Начало Bulgarian Развлечение и забавление
Ѽ Внимание! Ѽ Ако не можете да видите категориите на началната страница, моля последвайте тази връзка, за да ги направите отново "видими.
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/bg/categories/bulgarian

Какво ме ядоса днес...

FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
редактирано 13.10.2016 в Развлечение и забавление
Здравейте.

Знам, че всеки има дни, в които сякаш всичко е против него. Всеки има дни, в които е по-добре да остане в къщи, за да не се ядосва. И всеки търси начин да излее натрупалия се негативизъм.

Това е и идеята на тази тема- тук да се разтоварваме от отрицателната енергия. Кой както желае- било да си излее мъката, било да успокои някой друг.

«1

Коментари

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  редактирано 18.10.2016
  Аз ще започна първа.

  Какво ме ядоса днес...
  Днес ме ядоса невъзможността да ви спестя лошите новини, свързани с наградите за коопа.
  Дори мислех да откажа да публикувам официалното съобщение. Но след като поразмислих, реших, че е добре всички да са информирани предварително. И който има какво да каже, да го направи в дискусията по темата. А аз обещавам, че всяко ваше мнение ще стигне до екипа на играта. Не мога да обещая промени, но ще се постарая да чуят гласа на играчите.
  Post edited by Freyja on

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Нв му е тук мястото, но все пак ще отбележа, че наградите са променени на глобално ниво, не само за българския сървър.
  Не сме единствените недоволни- нито от наградите, нито от честотата на събитието. Да се надяваме, че все пак ще се вслушат в гласа на играчите.

 • ivanfudulski (BG1)ivanfudulski (BG1) BG1 Публикации: 375
  не хващам логиката на следното 50 награда 6 жетона ,59 и 65 награда 2 жетона направо ме изумяват

 • K.KostikovaPlay (BG1)K.KostikovaPlay (BG1) BG1 Публикации: 5
  50 награда - вместо 3  златни цветя сега е 6 жетона, а 63 награда - вместо златен лиценз сега е 3 хумус водорасли
  Е, питам аз така ли са увеличени стойностите на наградите? Според кой болен мозък 3 хумус от водорасли е повече от златен лиценз като равностойност?
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравейте.
  Има дискусия за променените награди. Много моля, използвайте нея, ако имате мнение по въпроса.

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравей, @diablo67 (BG1)
  Ти си първият до момента с подобно оплакване. Би ли проверил скоростта на интернета си? Обикновено когато е бавен, има разминавания в таймерите и забива.

 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  редактирано 19.10.2016
  Вече не е първият ! И при мен е така от сутринта,не се играе.Компютърът ми е наред,скоростта не нета също.От играта е.
                                        

 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 306
  Ако само един е писал досега не значи,че няма такъв проблем.Просто това със забиването не е от днес и вече сме го приели като нещо като част от играта.
  Vereja @ bg 1
 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  Да,но сега е наистина много зле.Цъкаш с мишката,а играта реагира 4-5 секунди по-късно.
                                        

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравейте отново.
  Подала съм сигнал за проблема. Веднага щом получа някаква информация, ще я споделя.

 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 306
  Какво ме ядоса днес?
  Не само днес,а много отдавна,откакто съм в играта,има няма 2-3 години.
  Най-много ме ядосва въпросът с артикулите.
  Значи пуска се мисия за групата,продукцията се събира от всички,а приключването на същата става с поставяне на съответните артикули,но в случая само от ЕДИН играч.На същия му трябват седмици да посъбере нещичко,особено ако е на по-ниско ниво.Затова се въртят само 5-6 еднообразни мисии,втръснали се вече на всички,ама няма как-кога примерно ще събере някой2-3 хиляди раб.сила например,или 4-5 хил.билети.
  Та затова питам-след като продукцията се отчита сумарно,какво пречи това да стане и при артикулите?Така ще се раздвижи играта и ще се играят повече и по-разнообразни мисии.
  След толкова много излишни и недообмислени неща,дето ни ги натикаха разработчиците в играта нека направят и нещо наистина смислено.
  Vereja @ bg 1
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравей, @Vereja (BG1)
  Това предложение е отправяно многократно. Но нищо не ми пречи да го направя пак. Все пак, откак съм модератор, не е правено. :)

 • Vereja (BG1)Vereja (BG1) BG1 Публикации: 306
  Предполагам,че е отправяно много пъти,но какво пречи да се настоява пак?Нали знаете какво казва бъл.поговорка"Ако детето не плаче,майка му не дава да суче."
  Та и с нас така-,да им плачем непрекъснато.
  Vereja @ bg 1
 • Stefany6 (BG1)Stefany6 (BG1) BG1 Публикации: 172
  Аз пък се дразня на горещите оферти.Виждам,че в по-малки ферми или в тези,които вкарват по-рядко злато тръгват от 6500 злато.И аз съм имала такива,заредете 6500 злато и ви дават съответния брой жетони,хумуси и т.н.Това е ,когато ми намалее златото.
  Обаче..увеличи ли ми се златото във фермата и скачат на 50 000 злато,за да купя оферта.Вкарам ли още злато става 85 000.Не е честно мисля,тъкмо си вкараш злато и лимита скача.През целия кооп офертите ми са много скъпички.А са готини,все необходими неща.Явно някой е решил,че сме перманентно платежоспособни,ама не....И за да съм по темата,мен това ме ядоса днес.
 • Rumi88 (BG1)Rumi88 (BG1) BG1 Публикации: 332
  здравейте през мозила днес след 13 часа играта забива много не може да се обира , единствено през хром става . 
  Rumi88 @ bg 1
 • mdriako99 (BG1)mdriako99 (BG1) BG1 Публикации: 15
  знаете ли докато има хора като нас който ги правят на глупаци и продължават да играят.ще си правят какво си искат..те ни  пробват докога ще издуржим..
  mdriako99 @ bg 1
 • Stefany6 (BG1)Stefany6 (BG1) BG1 Публикации: 172
  редактирано 04.11.2016

  Нещастието за едни, може да е забавно за други.  Какво ли си мисли gulum по въпроса?:Това нали е по темата,аз не съм се ядосала,обаче опонента ми в мисията... :D
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Единственото хубаво, което мога да отбележа, е че подобни ситуации вече се случват доста по-рядко.
  Като играч съм ниво 200+. Понякога ме пуска с малки нива и винаги им давам предимство. За съжаление, не мога да кажа същото за останалите играчи, с които ме събират мисиите. Добре, че не ги играя много-много, че иначе тази тема щеше да е доста по-обширна. :smiley:

 • preslav94 (BG1)preslav94 (BG1) BG1 Публикации: 1,771
  И все пак, разликата между 8 и 200 ниво е по-малка от това Вие да се паднете с някой от топ 3  :D
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Не е точно така. Защото разликата между мен и топ 3 е основно в цифричките. Докато една ферма ниво под 100 да речем все още не е развита достатъчно, за да е равностойна в битка.
  Едно е да си изкупил и застроил всички терени, друго е все още да развиваш фермата си. Да не говорим, че нашите (включвам и теб) селскостопански машини отдавна са на максимално ниво, а малките все още отчаяно се нуждаят от сертификатите.
  Затова не приемам играта на някои хора. Когато има кооп, някак мога да се съглася- всеки иска да трупа точки за отбора си, но в момента, когато всеки играе просто ей така... Ами- не мога да го разбера...

 • losivanes (BG1)losivanes (BG1) BG1 Публикации: 9

  Ще Ви кажа от какво побеснях днес. Взимах си от търговеца в островната ферма подаръка(островни долари със 100% отстъпка) и КЛИКНАХ САМО ВЕДНЪЖ, а олекнах с 10000 злато и се сдобих и със следващата му оферта-абсолютно нежелано както си и останах без златото. За капак като зареждах курниците в основната ферма "си купих" пак така непредвидено и нежелано парче земя (на възможно най-неудобното място) - съответно останах без долари. Е сега е момента да се почудим ДО КОГА?

 • Stefany6 (BG1)Stefany6 (BG1) BG1 Публикации: 172
  Това си е неприятно наистина.Колко наръчници и изскачащи оферти съм накупила така....Дори веднъж си съборих водната кула. :D Сега иска потвърждение мисля,при надграждане и събаряне на сграда.Тоест два клика,така че имаш време да "набиеш спирачка" и видиш,че си объркал нещо в бързината.А на Омар офертите се нижат бавничко,но купиш ли нещо и хоп новото синьо бутонче вече е под мишката ти.Само като си помислиш колко пъти пита един компютър-Сигурни ли сте,че ще изтриете филма,или лист с нещо си...и т.н.Няма да е зле и тук да се пита повторно сигурни ли сме.
 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Ох... Какво ме ядоса днес... Ами много неща и много хора ме ядосаха...
  Наистина не разбирам как може 1000 пъти да се напише едно и също нещо на 1000 различни места и 1000 пъти никой да не погледне дали ей така, съвсем случайно, някой пък вече не е писал по темата, дали някъде няма споменато решение, дали някъде някой не е дал идея за разрешаване на проблема.
  И аз се старая и съм отговорила на поне 500 от гореспоменатите 1000 поста. И въпреки всичко все още има недоволни, щото видите ли, пишели, а отговор нямало.
  Ами... и аз съм човек, знаете ли!?! Имам си личен живот, имам си проблеми, ходя на работа (съвсем не работя за ГГС и се налага да изкарвам парите си по други начини...). Колкото и да ми се иска, нямам физическата възможност да съм тук денонощно- налага се да спя, да пазарувам, да готвя и ред други прозаични ежедневни неща, с които всеки се сблъсква.
  Така че, ще ви помоля да бъдете поне мъничко благодарни, защото много се старая, повярвайте ми. А ми става обидно от подобно отношение и ми иде да зарежа всичко... :(:(:(

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Благодаря за милите думи, @Stefany6 (BG1).
  Поне краят на деня ми ще е с усмивка. :)
  Иска ми се хората да не забравят, че на първо място съм играч и страдам от същите бъгове, от които страдат всички. Нагърбих се с модераторския пост, защото харесвам играта и по-точно хората в нея и винаги съм мислела, че всеки заслужава да е информиран и да получава съвет и помощ. И тъй като нямаше кой, се съгласих да съм аз.
  Мислех себе си за търпелив и дебелокож човек, но май не е точно така. :)

 • Rambaldy (BG1)Rambaldy (BG1) BG1 Публикации: 744
  Днес за пореден път ме ядоса факта,че като натоваря кораба,не ми дава точките и подковите за последните две отделения.Това се случва доста често при мен,не знам при вас как е.
                                        

 • БобRookie (BG1)БобRookie (BG1) Публикации: 50
  Днес съм бясна, че се хванах на хорото със списъка на Дядо Коледа. Просто е не изпълним. Сумати пари на вятъра! Замислям се дали да го поглеждам вече!

 • FreyjaFreyja Moderator, ModDarkGreen, ModGreen Публикации: 3,258
  Здравей.
  Дядо Коледа си плаща за дарената продукция. :)
  Разбира се, ако я купуваш, за да я дариш, тогава е на загуба, но ако произвеждаш, даряването е същото като продаването. :)

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл