Nie wiem jak to wylaczyc ale tez tego nie chce.Niepotrzebna gmatmanina tylko zniecheca do koni. Bylo proste w miare przejrzyste to pogrzebali,poplatali i nie wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi to domniemywam ze chodzi o zloto. i tutaj sie dorwano i zepsuto wszystko.
Jak patrzę na te konie, to aż mi tych szkap żal. Hasały sobie wolne w wyścigach, a tu teraz siodła jakieś derki itd. Jeszcze im krzaków nasadzili. Choćby dla sportu w miarę możliwości podciagne budynki i drzewa nieśpiesznie, żeby zobaczyć czym nas uraczono:)
Jak patrzę na stadninę to boję się o rybach myśleć, może marchewkę na morzu będziemy siali, albo kuźnię nam postawią, kto wie
To jest, niestety, kolejny przykład jak GGS psuje to co samo wytworzyło, w imie udogodnień, które wielu graczom są i tak niepotrzebne. Jest juz totalny bałagan. pięćset eventów na raz, zbieranie sianie itp. zajmuje dużo czasu. Czy ktoś myśli, ze będę jeszce jak kto głupi siedział i analizował konne wyścigi, a i tak efekt jest mizerny. Na wyścigi to się chodzi oglądać, ew. grać a nie pitrasić się z jakimiś analizami funta kłaków niewartymi.
GGS, zostały jeszcze ryby do spartolenia, czekam z niecierpliwością!
wie już ktoś co z kopalnią? akurat miałem zapuszczoną licencję i nie wiem co i po co się tam ma jeszcze wydobywać:/ tak w ogóle to rozbudowa tych drzewek i hut potrwa kilkanaście miesięcy albo i dłużej
Czy moga wrocic stare KONIE ? to co jest teraz to PORAZKA !!!!! Nic nie jest czytelne tylko same utrudnienia i jak lubilam konie to teraz najgorsze co mam w tej grze .
Kompletna, niezrozumiała gmatwanina a może to ja jestem idiotą? w programowaniu mikroprocesorów sobie radzę, w elektronice to już naprawdę dobrze a w TO to nawet mi się nie chce wchodzić no i to "odblokuj za 20 tysięcy złota" chyba mają nas za idiotów Nawet nie wiadomo co odblokować
Kompletna, niezrozumiała gmatwanina a może to ja jestem idiotą? w programowaniu mikroprocesorów sobie radzę, w elektronice to już naprawdę dobrze a w TO to nawet mi się nie chce wchodzić no i to "odblokuj za 20 tysięcy złota" chyba mają nas za idiotów Nawet nie wiadomo co odblokować
Witam Za 20 tys złota można odblokować, więcej miejsca na przechowywanie rożnych elementów wyposażenia konia. Diana
Konie ... totalna porażka ! Rżnęłam je bo to bardziej zagmatwane niż matematyka na najwyższym poziomie. Jedno co mi tam wychodzi to ulepszanie pieńków Tylko nie wiem czy za swojego żywota ulepszę wszystkie.
Całkowita porażka. Zepsuli grę na amen. Jak jeszcze dobiorą się do łowiska, to kończę z tą grą. Chwilowa przestałam cokolwiek kupować. Szkoda mojej kasy na takie coś.
Konie ... totalna porażka ! Rżnęłam je bo to bardziej zagmatwane niż matematyka na najwyższym poziomie. Jedno co mi tam wychodzi to ulepszanie pieńków Tylko nie wiem czy za swojego żywota ulepszę wszystkie.
