Mam nadzieje że poprzednia wersja magazynu wróci jak najszybciej, ta jest BEZNADZIEJNA, KOMPLETNIE NIECZYTELNA!!!! Widać , ze jest zrobiona przez osobe która NIE GRA , a tylko kombinuje żeby było widac że cokolwiek robi, Wiem, że wiekszość chce powrotu tamtego magazynu, chyba właścicele tej gierki wezmą to pod uwagę i wierze , że nie zmienią tu wszystkiego jak tej nowej Big Farma, tam to dopiero jest badziewie.
@amik23 (PL1) Błedy już zostały zgłoszone,ale kiedy doczekamy sie ich naprawy nie wiem.Co do dekoracji to dobrze myślisz.serce (PL1) powiedział(a):
Mam nadzieje że poprzednia wersja magazynu wróci jak najszybciej, ta jest BEZNADZIEJNA, KOMPLETNIE NIECZYTELNA!!!! Widać , ze jest zrobiona przez osobe która NIE GRA , a tylko kombinuje żeby było widac że cokolwiek robi, Wiem, że wiekszość chce powrotu tamtego magazynu, chyba właścicele tej gierki wezmą to pod uwagę i wierze , że nie zmienią tu wszystkiego jak tej nowej Big Farma, tam to dopiero jest badziewie.
Tak jak wcześniej pisała wszystkie Wasze Uwagi przekaże w raporcie. Diana
A ja mam pytanie, jak działa to okienko nagród i jakie ma być jego zastosowanie. Bo niektóre nagrody się tam pojawiają do odebrania a niektóre nie - Czy to tak powinno działać? Jeśli tak to co ma się tam pojawiać po prawej stronie?
A ja mam pytanie, jak działa to okienko nagród i jakie ma być jego zastosowanie. Bo niektóre nagrody się tam pojawiają do odebrania a niektóre nie - Czy to tak powinno działać? Jeśli tak to co ma się tam pojawiać po prawej stronie?
pozdrawiam Hania
Witaj Wszystkie nagrody powinny sie tam pojawiać. Po lewej stronie masz powiadomienia o nagrodach, a po prawej są nagrody do obebrania. Diana
pozdrawiam Hania
Witaj Wszystkie nagrody powinny sie tam pojawiać. Po lewej stronie masz powiadomienia o nagrodach, a po prawej są nagrody do obebrania. Diana
witaj Diano, Dzięki za odpowiedz:)
Problem jest taki, ze ze światowych się tam nie pojawiają, z chińskiego nowego roku się pojawiły, i z normalnych Mistrzostw też wskakują ... może jeszcze jest jakiś błąd ? Poobserwuję jeszcze ;p
pozdrawiam Hania
Problem jest taki, ze ze światowych się tam nie pojawiają, z chińskiego nowego roku się pojawiły, i z normalnych Mistrzostw też wskakują ... może jeszcze jest jakiś błąd ? Poobserwuję jeszcze ;p
Tak masz rację z Mistrzostw światowych nagrody za aktywnosc pojawiają się na parkingu,ale monety już były do odebrania w nowym okienku.Jutro dopytam się CM. Diana
pozdrawiam Hania
Tak masz rację z Mistrzostw światowych nagrody za aktywnosc pojawiają się na parkingu,ale monety już były do odebrania w nowym okienku.Jutro dopytam się CM. Diana
pozdrawiam Hania
witaj Diano:) z tego co jeszcze dzisiaj zauważyłam, za Ligę farmerską - było powiadomienie, a nie mam skrzynek w piwnicy. Podpytaj o to także. Nie było też wcale nagród za MS - ale to już chyba problem globalny. Hania
coś jest nie tak z mistrzostwami światowymi. Jak się kliknie na przegląd wydarzenia, wszystko jest od początku. W klasyfikacji jest niby dobrze ale tutaj już nie.
Oddajcie stare magazyny! To co jest to beznadzieja totalna. Niefunkcjonalne, kompletnie zbędne. Znalezienie czegokolwiek zajmuje mnóstwo czasu. Po to to szanowny zespół ruszał, ktoś zgłaszał, że jest niedobrze.
coś jest nie tak z mistrzostwami światowymi. Jak się kliknie na przegląd wydarzenia, wszystko jest od początku. W klasyfikacji jest nibyBruttona (PL1) powiedział(a):
Diano, znikneły mi z magazynu farmy cukrowej wszystkie zapasy !!!!!!! Interweniuj proszę !!!!!
dobrze ale tutaj już nie.
Witajcie Odświeżcie stronę,pomaga i wszystko wraca do normy. Diana
po ostatniej aktualizacji która jest totalną porażką gra powinna zmienić nazwę z gry farmerskiej na grę " odśwież stronę, przeloguj ponownie , wyczyść ciasteczka ............ gra muli , znikają odebrane nagrody , znikają skrzynki , wykrzykniki straszą, magazyn jest totalnym niewypałem, nie działają poprawnie funkcje subskrypcji , spowolnienie, zamulenie ... i tylko odświeżaj . ja chce grać , bawić się a nie ciągle przelogowywać i czekać aż łaskawie gra się załaduje
po ostatniej aktualizacji która jest totalną porażką gra powinna zmienić nazwę z gry farmerskiej na grę " odśwież stronę, przeloguj ponownie , wyczyść ciasteczka ............ gra muli , znikają odebrane nagrody , znikają skrzynki , wykrzykniki straszą, magazyn jest totalnym niewypałem, nie działają poprawnie funkcje subskrypcji , spowolnienie, zamulenie ... i tylko odświeżaj . ja chce grać , bawić się a nie ciągle przelogowywać i czekać aż łaskawie gra się załaduje
no dokladnie, my gramy zeby sie bawic a nie odswiezac strony co pare sekund aktualka to kompletny niewypal poczynajac od zmian w magazynie a konczac na tym ze nawet zniwiarka i siewnik nnie za bardzo po niej prawidlowo dzialaja
Ciężko się gra po tej aktualizacji- gra bardzo spowolniła ... jak już wyskoczy komunikat np. że dom na pozycji 8 to zasłania budynki gospodarcze lub pola- nie chce zniknąć i trzeba się wylogować .... tak że średnio co 10-15 min trzeba odświeżać grę ..... smutne to !! cy ta aktualizacja w ogóle była potrzebna ?
Ja jestem za cofnięciem tej aktualizacji, jedyne co jest w niej może i przydatne, to te chorągiewki przy polach oznajmiające o humusie, reszta masakra. Też mi gra zwolniła, wcześniej klikałam sobie od razu wszystkie kurniki po kolei i one się podświetlały, że widziałam, które kliknęłam i się po kolei zbierały, teraz muszę klikać pojedynczo i czekać, aż się zbierze jeden, żeby kliknąć kolejny Wyskakujące okienka z nagrodami z lejka itp. też mi nie przeszkadzały... do magazynu w ogóle nie wchodzę, po co się denerwować...
Dołączam się do prośby o przywrócenie starego układu produktów w magazynie. Był czytelny, poukładany produktami, a nie farmami, więc wszystko łatwo można było znaleźć. Teraz na pierwszej stronie pojawiają mi się obok produktów codziennych produkty eventowe, o których totalnie na co dzień nie potrzebuję niczego wiedzieć. Wcześniej były w swojej zakładce i było to bardzo dobre rozwiązanie. Dodatkowo przeszkadza mi usunięcie możliwości przewracania stron i zastąpienie tej opcji suwakiem (w moim przekonaniu trudniej się nim operuje, szczególnie w sytuacji, gdy gra chodzi wolno, "skacze").
Nowa zakładka z powiadomieniami o nagrodach... Podoba mi się możliwość odebrania w późniejszym terminie nagród głównych za eventy, ale powiadomienia o nagrodach za aktywność to trochę przerost formy nad treścią. Z tego, co zrozumiałam, to i tak powinny być dopisywane automatycznie, chociaż mam wrażenie, że by otrzymać nagrodę z powiadomienia, trzeba jednak to powiadomienie jednak przeczytać - dobre wrażenie? Jeżeli tak jest, to niestety będę bardzo stratna, gdyż czasem podczas eventów sojuszowych, gdy estem offline, sojusz zdobywa wiele nagród, a w powiadomieniach jest miejsce tylko na 100...
Nie podobają mi się również znaki przy polach z informacją, jakiego i czy w ogóle humusu używam. Tak jak wcześniej ktoś już napisał, ja pamiętam, czego użyłam, a inni wiedzieć nie muszą. Tym posunięciem GGS zdradza moją taktykę/styl gry innym graczom, którym niekoniecznie chcę się dzielić. Podczas MS na polnej misji wystarczy zajrzeć na moją farmę i bez większego problemu odgadnąć, czy zbiorę dużo, czy mało (a jeszcze jak udostępnią informację o poziomie posiadanych książek, będzie można dokładnie zbieraną przeze mnie ilość sobie obliczyć...). Czy następnym krokiem będzie ujawnienie, jakich karm na zwierzakach używam...? Czy włączam maszyny w garażu? No proszę...
Budynki społecznościowe: ogólnie jestem ich przeciwnikiem. Dużą zaletą BF było wartościowanie budynków i oszczędne gospodarowanie miejscem na farmie. Stawiamy coś, kosztem czegoś. Już złe dopasowanie ilości zbiorów z pól na poziom zaburzyły rozgrywkę, a teraz jeszcze budynki społecznościowe, do których możemy nawsadzać budynków bez patrzenia na ich wielkość i jakość. Trochę to według mnie nie przemyślane. Dla graczy, szczególnie tych bogatych w budynki specjalne, bardzo pomocne, ale ogólnie nie przemyślane. Wolałabym mieć możliwość sprzedania nadmiernej ilości specjalnych budynków, wymienienie ich np. na monety mistrzostw światowych, a nie udostępnianie sztucznego miejsca na ich postawienie, szczególnie, że jest to rozwiązanie chwilowe. Kilka, kilkanaście edycji, a znów "wielcy" będą mieli zapchane magazyny nadmiarowymi budynkami specjalnymi, z którymi nie będą mieli, co zrobić. I co wtedy?
Na koniec: głównymi problemami BF są liczne istniejące i zgłaszane przez graczy, a nienaprawiane przez Zespół błędy w grze oraz sama płynność gry. To są elementy, które w pierwsze kolejności powinny zająć czas Zespołu. Póki wciąż gra potrafi chodzić jak żółw, a błędy występować w prawie każdym serwowanym graczom evencie, żadna zmiana grafiki cieszyć nie będzie.
Komentarz
Błedy już zostały zgłoszone,ale kiedy doczekamy sie ich naprawy nie wiem.Co do dekoracji to dobrze myślisz.serce (PL1) powiedział(a): Tak jak wcześniej pisała wszystkie Wasze Uwagi przekaże w raporcie.
Diana
Diana
Wszystkie nagrody powinny sie tam pojawiać. Po lewej stronie masz powiadomienia o nagrodach, a po prawej są nagrody do obebrania.
Diana
Diana
dzięki
wszystko spowolniało, misje szukają się prawie 10 minut ! nic nie mozna znaleźdż
z cukrowej poznikały produkty , jaja se robicie ???
witaj Diano:) z tego co jeszcze dzisiaj zauważyłam, za Ligę farmerską - było powiadomienie, a nie mam skrzynek w piwnicy. Podpytaj o to także. Nie było też wcale nagród za MS - ale to już chyba problem globalny. Hania
Brak nagród za Mistrzostwa zgłosiłam.Spróbujcie zalogować sie raz jeszcze do gry.
Diana
logowałam sie kilka razy, nagród nadal brak.
Ps. nie pisz tylko żeby wyczyścić ciasteczka....
Zgłosiłam brak nagród, proszę o cierpliwość.
Diana
Jak się kliknie na przegląd wydarzenia, wszystko jest od początku.
W klasyfikacji jest niby dobrze ale tutaj już nie.
Witajcie
Odświeżcie stronę,pomaga i wszystko wraca do normy.
Diana
gra muli , znikają odebrane nagrody , znikają skrzynki , wykrzykniki straszą, magazyn jest totalnym niewypałem, nie działają poprawnie funkcje subskrypcji , spowolnienie, zamulenie ... i tylko odświeżaj .
ja chce grać , bawić się a nie ciągle przelogowywać i czekać aż łaskawie gra się załaduje
aktualka to kompletny niewypal poczynajac od zmian w magazynie a konczac na tym ze nawet zniwiarka i siewnik nnie za bardzo po niej prawidlowo dzialaja
jak już wyskoczy komunikat np. że dom na pozycji 8 to zasłania budynki gospodarcze lub pola- nie chce zniknąć i trzeba się wylogować ....
tak że średnio co 10-15 min trzeba odświeżać grę ..... smutne to !!
cy ta aktualizacja w ogóle była potrzebna ?
Nowa zakładka z powiadomieniami o nagrodach... Podoba mi się możliwość odebrania w późniejszym terminie nagród głównych za eventy, ale powiadomienia o nagrodach za aktywność to trochę przerost formy nad treścią. Z tego, co zrozumiałam, to i tak powinny być dopisywane automatycznie, chociaż mam wrażenie, że by otrzymać nagrodę z powiadomienia, trzeba jednak to powiadomienie jednak przeczytać - dobre wrażenie? Jeżeli tak jest, to niestety będę bardzo stratna, gdyż czasem podczas eventów sojuszowych, gdy estem offline, sojusz zdobywa wiele nagród, a w powiadomieniach jest miejsce tylko na 100...
Nie podobają mi się również znaki przy polach z informacją, jakiego i czy w ogóle humusu używam. Tak jak wcześniej ktoś już napisał, ja pamiętam, czego użyłam, a inni wiedzieć nie muszą. Tym posunięciem GGS zdradza moją taktykę/styl gry innym graczom, którym niekoniecznie chcę się dzielić. Podczas MS na polnej misji wystarczy zajrzeć na moją farmę i bez większego problemu odgadnąć, czy zbiorę dużo, czy mało (a jeszcze jak udostępnią informację o poziomie posiadanych książek, będzie można dokładnie zbieraną przeze mnie ilość sobie obliczyć...). Czy następnym krokiem będzie ujawnienie, jakich karm na zwierzakach używam...? Czy włączam maszyny w garażu? No proszę...
Budynki społecznościowe: ogólnie jestem ich przeciwnikiem. Dużą zaletą BF było wartościowanie budynków i oszczędne gospodarowanie miejscem na farmie. Stawiamy coś, kosztem czegoś. Już złe dopasowanie ilości zbiorów z pól na poziom zaburzyły rozgrywkę, a teraz jeszcze budynki społecznościowe, do których możemy nawsadzać budynków bez patrzenia na ich wielkość i jakość. Trochę to według mnie nie przemyślane. Dla graczy, szczególnie tych bogatych w budynki specjalne, bardzo pomocne, ale ogólnie nie przemyślane. Wolałabym mieć możliwość sprzedania nadmiernej ilości specjalnych budynków, wymienienie ich np. na monety mistrzostw światowych, a nie udostępnianie sztucznego miejsca na ich postawienie, szczególnie, że jest to rozwiązanie chwilowe. Kilka, kilkanaście edycji, a znów "wielcy" będą mieli zapchane magazyny nadmiarowymi budynkami specjalnymi, z którymi nie będą mieli, co zrobić. I co wtedy?
Na koniec: głównymi problemami BF są liczne istniejące i zgłaszane przez graczy, a nienaprawiane przez Zespół błędy w grze oraz sama płynność gry. To są elementy, które w pierwsze kolejności powinny zająć czas Zespołu. Póki wciąż gra potrafi chodzić jak żółw, a błędy występować w prawie każdym serwowanym graczom evencie, żadna zmiana grafiki cieszyć nie będzie.