто исках да има повече прозрачност... Съжалявам, ако е било неоснователно, но просто имам чувството, че не всичко е чисто.
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Следващите ми думи са на играч и личност:

  Ако не всичко беше честно, аз лично щях да имам няколко Огъня на Общността, защото съм влюбена в тази декорация. Освен това, победители щяха да са хора, които познавам, които постоянно помагат във форума и не се заяждат с другите участници!
  Та както казах - приемете, че не ме интересува кой печели и кой не - важното е да получите наградите, които се полагат!!!
  Съжалявам за изказването си. Най-малкото защото не е етично и възпитано, още повече че не приляга на човек от Екипа на форума да говори така. Но наистина започвате да прекалявате с претенциите си, при положение, че няма за какво.
  Сега наистина ще Ви оставя за кратко, защото леко съм обидена от отношението Ви. Негативизмът Ви си е останал от преди време, въпреки че в последните няколко месеца нямате основания за него.


  Поздрави,
  Virginy
 • Darena2 (BG1)Darena2 (BG1) Публикации: 111
  Страхотен пример-БРАВО-надявам се и в нашия форум да се почерпи от този положителен опит.Тогава всеки един от нас ще се чувства удовлетворен от честността и почтеността,независимо дали е спечелил,или не
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Здравейте,

  разгледах примерът, който е даден от Руския форум. Наистина е много добър, НО ако конкурса е с въпроси и отговори. Досегашните конкурси не са били под тази форма и съответно няма как да се приложи предложения метод.
  Въпреки това, когато се организира конкурс с въпроси и отговори, тип тест, ще се постарая да използвам предложения вариант.
  Имайте предвид, че конкурсите, които организирам, се взимат от Англиския форум - идеята на конкурса, правилата за него, както и начина за отговаряне, защото тези конкурси са одобрени от Къмюнити мениджърите на Big Farm.   Поздрави,
  Virginy
 • kokos4e (BG1)kokos4e (BG1) Публикации: 432
  Cleo каза:
  Здравейте,

  Надявам се осъзнавате колко много работа върши Virginy, колко отдадена е на форума и че прави всичко това за вас, играчите, които са част от този форум. Не смятам, че е имало поводи за съмнение в нейната безпристрастност и етичност и се надявам нито един от коментарите в тази тема да е бил с този подтекст. Вярно е, че всички сме хора, всеки от нас е възможно да прави грешки или да проявява пристрастия, но мога да ви уверя, че при провеждането на подобни игри всеки, който е бил част от екипа на форума, се опитва да бъде максимално акуратен и да представи начин за избиране на победителите, в който всички да имат равен шанс. 

  Ще има и други събития, в които ще можете да участвате и съответно да спечелите. Можете, разбира се, във всеки един момент да ни дадете предложения за прозрачен според вас начин за раздаване на награди. Ние ценим мнението ви и винаги сме отворени към предложения. Молбата ми е преди да се изрази дадена емоция и да се публикува коментар, всеки от нас да се опита да се постави на мястото на другия и да се постарае да види неговата/нейната страна на медала.

  Радваме се на интереса ви към игрите и се надяваме и за в бъдеще да се забавлявате със събитията във форума!

  Поздрави,
  Cleo

  Здравей Cleo,
  Ние толкова много искаме да се забавляваме, а в същото време се оказва, че  вие изпитвате затруднения. Ами споделете какви са за да ви помогнем нали затова  си имаме форум. Сигурна съм че все ще се намери някой  който да поеме Развлечения и забавления. ;) Защото в крайна сметка каквито и награди да се спечелят  - от където дошли там и отишли. Остава единствено забавлението!


  Весел Великден :)
 • Virginy (BG1)Virginy (BG1) BG1 Публикации: 885
  Здравей @kokos4e (BG1) ,

  не мога да намеря никъде из постовете си, както и този на Cleo, изказване, че изпитваме затруднения в организирането на конкурси. Ако греша, ще те помоля да цитираш. :smile: 
  А относно поемането на Развлеченията и забавленията, чувствайте се свободни да поемете инициативата. В крайна сметка, както сама си написала - искате да се забавлявате.


  Поздрави,
  Virginy
Sign In to comment.