wreszcie posłuchali graczy, którzy o te zestawy wolali. Narazie dwa wolne sloty mi wystarczą.jedne dla krótkiego 195 i jeden dla dlugiego 307 rybek, potem się zobaczy Długo trwalo, ale trzeba ich pochwalić.
Jak zwykle po aktualizacji musi się coś popsuć. Bardzo trudno wyposażyć łodzie bo po pierwszym statku zaczyna tak mulic, że szkoda mówić , na farmie głównej też połowy zasiewów nie widać. Może następna poprawka zadziała i wszystko będzie chodzić jak trzeba.
Jak zwykle po aktualizacji musi się coś popsuć. Bardzo trudno wyposażyć łodzie bo po pierwszym statku zaczyna tak mulic, że szkoda mówić , na farmie głównej też połowy zasiewów nie widać. Może następna poprawka zadziała i wszystko będzie chodzić jak trzeba.
Masakra z tym wyposażeniem łodzi a ręczne przeciaganie to dopiero koszmar .
Zastanawiam się jak wypełnić kontrakt np. 1000 mieczników skoro nie ma łowisk z tymi rybkami. A jeśli są to takie ilości niewielkie. Czyżby tylko za złoto?
Zastanawiam się jak wypełnić kontrakt np. 1000 mieczników skoro nie ma łowisk z tymi rybkami. A jeśli są to takie ilości niewielkie. Czyżby tylko za złoto?
Witaj Wypełnisz go bez złota,tylko zajmie to trochę czasu.Zawsze możesz poprosić sojuszników o wędki na mieczniki będzie ich trochę więcej. Diana
W zasadzie to zbyteczny był mój wpis, bo takiej odpowiedzi spodziewałem się z Waszej strony. Byłbym mocno zaskoczony, gdyby pojawiły się nowe łowiska z miecznikami czy innymi stworzeniami będącymi w mniejszości. Nie wiem tylko po co ta nowa funkcja szybkiego ładowania łódek skoro i tak trzeba długo czekać na łowiska. Dzisiaj nie miałem żadnego łowiska z miecznikiem to i nawet super wędka od super sojusznika nie pomoże
Witaj Wypełnisz go bez złota,tylko zajmie to trochę czasu.Zawsze możesz poprosić sojuszników o wędki na mieczniki będzie ich trochę więcej. Diana
wszystko pięknie ale drugi dzień nie mam łowiska z miecznikami. Jakiej wędki użyć, żeby pojawiły się? )
wszystko pięknie ale drugi dzień nie mam łowiska z miecznikami. Jakiej wędki użyć, żeby pojawiły się? )
Witaj,
pojawianie się łowisk jest losowe. Zastosowanie wędkę ma wpływ jedynie na to jaki rodzaj ryb z danego łowiska będzie łowiony na daną łódkę.
Im częściej będziesz wyławiał inne łowiska tym większa szansa że trafią się mieczniki. Widzę że w chwili obecnej masz dostępne takie łowisko więc udało się doczekać
czemu kontrakty rybne nie zmieniają poziomu, wciąż mam 0 choć wysłałam sporo?
Witam,
jakość kontraktów wzrasta stopniowo i w zależności od tego ile różnego rodzaju ryb i potraw jest w danym kontrakcie. Odrzucanie kontraktów powoduje obniżanie ich jakości.
Chciałabym zapytać, czy po zadaniu Olega (ze złowieniem określonej ilości homarów, śledzi i mieczników) przewidziane są kolejne zadania? Udało mi się zrealizować zamówienie, dostałam przewidzianą nagrodę i ...nic. Mam 180 poziom wędkarski. Który więc powinnam osiągnąć, by wskoczyło kolejne zadanie? (Zakładając oczywiście, że zależność między levlem a pojawianiem się zadań istnieje, bo nie za bardzo zrozumiałam ten akurat fragment ogłoszenia - w którym zresztą nie podano żadnych przedziałów, czy pułapów poziomowych).
ps. Przeczytałam jeszcze raz OO :...'a jeśli osiągniecie określony poziom farmy, będziecie mogli odblokować miejsce połowów wykonując tylko kilka zadań.'
Mój poziom farmy to 396. Jaki jest ten 'określony'???
Witaj,
pojawianie się łowisk jest losowe. Zastosowanie wędkę ma wpływ jedynie na to jaki rodzaj ryb z danego łowiska będzie łowiony na daną łódkę.
Im częściej będziesz wyławiał inne łowiska tym większa szansa że trafią się mieczniki. Widzę że w chwili obecnej masz dostępne takie łowisko więc udało się doczekać
czemu kontrakty rybne nie zmieniają poziomu, wciąż mam 0 choć wysłałam sporo?
Witam,
jakość kontraktów wzrasta stopniowo i w zależności od tego ile różnego rodzaju ryb i potraw jest w danym kontrakcie. Odrzucanie kontraktów powoduje obniżanie ich jakości.
Chciałabym zapytać, czy po zadaniu Olega (ze złowieniem określonej ilości homarów, śledzi i mieczników) przewidziane są kolejne zadania? Udało mi się zrealizować zamówienie, dostałam przewidzianą nagrodę i ...nic. Mam 180 poziom wędkarski. Który więc powinnam osiągnąć, by wskoczyło kolejne zadanie? (Zakładając oczywiście, że zależność między levlem a pojawianiem się zadań istnieje, bo nie za bardzo zrozumiałam ten akurat fragment ogłoszenia - w którym zresztą nie podano żadnych przedziałów, czy pułapów poziomowych).
ps. Przeczytałam jeszcze raz OO :...'a jeśli osiągniecie określony poziom farmy, będziecie mogli odblokować miejsce połowów wykonując tylko kilka zadań.'
Mój poziom farmy to 396. Jaki jest ten 'określony'???
Wow aktualka suuuper świetnie podoba mi się .... Ano nie podoba mi się że nie są podawane pełne zmiany po wprowadzaniu aktualizacji na naszych farmach a zderzamy się z niby po cichu wprowadzanymi zmianami 1. Park radości - zmieniono nagrody za aktywność ale nie na lepsze a na gorsze do tego wprowadzono limit na zakup wiejskiej posiadłości -nie naprawiono błędnego naliczania punktów na parku ) - może na sekundę wartość jest niewielka ale wystarczy pomnożyć na godziny i dni a wyrasta spora strata )) 2. Budynki społecznościowe mają limit zakupu a nigdzie nikt o tym nie napisał że coś takiego będzie a juz po aktualizacji jest 3. To że na polach widzę gdzie posypałem a gdzie nie jest super ale że widzą to inni u mnie to wielka przesada ... Przy krowiej społeczności jakoś dość szybko naprawiono podobny błąd i jest ok . O reszcie na razie sobie daruje Moderatorów proszę o w miarę szybkie odpowiedzi ))
Witajcie @ mmajunia W poniedziałek dopytam się Zespołu, czy będą pojawiać się kolejne zadania.Masz już odblokowane miejsce połowów,zmieniono zadania dla początkujących farmerów. @ Rollo Błąd z naliczaniem punktów w wydarzeniu Park Radość zgłoszę w poniedziałek.Co do pól to inni widzą tylko,że użyłeś humusa,ale już nie widzą jakie ilości zostaną zebrane. Wraz z nową odsłoną Parku Radości zostały nieco zmienione nagrody.Wcześniej też można było zdobyć jedną wiejską posiadłość.Tylko dwa budynki społecznościowe można zakupić ,tak było od początku.Tu masz rację nie zostało to podane w OO. Diana
Świetnie co do humusu wiem że reszta nie widzi ile zbiorę ale chodzi o sam fakt że widzą który mam użyty a to daje pogląd ile zbieram i w którym momencie używam . Co do wiejskiej posiadłości wcześniej za każdy park radości można było zdobyć jeden , teraz potrzeba do tego zrobić dwa parki radości plus parę punktów z rankingu ale nie chodziło mi o ilość zdobywanego na event tylko brak możliwości kupienia za bilety więcej niż dwóch ) Co do budynków społecznościowych jako jeden z pierwszych miałem dwie obory społecznościowe i miałem możliwość zakupu trzeciej więc nie zgodzę się że tak było od początku ..
Co do budynków społecznościowych, to pytałam się o kaczą społeczność ile można zakupić Zespołu i dostałam odpowiedź, że tylko dwa. Przy krowiej społeczności nie zwróciłam na to uwagi,ale w poniedziałek postaram się dowiedzieć ,czemu zostało to zmienione.Już przekazałam w raporcie informację odnośnie wiejskiej posiadłości.Spytam się również Zespołu, czy istnieje możliwość ukrycia jakiego rodzaju humusa się używa,żeby inni nie widzieli. Diana
@Rollo (PL1), a czy ten limit zakupu domu za bilety w PR jest na edycję (jak w przypadku licencji), czy w ogóle? Wiesz może? Teoretycznie dziwne byłoby zastosowanie limitu w ogóle, ale z doświadczenia wiemy, że takie limity w grze już istnieją (np. latawiec czy wspomniane budynki społecznościowe).
Park po aktualizacji to totalna porażka. wcześniej za zdobycie 304 miliardów punktów można było zdobyć domek a po drodze wpadał jeszcze nagrody: licencje, skrzynki, fiolety, żetony konstrukcyjne i wiele innych. Teraz aby zdobyć domek trzeba zrobić trzy parki, nie wspomnę o innych utraconych nagrodach za wysiłek. W tej chwili pomimo, ze pierwsza osoba ma ponad 708 miliardów punktów to nawet za dwa parki nie może kupić domku ((
Komentarz
Tylko to mulenie gry
Masakra z tym wyposażeniem łodzi a ręczne przeciaganie to dopiero koszmar .
Wypełnisz go bez złota,tylko zajmie to trochę czasu.Zawsze możesz poprosić sojuszników o wędki na mieczniki będzie ich trochę więcej.
Diana
wszystko pięknie ale drugi dzień nie mam łowiska z miecznikami. Jakiej wędki użyć, żeby pojawiły się?
Witam,
tzn, że los mi daje tylko łowiska z homarami?
ulatwienie puszczania kutrow bardzo fajna sprawa, zeby tak jeszcze pojawily sie kontrakty z homarami to juz w ogole bedzie super
@ mmajunia W poniedziałek dopytam się Zespołu, czy będą pojawiać się kolejne zadania.Masz już odblokowane miejsce połowów,zmieniono zadania dla początkujących farmerów.
@ Rollo
Błąd z naliczaniem punktów w wydarzeniu Park Radość zgłoszę w poniedziałek.Co do pól to inni widzą tylko,że użyłeś humusa,ale już nie widzą jakie ilości zostaną zebrane. Wraz z nową odsłoną Parku Radości zostały nieco zmienione nagrody.Wcześniej też można było zdobyć jedną wiejską posiadłość.Tylko dwa budynki społecznościowe można zakupić ,tak było od początku.Tu masz rację nie zostało to podane w OO.
Diana
Diana
Bardzo proszę o trzymanie się tematu dyskusji.To nie jest miejsce do dyskusji o Parku Radości i akrobatycznych latawcach.
Diana