Brak kontraktów z homarami

Witajcie 
Prosimy Was o pomoc w znalezieniu błędu jaki występuje na Targu Rybnym.Gracze ,którzy grają od 6 miesięcy albo i dłużej i nie mieli żadnego kontraktu z homarami ,proszeni są o poinformowanie nas o tym w postach poniżej.
Dziękujemy za wsparcie!
Z poważaniem,
Wasi Moderatorzy

Prosimy Was o pomoc w znalezieniu błędu jaki występuje na Targu Rybnym.Gracze ,którzy grają od 6 miesięcy albo i dłużej i nie mieli żadnego kontraktu z homarami ,proszeni są o poinformowanie nas o tym w postach poniżej.
Dziękujemy za wsparcie!
Z poważaniem,
Wasi Moderatorzy

Przydatne strony:
0
Komentarz
Otóż, jak wszystkim wiadomo jeśli mam stragan, to wystawiam na nim to co JA mam do sprzedania - to klienci przychodzą do mnie i kupują albo nie.
Świnie jedzące karmę z kapusty? Dostałyby takiego wzdęcia, że zdechły by po paru dniach.
Jeśli w czytelni wykupię książkę na zwiększenie produkcji świń to rośnie ich ilość, a ilość obornika pozostaje bez zmian. Dlaczego? Czy te dodatkowe świnie uczęszczają do toalety? Czy co?
Dlaczego jeśli wykupię w czytelni np. dodatek do produkcji kukurydzy to nie rośniej proporcjonalnie zbiór kukurydzy ze specjalnych nasion (tylko o tą samą wartość)?
Jest o wiele więcej takich nie dopracowanych rzeczy w grze - nie chce mi się tego wymieniać. Mam pewne obawy czy ktoś z GoodGame tym się w ogóle przejmie.
Ale wracając do tematu... Obawiam się, że team GoodGame nie ma bladego pojęcia o rolnictwie. Stąd takie oderwanie od rzeczywistości.
Od siebie dodam jeszcze jedno:
Jakie są ceny ryb, które mamy sprzedawać na targu rybnym? Kto normalny sprzedaje towar i nawet nie wie czy mu się to opłaca? Czy zyskuje 10% zainwestowanych pieniędzy, czy nic nie zyskuje? A może traci?
Ostatnia aktualizacja targu rybnego to jedna wielka porażka....niestety ale skutecznie zniechęca do gry!
Diana
u mnie tak ) pozdrawiam serdecznie