A jeszcze niedawno obowiązującą wersją było, że w tę grę grają też dzieci ciekawe, które ogarną. Ja też dobra jestem w pieńkach, a raczej byłam, bo odkąd zepsuli/naprawili, że nie można podejrzeć u innych ułożenia, to losowość gorsza jak w kołach fortuny
Witam po kwarantannie dwutygodniowej Żeby można było cokolwiek stwierdzić w zakresie wzmocnień w postaci siodeł, kasków itd. musiałaby być możliwość rozegrania tej samej gonitwy z tym samym przeciwnikiem ze wzmocnieniami i bez. Niestety takiej możliwości nie ma, a szkoda. w inny sposób za nic w świecie nie da rady wykoncypować, czy jest sens używać wzmocnień w danym pojedynku czy nie. To trochę jak rzut monetą, tylko nie zawsze wypada orzeł albo reszka, a najczęściej kant. I tak właśnie można się w te koniki bawić i tak się nas kantuje. No jaka jest logika- mam pojedynek z koniem np.90 (ja mam 104) robię wzmocnienie na max i sromotna porażka. Następny pojedynek, koń przeciwnika ma ze 120 i przegrywa ze mną, który już nie daje wzmocnienia bo ma to gdzieś. Hi hi hi
Jeżeli komuś się chce to polecam następującą metodę- a olać to wszystko i grać, jak ja, bez wzmocnień. Zapewniam jest łatwiej i bez nerwów co się ugra to się ugra, szkoda nerwów i czasu na analizy, które należy potłuc o część pleców
Mam tylko jedno pytanie dotyczące koni Gdzie jest opcja "sprzedaj" gdy magazyn jest pełny? Może też być opcja "oddaj za darmo" , byle tylko nie informowano mnie pierdylion razy że w stadninie jest coś do zebrania
Mam tylko jedno pytanie dotyczące koni Gdzie jest opcja "sprzedaj" gdy magazyn jest pełny? Może też być opcja "oddaj za darmo" , byle tylko nie informowano mnie pierdylion razy że w stadninie jest coś do zebrania
Dobry wieczór:) Aby sprzedać nadmiar , klikasz na budynek produkcyjny i sprzedajesz wszystko albo część produkcji. Diana
Odpowiedzi
Bylo proste w miare przejrzyste to pogrzebali,poplatali i nie wiadomo o co chodzi.
A jak nie wiadomo o co chodzi to domniemywam ze chodzi o zloto.
i tutaj sie dorwano i zepsuto wszystko.
zeby wpasc na pomysl stawiania huty obok stadniny i dziwne zabawy w lesnika trzeba miec wyjatkowo oryginalny sposob (nie)myslenia...
z niecierpliwoscia czekam na wiecej
czas isc na calosc i przebic "genialny" pomysl z octo "sadzenia" wody na polach....
moja ocena aktualki i zmian
fantazja +10
uzytecznosc -10
Choćby dla sportu w miarę możliwości podciagne budynki i drzewa nieśpiesznie, żeby zobaczyć czym nas uraczono:)
Jak patrzę na stadninę to boję się o rybach myśleć, może marchewkę na morzu będziemy siali, albo kuźnię nam postawią, kto wie
GGS, zostały jeszcze ryby do spartolenia, czekam z niecierpliwością!
tak w ogóle to rozbudowa tych drzewek i hut potrwa kilkanaście miesięcy albo i dłużej
a może to ja jestem idiotą?
w programowaniu mikroprocesorów sobie radzę, w elektronice to już naprawdę dobrze
a w TO to nawet mi się nie chce wchodzić
no i to "odblokuj za 20 tysięcy złota"
chyba mają nas za idiotów
Nawet nie wiadomo co odblokować
Za 20 tys złota można odblokować, więcej miejsca na przechowywanie rożnych elementów wyposażenia konia.
Diana
Jedno co mi tam wychodzi to ulepszanie pieńków
Tylko nie wiem czy za swojego żywota ulepszę wszystkie.
Ja też dobra jestem w pieńkach, a raczej byłam, bo odkąd zepsuli/naprawili, że nie można podejrzeć u innych ułożenia, to losowość gorsza jak w kołach fortuny
Żeby można było cokolwiek stwierdzić w zakresie wzmocnień w postaci siodeł, kasków itd. musiałaby być możliwość rozegrania tej samej gonitwy z tym samym przeciwnikiem ze wzmocnieniami i bez. Niestety takiej możliwości nie ma, a szkoda. w inny sposób za nic w świecie nie da rady wykoncypować, czy jest sens używać wzmocnień w danym pojedynku czy nie. To trochę jak rzut monetą, tylko nie zawsze wypada orzeł albo reszka, a najczęściej kant. I tak właśnie można się w te koniki bawić i tak się nas kantuje. No jaka jest logika- mam pojedynek z koniem np.90 (ja mam 104) robię wzmocnienie na max i sromotna porażka. Następny pojedynek, koń przeciwnika ma ze 120 i przegrywa ze mną, który już nie daje wzmocnienia bo ma to gdzieś. Hi hi hi
Jeżeli komuś się chce to polecam następującą metodę- a olać to wszystko i grać, jak ja, bez wzmocnień. Zapewniam jest łatwiej i bez nerwów co się ugra to się ugra, szkoda nerwów i czasu na analizy, które należy potłuc o część pleców
Gdzie jest opcja "sprzedaj" gdy magazyn jest pełny?
Może też być opcja "oddaj za darmo" , byle tylko nie informowano mnie pierdylion razy że w stadninie jest coś do zebrania
Aby sprzedać nadmiar , klikasz na budynek produkcyjny i sprzedajesz wszystko albo część produkcji.
Diana
Rudy przerabia się na sztabki, które służą do ulepszania sprzętu dla konii.