Szanowni operatorzy gry i jak co miesiąc to samo gra się zacina a winowajca to jarmark kto zrekompensuje sojuszowi ze nie ukończy projektu bo nie da się grać:( a o zalogowaniu już nie wspomnę masakra:(
Mam postulat, by wrócić do beznadziejnego, starego, słabego, do niczego flasha. Grało się wtedy płynniej.
Witajcie Obecna edycja Krainy marzeń będzie trwać tydzień.Zespół chce zobaczyć ,czy graczom spodoba się Kraina marzeń,która będzie trwała tylko tydzień. Wydaje mi się,że już nie ma takiej możliwości. Diana
No i mamy powtórkę z rozrywki Jarmark tak szwankuje że nie dość że wyrzuciło mnie z gry to jeszcze nie mogę na powrót zalogować się do gry Porażka na całej linii Gratuluję kolejnych błędów .
Witajcie ponownie Zespół przeprowadził poprawkę bez przestoju serwera,aby poprawić wydajność gry.Gracze proszeni są o ponowne zalogowanie się do gry. Diana
Co zespół zrobił? Poprawił wydajność gry? Z całym szacunkiem ale proszę nie robić z Nas idiotów co jarmark ta sama sytuacja. Nie wiem jaka wydajność i jakiej gry bo farma muli jak cholera. Nie można nic zrobić, po pierdylion razy trzeba klikać żeby coś zebrać lub zasiać
Jak tu grac jedno zrobicie a 20 zepsujecie,nic nie działa: Przejścia z farmy na farmę, nie można zebrać plonów,ani też ich zasiać . Nie działa czad! Nie działa także poczta , przychodzą puste wiadomości.Gdzie się podziali dobrze pracujący operatorzy gry
Wczoraj nie mogłam zebrać pisanek i poskarżyłam się, to dzisiaj nie mam ani jednej, chyba za karę ktoś zjadł te pisanki.
Witam Przepraszam,wczoraj gdzieś zgubiło mi się Twoje zapytanie.Najlepiej jest wyczyścić historię przeglądania a jeżeli to nie pomoże to zrób zrzut ekranu (tak żeby była widoczna data i godzina z Twojego pulpitu) i skontaktuj się z Supportem gry. Diana
A może tak wszystko na farmach zgruzować i postawić na nowo. Na wyspie cuda, na smakoszu nie można posiać bez ponownego zalogowania. Za kręcenie kołem 2 dni wzmocnienia po przelogowaniu zamienia się na 1 dzień:
ja tez zburzyłam to feralne pole, ale jednoczesnie poprzestawiałąm wszystko...i teraz oba pola działają ....w miejscu pola stoi wikinski warsztat... i za chwilke sprawdze czy da sie tgo podniesc do poziomu 2....
ten blad maja wszyscy. Naqjgorsze ze tez tak mam na smakoszu. Pomago przelogowanie, ale tylko na smakoszu. Czyli jak mam tam 9 pol, musze sie tyle razy przelogowac- paranoja. Blad podobno zgloszony Inni maja problemy na kwiatowej
Komentarz
i jak co miesiąc to samo
gra się zacina a winowajca to jarmark
kto zrekompensuje sojuszowi ze nie ukończy projektu bo nie da się grać:(
a o zalogowaniu już nie wspomnę masakra:(
Obecna edycja Krainy marzeń będzie trwać tydzień.Zespół chce zobaczyć ,czy graczom spodoba się Kraina marzeń,która będzie trwała tylko tydzień.
Wydaje mi się,że już nie ma takiej możliwości.
Diana
Zespół przeprowadził poprawkę bez przestoju serwera,aby poprawić wydajność gry.Gracze proszeni są o ponowne zalogowanie się do gry.
Diana
Co zespół zrobił? Poprawił wydajność gry? Z całym szacunkiem ale proszę nie robić z Nas idiotów co jarmark ta sama sytuacja. Nie wiem jaka wydajność i jakiej gry bo farma muli jak cholera. Nie można nic zrobić, po pierdylion razy trzeba klikać żeby coś zebrać lub zasiać
Wyczyść historię przeglądania,czasami pomaga odświeżenie strony.
Diana
Przepraszam,wczoraj gdzieś zgubiło mi się Twoje zapytanie.Najlepiej jest wyczyścić historię przeglądania a jeżeli to nie pomoże to zrób zrzut ekranu (tak żeby była widoczna data i godzina z Twojego pulpitu) i skontaktuj się z Supportem gry.
Diana
Nic nie daje przelogowanie.
Zgłosiłam już problem z sianiem na wyspie. Na chwilę obecna pomaga zburzenie pola i postawienie go raz jeszcze. Możliwość siania wraca.
Diana
ktos sobie raczy żartować z nas
A może tak wszystko na farmach zgruzować i postawić na nowo.
Na wyspie cuda, na smakoszu nie można posiać bez ponownego zalogowania. Za kręcenie kołem 2 dni wzmocnienia po przelogowaniu zamienia się na 1 dzień: