Strona główna Polish Sugestie, pochwały i krytyka

Projekty sojuszu

Witam wszystkich :)

Mam taką małą prośbę do programistów BF żeby wyszli trochę na przeciw naszym potrzebom sojuszowym i dali nam jako sojusznikom możliwość dokładania do każdego projektu sojuszowego składników jakie mamy w magazynach bez względu na ograniczenia które teraz obowiązują :

Dodam że jako sojusznicy mamy możliwość właśnie dokładania takich małych ilości do łodzi poszukiwacza przygód a przecież to też dobro sojusznicze na które pracuje każdy członek sojuszu :)

Przy okazji dziękuję za dodawanie szczegółów kolekcji w ofertach za dolary i proszę o zwiększenie ich występowania w ofertach. 

Komentarz

• karadok (PL1)karadok (PL1) PL1 Posty: 1,122
    Całkiem fajny pomysł :) 

Nikomu nie szkodzi, a wielu sojuszom (szczególnie tym, gdzie jest sporo "młodych" farm) może pomóc.
  • DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,012
    Rollo (PL1) powiedział(a):
      Witam wszystkich :)

Mam taką małą prośbę do programistów BF żeby wyszli trochę na przeciw naszym potrzebom sojuszowym i dali nam jako sojusznikom możliwość dokładania do każdego projektu sojuszowego składników jakie mamy w magazynach bez względu na ograniczenia które teraz obowiązują :

Dodam że jako sojusznicy mamy możliwość właśnie dokładania takich małych ilości do łodzi poszukiwacza przygód a przecież to też dobro sojusznicze na które pracuje każdy członek sojuszu :)

Przy okazji dziękuję za dodawanie szczegółów kolekcji w ofertach za dolary i proszę o zwiększenie ich występowania w ofertach. 
    Witam :)  
    Przekazałam.
    Diana 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik