Начало Bulgarian Представяне на съвместните игри
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Списък на коректни съвместни игри

Magika (BG1)Magika (BG1) Публикации: 1,909
Здравейте! В тази тема можете да изразите впечатленията си от някоя игра както и от нейния ръководител. :)
Post edited by Magika (BG1) on
>:)

Коментари

 • Emil Ekimov2Emil Ekimov2 Публикации: 3
  редактирано 10.07.2013
  добър ден. Винаги е трудно началото на всяка игра докато човек влезе в час и затова искренно искам да благодаря на verginy че ми подаде ръка още докато бях на много ниско ниво и си помагаме много е коректна и в същото време винаги помага за да се върви напред
  Emil Ekimov @ bg 1
 • pepi948pepi948 Публикации: 1
  редактирано 13.11.2013
  :o:):):):):):):):):)
  pepi948 @ bg 1
 • vancheto1 ()vancheto1 () Публикации: 324
  редактирано 30.03.2014
  Тук е мястото искрено от сърце да благодаря на СИ Ново начало с ръководител Сашо.Нека всички знаят,че все още има добри хора който ни помогнаха за да завършим успешно проекта с млякото.Хиляди благодарности от мен и цялото СИ amara.
  Make love,not war! :)
 • Jkg (BG1)Jkg (BG1) BG1 Публикации: 90
  редактирано 30.03.2014
  И аз искам да изкажа благодарностите си на СИ kris_ns с ръководител hohons, наистина все още има добри хора,които са отзивчиви и помагат безрезервно.БЛАГОДАРЯ!:)
  Jkg @ bg 1
 • pollonapollona Публикации: 1
  редактирано 18.04.2014
  Здравейте ,аз съм от отбора на"NEKA DA IGRAEM"Първо искам да споделя с всички вас че нашия Ръководител на съвместната ни игра е много добър,отговорен и хубав човек .Грижи се за всички нас и най вече сплотява колектива Такива хора в днешно време са рядкост .Всички в нашия отбор играем Big Farm с голямо желание.
  pollona @ bg 1
 • колева1колева1 Публикации: 2
  редактирано 18.04.2014
  Добър вечер на всички фермери.Не мислех да представям своята съвместна игра НЕКА ДА ИГРАЕМ, но искам да поздравя своят отбор,който е много трудолюбив.Всички гледат да помагат колкото могат и да допринасят за развитието на играта.Благодаря на всички за това което правите,и нека нашето семейство да се разраства но не и да намалява,защото всички до един сте ми ценни като приятели и ви уважавам.Благодаря ви!
  колева1 @ bg 1
 • Znaka3Znaka3 Публикации: 1
  редактирано 10.06.2014
  Хубава игра!
  :cool:
  Znaka @ bg 1
 • Ben221Ben221 Публикации: 1
  редактирано 23.06.2014
  Big Farm is the best game !!!
  Ben221 @ bg 1
 • rutsa (BG1)rutsa (BG1) BG1 Публикации: 15
  редактирано 24.07.2014
  ОТ НЯКОЛКО ДНИ СЪМ ОТНОВО В ИГРАТА ,НЯМАШЕ МЕ ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ -Е ,НЯМАХ КОМП ,ПОПАДНАХ НА 2 ГРУПИ САМО ЗА 4ДНИ ,ЕДНАТА МЕ ИЗХВЪРЛИ НА ПЪРВИЯ ДЕН ,А ДРУГАТА 2 ДНИ СЛЕД НЕЯ САМО ЗАЩОТО СИ ПОЗВОЛИХ ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ ПЪРВАТА .НО ТАЗИ ГРУПА НА ХЕПИ ФАРМ Е ОТ НАЧАЛОТО НА ИГРАТА МИ .ТЯ Е СТРАХОТНА И БИХ АПЕЛИРАЛА ЗА ДОВЕРИЕ КЪМ НЕЯ .

  Писането с главни букви не се толерира! Смята се за викане!
  rutsa @ bg 1
 • МимаМима Публикации: 1
  редактирано 03.08.2014
  Здравейте и от мен :) Нова съм и въобще не ми е ясно,какви са тези съвместни игри?! Ще се радвам ако ми помогнете и разясните :)
  Мима @ bg 1
 • radostina36 (BG1)radostina36 (BG1) Публикации: 6
  редактирано 06.08.2014
  много добро приветствие

  браво Валери колева1  Постовете са обединени от Virginy : Моля те, не пиши два поста един след друг, използвай функцията "Редактиране"!
  radostina36 @ bg 1
 • колева1колева1 Публикации: 2
  редактирано 31.12.2014
  Добър ден на всички, които харесват Big Farm.Първо изкам да поздравя моят отбор,послучай Новогодишните празници да бъдат живи и здрави,както те така и техните близки!Благодаря им ,че с общи усилия успяхме през тази година да развием съвместната игра NEKA DA IGRAEM.И също така от името на всички мои приятели в играта,да честетиме на всички вас предстоящият празник.Бъдете живи и здрави,и нека да играеме Big Farm,най вече за удоволствие !
  колева1 @ bg 1
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 06.01.2015
  Моето скромно мнение е че няма лоялни СИ винаги някой водач е гонил друг и единия твърди че е прав и другия е недоволен че са го изгонили .Има добри екипи а не добри СИ и добри играчи .Това прави една СИ силна и коректна.А по темата списъкът е в класирането.
  КМЕТИЦА @ bg 1
 • Ana-MariaAna-Maria Публикации: 1
  редактирано 16.01.2015
  Хей харесва ми


  Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!
  Ana-Maria @ bg 1
 • Бърборана 123 (BG1)Бърборана 123 (BG1) Публикации: 36
  редактирано 16.02.2015
  Здравейте фермерки и фермери-скъпи колеги.Аз искам да похваля моето СИ-Веселите мотики.В нашето СИ е забавно,много весело и си помагаме със съвети и добро настроение.Не напразно мотиките ни са весели.:):)
  Бърборана 123 @ bg 1
 • elena_ivan _21elena_ivan _21 Публикации: 1
  редактирано 19.07.2015
  Не ми трябвате, защото мразя тая игра и днес ми беше последното влизане


  Постът е редактиран от Virginy: Моля, пиши на кирилица!
  elena_ivan _21 @ bg 1
 • КМЕТИЦА (BG1)КМЕТИЦА (BG1) Публикации: 471
  редактирано 19.07.2015
  elena_ivan _21 написа: »
  Не ми трябвате, защото мразя тая игра и днес ми беше последното влизане

  Ръкопляскане и то от най голямото за Кака Лена и компания Най добрите в СИ
  КМЕТИЦА @ bg 1
 • НЕЛИ4 (BG1)НЕЛИ4 (BG1) BG1 Публикации: 20
  редактирано 07.12.2015
  Здравейте,изкам да изкажа моето възхищение от всички играчи от СИ kris_ns.Много са отзивчиви и помагат на всички играчи.Благодарности на Jkg и hohons.Много съм благодарна че попаднах в тази СИ.
  БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТЕЛИ!!!!!!


  Post edited by НЕЛИ4 (BG1) on
 • hohons (BG1)hohons (BG1) BG1 Публикации: 313
  :)))

  hohons @ bg 1
 • Jkg (BG1)Jkg (BG1) BG1 Публикации: 90
  НЕЛИ4 (BG1) каза:
  Здравейте,изкам да изкажа моето възхиение от всички играчи от СИ kris_ns.Много са отзивчиви и помагат на всички играчи.Благодарности на Jkg и hohons.Много съм благодарна че попаднах в тази СИ.
  БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТЕЛИ!!!!!!

  :)
  Jkg @ bg 1
 • radostina36 (BG1)radostina36 (BG1) Публикации: 6
  играта е просто страхотна
  radostina36 @ bg 1
 • говедо (BG1)говедо (BG1) Публикации: 9
  Добре, че видях тази тема, та да не отварям нова. Тъй като съобщенията в играта са доста неудобни, не съм сигурен дали успях да отговоря на всички, които писали ми - а те са много. 

  Значи - искам да отправя адмирациите си за СИ FULL RELAX и лидера им 222SSS. Страхотен отбор, не просто, че е силен, но с много приятна атмосфера и хора, които умеят да се забавляват, умеят да се шегуват - играете с дух, играете от сърце и това ми хареса. Победата е винаги вторична - даже да не казвам незначителна. А 222SSS е роден геймър - този човек играе интелигентно и макар да съм новак, съответно с малко наблюдения, то все пак за мен е един от най- добрите в общността, много неща научих от него, за което му благодаря. Екипа е много ларж, много готин - даже ще ви издам една тайна: уж има условия, ама кой ги спазва, кой не ..... Зарко само се прави на много строг, но просто блъфира. :Д 

  И на мен ще ми липсвате!!! - е, с изключение на един елемент, на който ще си позволя да му дам следния съвет. Не си позволявай да ругаеш и отправяш заплахи към съвършено непознати хора - едно на страна, че така издаваш ниското си интелектуално ниво и липсата на култура, но по същественото: явно и не подозираш на какви хора можеш да попаднеш. Такава беля можеш да си навлечеш, че цял живот да съжаляваш после за лекомислието си и наивитета да се правиш на ербап - толкова тъпо, глупаво, безсмислено и тотално безпричинно ме нападна, че чак се втрещих от недоумение.Казва ти го човек с личен опит, който е бил свидетел на такива гадости, че силно се съмнявам, дали можеш въобще да си ги представиш. 

  Всичко най пожелавам на отбора и запомнете - само някакви си има/ няма, 200-300 нива ме делят от вас, дотогава ще ви оставям да ме биете, от мен да мине, но сетне ще съм крайно безмилостен. :Д

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл