Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Actualizare luna aprilie - Ferma de Obsidian

IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
editat 29.04.2021 în Anunţuri oficiale
                                                        
           Actualizare luna aprilie

Bună, fermieri!

Ați observat că s-a făcut mai cald la ferma voastră? Evident, anotimpurile se schimbă, dar avem ceva pregătit pentru voi în această actualizare și e fierbinte, fierbinte, fierbinte. Ferma de Obsidian e în lucru, iar voi îi puteți ajuta pe cercetătorii noștri să o facă locuibilă pentru plante, animale și noua voastră reședință! Să intrăm în subiect.


Laboratorul de cercetare se deschide


                                                              Laboratorul de cercetare  

Pentru a ne asigura că proiectul pentru Ferma noastră de obsidian este un succes, avem nevoie de cercetare! Reședința ta de la fermă conține acum proaspătul instalat laborator de cercetare. Prima ta cercetare implică o îmbunătățire a laboratorului tău și a reședinței de la fermă la nivelul 11. Aceasta îți permite să mergi mai profund în domeniu și să cercetezi mai multe lucruri prin intermediul arborilor de progres. Printre lucrurile pe care le poți cerceta este Ferma de obsidian care se deschide imediat ce termini cercetarea pentru aceasta.

Pentru a începe cercetarea, vei avea nevoie de obsidian, care poate fi câștigat din răsplățile de participare la Liga fermierilor. Ar putea dura ceva până când să poți începe și încheia marele proiect Ferma de obsidian, dar crede-mă, se va merita!


 Ce face Ferma de obsidian?

                                                              Ferma de Obsidian

Odată ce deschizi porțile Fermei de obsidian și începi să lucrezi acolo, vei observa că este o fermă permanentă! Începe să lucrezi la fermă și vei putea crea noi livezi pentru a produce fructul dragonului și prune sau vei putea crește orci și șopârle!

Vei putea să produci semințe, humus și altele, mai întâi deblocate prin laboratorul de cercetare și apoi să le folosești la celelalte ferme ale tale. În esență, Ferma de obsidian este un sprijin major pentru celelalte ferme principale și îți îmbunătățește masiv viața la fermă.

În curând, vor exista mai multe informații despre Ferma de obsidian. Cu cât primii fermieri se vor apropia mai mult de proiectul de cercetare, cu atât vor fi anunțate mai multe informații.


 

Nu rata anunțurile!

                                                           Anunuri

  Ceva nou se petrece! Evenimentul începe! Stai, cum de nu mi-a spus nimeni? - Te-ai simțit vreodată așa? Ei bine, nu. Adăugăm un notificator de anunțuri. În caz că ai dat vreodată clic pe unul dintre anunțuri și l-ai șters din greșeală, nu va trebui să reîncarci jocul din nou doar pentru a-l vedea. Doar apasă pe buton și toate anunțurile recente vor apărea! Așa trebuie să se fi simțit schimbarea de la scrisori la e-mail.

Când dai clic pe pictograma de notificare și închizi dialogul din nou, pictograma dispare până când un nou anunț este disponibil. Dacă dai clic pe „nu mai afișa acest mesaj” din dialog, pictograma nu mai apare cu aceleași anunțuri la următoarea conectare, cum o făcea de obicei.


Oferte de aur Partea 2!

                                                            Oferte de aur

Odată cu actualizarea, actualizăm și Ofertele de aur cu noi articole atractive. Obține două noi aspecte de primăvară temporare cu efect de booster pentru terenurile tale fertile. Aceste aspecte măresc producția ta de porumb și varză cu 200%! Obține aceste aspecte temporare gratuit din centrul de oferte timp de 24 de ore de la conectare! Pentru a rămâne cu primăvara, vei avea de asemenea șansa de a obține clădirea Reședință de primăvară care găzduiește cu 10% mai mulți lucrători comparativ cu clădirea Reședinței premium!

Și în final, obține decorațiunea Picnic sub cireș înflorit! E minunat de privit și îți mărește punctele de reputație cu 1%. O poți plasa la orice fermă, până la 5 ori per fermă.

Ofertele de aur Partea 2 sunt disponibile până pe 2 mai 2021.


Aceasta este tot pentru această actualizare! Suntem foarte încântați și abia așteptăm ca primii fermieri să deschidă Ferma lor de obsidian și să locuiască acest vulcan inactiv.

Tessa de la Big Farm                                                 


În actualizarea din această lună, aceste erori au fost remediate: 

 - Butoanele de derulare sus lipseau din lista clasamentului la sfârșitul Ligii Fermierilor. 

- Magazin: a fost afișat un mesaj de eroare atunci când ați cumpărat ceva de mai multe ori rapid în cadrul magazinului, care a depășit limita de stocare, în loc să oprească „butonul de cumpărare” odată ce limita a fost atinsă. 

- Laptaria: XP de la picaturi nu au fost adăugate până când jocul nu a fost reîncărcat. 

- S-a remediat o problemă în campionatul cooperativelor în care dialogul global de încărcare a rezultatelor se încărca continuu până când a fost închis manual, chiar dacă rezultatele erau deja introduse și încărcate. 

- Ferma de cai: s-a rezolvat o problemă de text greșită pe buletinul informativ al Galeria celebritatilor. 

- Bula clientului din grădină a alunecat în jos când s-a deplasat peste ea. 

- S-au remediat câteva greșeli în descrierile lumii visurilor Gretei. 

- Sistem de invitare a prietenilor: la reatribuirea unui prieten la arborele prietenilor, spațiile pentru prieteni au fost afișate ca fiind disponibile, dar nu s-a întâmplat nimic atunci când ați făcut clic pe ele. 

- Conectare Facebook: bonusurile de autentificare și returnare au fost creditate de mai multe ori. 


 După actualizare, nu uitați să actualizați versiunea jocului și să ștergeți memoria cache, cookie-urile și istoricul browserului.


AICI puteti sa discutati pe marginea acestei actualizari.                              

Post edited by IRIS on

Comentarii

Sign In to comment.