Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Лятото на Big Farm се променя

TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 519

Лятото на Big Farm се променя

2021

Здравейте, фермери

Лятното слънце напича фермите ви и ви се иска да си починете малко и да полежите на плажа. Но трябва да излезете на нивата за най-горещото състезание, което започва днес. Точно така. Това е Фермерската лига!


Спечелете още диаманти и обсидиан

2021

Ако сте зажаднели за диаманти и обсидиан, сега е най-подходящият момент да се включите във Фермерската лига. Като участвате в събития от лигата, можете да получите специални валути като диаманти и обсидиан, както и най-различни други атрактивни предмети.

Ако искате повече награди от събитието, най-добрият вариант е да закупите сезонния пропуск, който ще ви отключи допълнителни линии с награди! Не губете време, а се състезавайте за страхотни награди и поводи за хвалби!


Горещата лятна разпродажба започна

2021

Един от акцентите на лятната ни разпродажба е декорацията „Украсен пясъчен замък“. С декорацията можете да накарате вашите ферми да изглеждат по-летни и да добивате повече продукти от парника. Така можете да произвеждате много тропически плодове през този летен сезон! Можете да разположите до 15 броя от тази специална декорация само на основната ферма.

Освен това ще има и много ново съдържание за магазина в играта, представящо консумативи и сгради на лятна тематика! Така че не забравяйте да се отбиете в магазина в играта и да разгледате различните горещи оферти от лятната разпродажба! Тя започва днес и продължава до 2 август 2021 г.


Пригответе се за летния ПРЕМИЕН ПЕРИОД

150     2021

И за капак на лятната веселба, пазарът надмина себе си и ви предлага 150% премиен период! Действайте бързо и не позволявайте вълните да отнесат тази възможност като мидичка от плажа!

Искрено ваша, Теса от Big Farm


Sign In to comment.