Strona główna Polish Pytania ogólne Big Farm

Przenoszenie obiektów na farmie

Ponieważ nie za bardzo mam czas, dopiero teraz piszę co zauważyłem przy próbie przeniesienia obiektu na farmie.
Pytam się wprost: Co za idiota to wymyślił?
Dotychczas było to normalne przeniesienie przez wybór czterech strzałek pomarańczowych z lewej strony, łapało się obiekt i przenosiło w wybrane-wolne miejsce. Budynek podświetlał się na zielono i koniec

A teraz mamy takie cudo- dlaczego jakiś domorosły racjonalizator koncertowo postanowił spartolić coś co działało dobrze?

Czy naprawdę zamiast wymyślać takie udogodnienia możecie naprawić błędy w grze? I poprawić jej funkcjonowanie?

Komentarz

• karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    Wejdź w ustawienia i odznacz opcję "nowy system budynków". Wszystko wróci do starego systemu :)
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    Ponieważ nie za bardzo mam czas, dopiero teraz piszę co zauważyłem przy próbie przeniesienia obiektu na farmie.
    Dotychczas było to normalne przeniesienie przez wybór czterech strzałek pomarańczowych z lewej strony, łapało się obiekt i przenosiło w wybrane-wolne miejsce. Budynek podświetlał się na zielono i koniec

A teraz mamy takie cudo- dlaczego jakiś domorosły racjonalizator koncertowo postanowił spartolić coś co działało dobrze?

Czy naprawdę zamiast wymyślać takie udogodnienia możecie naprawić błędy w grze? I poprawić jej funkcjonowanie?
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):

I najpierw dopytaj się albo wszystko sprawdź zanim zaczniesz wyzywać kogoś od idiotów.
    Diana  

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik