Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Comunitate Jucătorii se prezintă

CAUTAM MODERATOR

IRISIRIS Guest Postări: 1,305
editat 22.01.2020 în Jucătorii se prezintă
Buna ziua!
Avand in vedere ca Artemis a parasit echipa de moderare, incepem astazi înscrierea jucatorilor care doresc sa ocupe pozitia de moderator. 
Cum se poate face? Foarte simplu, in 2 pasi: se trimite un mesaj privat la IRIS (aici, pe forum, unde este plicul) si se completeaza si trimite formularul de inscriere online al GGS:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrbbyu9cHcHLg5v6eCUZ1QRh4LnNsuDDt8Dj3tw8qZFbobZA/viewform 

Moderatorul selectat va beneficia de initierea in atributiile legate de activitatea de pe forum, dar si in activitatea cu echipa de CM si moderatori internationali. Astfel se va asigura continuitatea activitatii pe forumul romanesc in momentul in care ma voi retrage.


Si nu in ultimul rand, multumesc Artemis atat pentru activitatea pe care ai desfasurat-o pentru jucatorii romani, dar si pentru placerea de a fi colege. Iti doresc ca viata sa iti aduca multe bucurii si realizarile visate! <3

Comentarii

 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 127
  Va multumesc amandurora!
 • Mihai2020 (RO1)Mihai2020 (RO1) RO1 Postări: 2
  se mai cauta moderator??
 • IRISIRIS Guest Postări: 1,305
  Buna ziua!
  Am sa discut aceasta problema  dupa ce se face actualizarea programata luni (si totul merge bine), ca sa fie timp si pentru alte probleme.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier