Начало Bulgarian Официални съобщения
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Промяна в събитието Светът на сънищата

Знаем, че ви е приятно да играете събитието, откакто беше представено миналата година и откакто работим върху някои подобрения и промени.

Бихме искали да ви информираме за една промяна в Светът на сънищата. Вече няма да бъдат предоставени Точки опит за изграждане и надграждане на сгради в събитието и тази промяна ще влезе в сила от следващото изпълнение на събитието, което започна днес.

Причината за тази промяна е, че през последните стартирания на събитието наблюдавахме какви стратегии се използват сред играчите и забелязахме, че спечелването на Точки опит от изграждането и надстройката на сгради се използва доста често като стратегия, а не за получаване на Точки опит от засаждане и прибиране на реколтата. А това повлиява на класацията на събиието.
Ние намираме тази стратегия за много креативна, но все пак не искаме да подкрепяме подобен стил на игра и - за да гарантираме честен геймплей за всички, решихме да променим механиката на играта, за да предотвратим това да се случи в бъдеще.

Оценяваме вашето разбиране.

Вашият екип за управление на общността

.


Sign In to comment.