Начало Bulgarian Предложения, похвали и критика
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Не е ли малко много?

До екипа на ГГС.
Не ви ли се струват малко кооперативните събития, които вървят в момента? Селски панаир, кооперативна фуния и Грета. Мисля, че спокойно можете да пуснете и кооперативно първенство и самолета с доставки, че на играчите им е скучно само с три събития и искат още. За по-голямо разнообразие.
page64 @ bg 1

Коментари

  • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 308
    Свикнали бяхме,че с панаира върви рибната фуния,за да няма дублиране и преплитане  в исканата продукция за сметка на времето,,иначе едното ще е за сметка на другото.Явно след дълги умувания как все повече да се опорочи играта решиха,че едното или другото ще го играем със злато,но просто не сте познали,господа разработчици.На вас не ви омръзна да си правите експерименти,но на нас определено ни омръзна ролята на опитни мишки.
    Vereja @ bg 1
  • TianaTiana Moderator, ModDarkGreen Публикации: 650
    Стартирането на двете събития заедно е преднамерено, всеки играч може да избере кое от двете да играе, като има предвид, че активното събитие за фермерската лига е селския панаир. 
    В момента, в рибната фуния като награди не са добавени катализатори, така че за играчите е по-добре да участват в събитието на усърдните работници.

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл