Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

NOUL sistem de invitare a unui prieten

IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
           Oferta de Pate

Bună, fermieri!

Lucrul la fermă este cadoul care continuă să fie oferit și se dublează dacă îl împărtășești! Ce înseamnă aceasta? Să-ți povestesc despre noul sistem de invitare a prietenilor și de radiantul copac al prieteniei!

                                                                 Răsplătește-ți prietenii și pe tine
                                   
                                                              
Sistem de invitare prieten

Noul copac al prieteniei tocmai a crescut la ferma ta și dacă dai clic pe el (sau pe pictograma din bara de meniu), poți arunca o privire mai de aproape la ceea ce conține. Are un loc special pentru prietenii pe care îi inviți să joace Big Farm.

Poți pune până la cinci prieteni în portretele de pe copacul prieteniei și poți lucra împreună cu ei pentru a obține răsplăți grozave! Printre răsplăți se numără galbeni, autorizaţii de exploatare a aurului, diamante și altele! E important de observat, aceste răsplăți sunt legate de portretul de pe copacul prieteniei, nu de prietenul din respectivul portret. Odată ce completezi un compartiment de portret și colectezi toate răsplățile, nu vei obține mai mult dacă pui un alt prieten în același compartiment.

                                                                   Construiește prietenia perfectă

                                                             
Prietenie

Cum să obții răsplăți de la copac? E simplu. Odată ce inviți pe cineva și această persoană intră în joc, tu și prietenul tău sunteți răsplătiți din plin imediat. Din acel moment puteți începe să lucrați la construcțiile prieteniei și mai e ceva. Când prietenul tău crește în nivel, ești răsplătit pentru anumite praguri de nivel pe care prietenul tău le atinge. Vorbește despre conexiuni pe termen lung!

Construcțiile prieteniei se realizează în tandem donând bunuri de la fermă. Construiește o linie donând în mod regulat și finalizând construcția mai repede pentru a obține mai multe fructe ale prieteniei!


                                                                       O, strălucitor Fruct al prieteniei

                                                                Fructul prieteniei

Prieteniile sunt de aur iar în copacul tău va crește auriul Fruct al prieteniei odată ce inviți prieteni în joc. Cea mai bună parte  este că, de fiecare dată când recoltezi Fructul prieteniei, obții și galbeni!


                                                                                    Cum să inviți

                                                                  Invit Prieteni

Ești foarte aproape de a invita prieteni la Big Farm acum, dar cum faci aceasta efectiv? E ușor, deschide jocul și apoi Copacul prieteniei de la ferma principală. Acolo avem o mulțime de opțiuni de a trimite invitații. Poți invita prieteni prin e-mail, Facebook, Twitter, Pinterest sau doar să le trimiți direct linkul pregătit!

Copacul prieteniei e o adevărată priveliște! Invită-ți prietenii pentru a-l face să înflorească și să strălucească la ferma ta!

Tessa de la Big Farm                                                               


Sign In to comment.