Nowa aktualizacja 2020.08.31 i 09.02 - Wszystko o bonusach!!!

Cześć Farmerzy!!!
Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana
Pojawiło się nowe ogłoszenie dotyczące aktualizacji .
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana
1
Komentarz
Miesiąc temu czytaliśmy, że Zespół nad tym pracuje i zmiany będą w przyszłej aktualizacji... i co? czytamy o nowych wzmocnieniach i nowych podręcznikach...
Sorry, ale to nie jest tak atrakcyjne dla mnie, aby odciągnęło moją uwagę od tego, co nam obiecywano...
koniki to jedno, homary w kontraktach to drugie... czy kiedyś się tego doczekamy???
czy w nowym turnieju, w diamentowej znów dadzą nagrody, które nie będą zachęcały do walki?
To już nawet bez swojej wiedzy i bez obecności na farmie bierzemy udział w wydarzeniach?
Właśnie w nagrodach znalazłam wyniki z turnieju, którego nie widziałam...
W jakiej lidze teraz zacznę kolejny turniej?
Czy Zespół uważa, że chodzimy do przedszkola? Bo 1 kwietnia był kilka miesięcy temu...
Kto "wygrał" ten turniej? Bo w wynikach nie ma pierwszego miejsca...
Proszę zapoznać się z tym:
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/comment/4302880/#Comment_4302880