Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Sparge un ou! Sau poate nu?

IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
editat 29.03.2021 în Anunţuri oficiale
           Oferta de Pate

Bună, fermieri!

Sunt un iepure. - De fapt, sunt Claire! Ai o fermă atât de frumoasă și mă bucur să fiu aici, găzduind marele Eveniment de căutare de Paște de anul acesta!

                                               Găsește-le și colectează-le pe toate

                                                           Caut i colecteaz

Vai, ce e asta? În timp ce ajutam la recoltarea porumbului, am găsit un ou colorat! Cineva trebuie să-l fi ascuns aici. Acum sunt curioasă unde am mai putea găsi ouă ca acesta! Acesta este Evenimentul de căutare de Paște. Ajută-mă să găsesc cât mai multe ouă de Paște ascunse peste tot la ferma ta! Dacă nu le găsim repede, porcii ar putea ajunge la ele înaintea noastră.

Evenimentul de căutare de Paște începe azi!

                                                            Colectând Ciocolată pentru succes

                                                          Iepura de ciocolat

Ouăle colorate nu sunt singurele bunătăți ascunse pe aici. În timp ce recoltezi, poți găsi iepurași de ciocolată și poți câștiga puncte în timp ce faci aceasta. Cu cât recoltezi mai mult, cu atât mai multă ciocolată obții, iar mai multă ciocolată înseamnă răsplăți mai bune! Sesiuni dulci la fermă te așteaptă!

Tessa de la Big Farm


Știri de la fermă de Matilda McMuffin: Claire e în sfârșit aici! Ne cunoaștem de mult timp. E una dintre cele mai bune prietene ale mele și am reușit în sfârșit să o conving să-ți viziteze ferma! Sunt sigură că vei aprecia atitudinea ei încântătoare și abilitățile ei de coacere excelente.

Post edited by IRIS on
Sign In to comment.