Zmiany w wydarzeniu Kraina marzeń

Cześć Farmerzy
Pojawiło się nowe ogłoszenie.
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią ogłoszenia TUTAJ możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.

Przydatne strony:
0
Komentarz
Po 2. skrócenie czasu do tygodnia miało być testowane czy nam się spodoba - informuję nie podoba mi się.
Po 3. nowe "sprawiedliwe" zmiany również mi się nie podobają.
Więcej nie mam zamiaru tam zaglądać. Proszę o przekazanie zespołowi, bo znowu żyje tylko w swojej krainie marzeń, w której wszystko nam się podoba!
Event ten stał się już kompletnym niewypałem. Fajny był tylko na początku, potem to już jest równia pochyła. Najpierw skrócenie do dwóch tygodni i skasowanie diamentów. Potem dołożenie farmy smakosza (budynki zbiory itp.).
Wnioskuję o dołożenie farmy kwiatowej, nie ma to jak urozmaicenie przynajmniej będzie ciekawiej.
kolejny po oktoberfest do zapomnienia
nie ma nawet o czym dyskutować:(
nudaaaaaaaaaaaaa, nudaaaaaaaaaaa, nuda..............
jeszcze z poczatku jak za zadania byly jakies sensowne ilosci diamentow do zdobycia mozna bylo sie z bolem przemeczyc, po obcieciu nagrod szkoda czasu tam nawet zagladac
akurat obciecie PD za budowy hmm....nie czarujmy sie, zrobiono to pewnie na prosbe zachodnich graczy premium ktorych bardzo bolalo ze polacy sa bystrzejsi od nich i potrafia zlac ich wydajac naprawde niewielkie ilosci zlota wiec tak naprawde to zwykla kumoteria chamstwo i rasizm....
niestety kraina niczym graczy nie przyciaga i jak nudna byla tak dalej jest.....
Ulepszenie bloku mieszkalnego na drugi poziom kosztuje 7900 diamentów na 3 poziom 9000 diamentów
tutaj masz wszystko dokładnie opisane https://bigfarm.fandom.com/de/wiki/Wohnblock
Diana
just wanted to let you know that there is no racist intend or anything related to what is going into the decisions the developers are making, when testing variations of the gameplay modes and trying to fine tune the experience of all players alike.
Please keep the community guidelines in mind when you are composing your post, as baseless accusations of racism towards other players and the developers can result in a warning if not more.
Hope you keep enjoying the game and rock on,
CM_Mystletainn
kraina marzeń okrada mnie z diamentów i PD od kilku miesięcy a Ty kręcisz o jakiejś sprawiedliwości... czuję się dotknięty i obrażony!!
i na dodatek że nie ma tłumaczenia postów z Twittera to jeszcze teraz moderator będzie pisał do nas po angielsku?!
żenada
no wlasnie, pomijajac wszystko, czy support zgadza sie z moimi wlasnymi wnioskami, gram przeciez na polskim serwerze, wydaje polskie pieniadze i zycze sobie uzywania tutaj mojego ojczystego jezyka, co jest wyrazem szacunku dla klienta, ktorym przeciez jestem...
juz drugi czy trzeci raz sie zdarza ze jak nie wiecie co odpisac czy jakich uzyc argumentow nasylacie na mnie kogos uzywajacego jezyka szekspira....
raz ze tym nie zamkniecie mi ust a dwa ze to kompletny brak szacunku dla polskich graczy
mam propozycje, przejdzmy na forum na mandarynski....
Parę razy już mnie prostowano za podobne teorie - zawsze niestety pozostają argumenty siły. Tłumaczenie o uczciwej rywalizacji niestety próby czasu nie wytrzymuje, zmienili się tylko aktualnie przodujący.
Nie mogę podkreślenia zlikwidować, jakiś wirus mi chyba włazi
Język angielski jest językiem międzynarodowym,a znajomość tego języka nikomu jeszcze szkody nie wyrządziła. CMowie monitorują Forum.Odpowiedział Ci na wyssane z palca zarzuty i oskarżenia.Radzę następnym razem dobrze zastanowić się nad tym co i jak piszesz.Dalszą dyskusję na ten temat uważam za zbędną.
Diana
Diana powiedział(a)
Witam
ManagerWaldi @ pl 1
Dyskusja na ten temat jest zbędną i proszę się do tego stosować.Obecna edycja Krainy marzeń jest bez farmy smakosza.
Diana
Pozwoliłem sobie wyrazić moje, a pewnie i innych graczy zdanie co do odpowiadania CM w języku angielskim na polskim forum i chyba tym nie zakłóciłem/zakłóciliśmy pracy moderatora (bo mamy już tylko jednego).
Zastanawiam się czy forum jest potrzebne, a może je zamknąć, bo jak gracze zaczną się o coś upomnieć, coś zgłosić to dyskusja jest zbędna lub zamykana ?.
ManagerWaldi @ pl 1
i faktycznie grajac na zagranicznym serwerze w costam jakos od nikogo nie wymagam znajomosci mojej mowy ojczystej.
niemniej jednak farma jest gra spolszczona,za zlotko placimy polska waluta, a to jest forum dla polsko a nie angielskojezycznych graczy
i tym zamykam swoja dyskusje bo i tak jest bezcelowa skoro wszystko co sie napisze jest zle i jedyne co potraficie to tylko "zamykac dyskusje"...
to po co je w ogole "otwieracie"?
ps. tak przy okazji chociaz troche nie na temat wszystkim Farmerkom i Tobie Diano zycze wszystkiego najlepszego w dniu Waszego swieta.
Idąc dalej tym tropem, to skoro firma jest w Niemczech (o ile pamiętam dobrze), to czemu nie porozmawimy w tym języku?
Dziękuję @slavo75 (PL1) za życzenia.
@Dogberry11 (PL1) dyskusje na ten temat uważam za zbędna.Proszę Cię ,abyś się do tego stosował.Tu toczy się dyskusja na temat zmian w Krainie marzeń.Posty nie związane z tematem będą usuwane.
Diana
https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/pl/discussion/203149/forum-pl#latest
ManagerWaldi @ pl 1
i nie doczekałem się jakoś odpowiedzi ale odnośnie obcojęzycznego moderatora reakcje są jakieś nadgorliwe, a to nie jest temat tej dyskusji, podobno...
Przepraszam ,gdzieś mi uciekło Twoje pytanie.Jutro się zapytam Zespołu,ale podejrzewam że w tej edycji Krainy marzeń nic się nie zmieni.
Diana
mam nadzieję ze coś wreszcie wymyślą
W tej edycji 2 w 1, a kolejna pewnie 3 w 1 ??.
ManagerWaldi @ pl 1