Rekompensata jest za Lige Farmerską,obecnie Zespół analizuje brak nagród za Mistrzostwa. Diana
Nagrody za ligę wyskoczyły, gorzej że nie było okienko z MS i brak nagród. Więc w końcu za co ta rekompensata? Jak za MS to ja się sprzeciwiam. Dogadajcie się jak to w końcu jest ;/
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
Rekompensata jest za Lige Farmerską,obecnie Zespół analizuje brak nagród za Mistrzostwa. Diana
Nagrody za ligę wyskoczyły, gorzej że nie było okienko z MS i brak nagród. Więc w końcu za co ta rekompensata? Jak za MS to ja się sprzeciwiam. Dogadajcie się jak to w końcu jest ;/
Rekompensata jest za poprzednia edycje Ligii Farmerskiej zakończonej w grudniu 2019r,gdzie nagrody zostały nie poprawnie wypłacone. Diana
Rekompensata jest za poprzednia edycje Ligii Farmerskiej zakończonej w grudniu 2019r,gdzie nagrody zostały nie poprawnie wypłacone. Diana
Dobry wieczór. W rekompensacie Diano pojawiła sie nagroda 500 elementów dekoracyjnych
Jak mam to rozumieć,jakie to elementy i gdzie ich znajdziemy?
Ja dostałam - zaraz po mistrzostwach. Zmienił się tylko sposób przyznawania. Zamiast wyskakującego okna nagrody spokojnie czekają w schowku na górze ekranu pod ikonką z pucharem. To akurat mi się podoba, bo nie muszę na szybko wybierać nagród (jeśli są do wyboru), żeby zamknąć okno i dalej grać. Mogę to zrobić w dowolnym momencie.
Ja dostałam - zaraz po mistrzostwach. Zmienił się tylko sposób przyznawania. Zamiast wyskakującego okna nagrody spokojnie czekają w schowku na górze ekranu pod ikonką z pucharem. To akurat mi się podoba, bo nie muszę na szybko wybierać nagród (jeśli są do wyboru), żeby zamknąć okno i dalej grać. Mogę to zrobić w dowolnym momencie.
To gratulacje , że otrzymałaś U nas niestety cały sojusz nie dostał
Mamy kolejny dzień bez przyznanych nagród Kiedy odzyskamy swoje zapracowane nagrody, weekend za pasem i zaraz napiszecie że zespół wróci do tematu w poniedziałek... Żenada i kpina żeby tyle dni nie móc oddać graczom ich zasłużonych nagród
Proponuję jeszcze więcej pakować bzdurnych rzeczy do gry, bzdurnych aktualizacji a napewno gra będzie chodzić płynnie, bez szwanku, ciągłego "przeloguj", "odświeź", "wyczyść ciasteczka"
Nie mamy do niczego praw, mamy chyba tylko cicho siedzieć A ja tak nie potrafię i nie będę, jedynie bana dostanę Nasi moderatorzy nie powiem gdzie nas mają, nawet żadnej informacji od Diany wczoraj. A odpisywała na inne, ale najwidoczniej wygodniejsze i łatwiejsze tematy. Żenada.
Tak kolejne mistrzostwa i to z potwornym błędem jak zwykle bo po pierwszw nie zalicza wyniky po drugie nie można zobaczyć które sojusze z nami rywalizują a po 3 jak się wejdzie na namiot to odrazu wyskakuje error i jak robić mistrzostwa to jest obłęd
Komentarz
Brak nagród za Mistrzostwa zgłosiłam.Spróbuj zalogować sie raz jeszcze do gry.
Diana
ponowne logowanie nie pomaga....
oddajcie nam nasze nagrody...
Nie sztuką jest wiedziec, a zrozumiec.
a niedoczytałam to za ligę
a za ms dalej brak
Rekompensata jest za Lige Farmerską,obecnie Zespół analizuje brak nagród za Mistrzostwa.
Diana
Diana
W rekompensacie Diano pojawiła sie nagroda
500 elementów dekoracyjnych
Jak mam to rozumieć,jakie to elementy i gdzie ich znajdziemy?
Diana
Kiedy odzyskamy swoje zapracowane nagrody, weekend za pasem i zaraz napiszecie że zespół wróci do tematu w poniedziałek...
Żenada i kpina żeby tyle dni nie móc oddać graczom ich zasłużonych nagród
Proponuję jeszcze więcej pakować bzdurnych rzeczy do gry, bzdurnych aktualizacji a napewno gra będzie chodzić płynnie, bez szwanku, ciągłego "przeloguj", "odświeź", "wyczyść ciasteczka"
Czy mamy jakieś prawa żądania jako konsumenci gry do złożenia skargi na producenta,ktoś może gdzieś coś wyczytał?
A ja tak nie potrafię i nie będę, jedynie bana dostanę
Nasi moderatorzy nie powiem gdzie nas mają, nawet żadnej informacji od Diany wczoraj.
A odpisywała na inne, ale najwidoczniej wygodniejsze i łatwiejsze tematy.
Żenada.
errorCode_INVALID_ACTION
To juz nawet nie jest dno. A Panownie z GGS na weekendzie