Strona główna Polish Problemy techniczne i błędy

świąteczna wyspa

mamy swiąteczną wyspę gdzie zbieramy świąteczne monety , niestety w centrum handlowym  mamy  znowu na 1 miesiąc monety wikingów, brak możliwosci  wymiany i zakupu za świąteczne monety 

Komentarz

• DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,005
    sylciafi (PL1) powiedział(a):
    mamy swiąteczną wyspę gdzie zbieramy świąteczne monety , niestety w centrum handlowym  mamy  znowu na 1 miesiąc monety wikingów, brak możliwosci  wymiany i zakupu za świąteczne monety 
    Witam :)
    Zostało to już zgłoszone.
    Diana
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    Mam problem. Z farmy zniknął mi kamienny młyn poz.2. Nie ma go w inwentarzu a drugiego nie można wybudować. Co robić???
    Okazuje się,że młyn stoi a nie ma silosu chociaż powinien być w trakcie ulepszania do poz.2. W okienku ulepszania go wyświetla, a na farmie fiuguruje lepszanie młyna a silosa nie ma. Proszę Diano o pomoc......
    Już wyjaśnine... Budynki się nałożyły na siebie :) Teraz wszystko o.k..................
  • karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    U kupca na farmie świątecznej mamy dwie zakładki, gdzie w jednej kupujemy za świąteczne monety, a w drugiej za runy (podobnie rzecz się ma w centrum nagród). Nie ma możliwości wymiany kamieni runicznych na monety oraz nie wszystko, co da się kupić za runy jest dostępne za monety (na samej farmie za monety nie można kupić 30 dodatkowych pracowników oraz 40 pkt zadowolenia, natomiast w centrum nagród znów nie ma zwykłych nasion - są dostępne jedynie za kamienie runiczne, których przecież w grze nie możemy już zdobywać).

karadok (PL1) powiedział(a):
    U kupca na farmie świątecznej mamy dwie zakładki, gdzie w jednej kupujemy za świąteczne monety, a w drugiej za runy (podobnie rzecz się ma w centrum nagród). Nie ma możliwości wymiany kamieni runicznych na monety oraz nie wszystko, co da się kupić za runy jest dostępne za monety (na samej farmie za monety nie można kupić 30 dodatkowych pracowników oraz 40 pkt zadowolenia, natomiast w centrum nagród znów nie ma zwykłych nasion - są dostępne jedynie za kamienie runiczne, których przecież w grze nie możemy już zdobywać).

Tak wczoraj to już zgłosiłam.
    Diana
  • Dogberry11 (PL1)Dogberry11 (PL1) PL1 Posty: 1,623
    No i jeszcze za świąteczne monety nie można kupić sadów świątecznych migdałowych i brzoskwiniowych. Totalny klops
    Dogberry11 (PL1) powiedział(a):
    No i jeszcze za świąteczne monety nie można kupić sadów świątecznych migdałowych i brzoskwiniowych. Totalny klops
    tak wiem ,czekamy na naprawę.
    Diana

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik