Strona główna Polish Pytania ogólne Big Farm

CHIŃSKI NOWY ROK 2020

Witam,
Chiński Nowy Rok zbliża się wielkimi krokami. Coś już wiadomo na temat edycji 2020?
Mam nadzieję, że wydarzenie będzie kontynuowane.
Pozdrawiam, A

Komentarz

• DianaDiana Moderator, ModGreen Posty: 4,005
    Różana Tereska (PL1) powiedział(a):
    Witam,
    Chiński Nowy Rok zbliża się wielkimi krokami. Coś już wiadomo na temat edycji 2020?
    Mam nadzieję, że wydarzenie będzie kontynuowane.
    Pozdrawiam, A
    Witaj :)
    Nie mamy żadnej informacji na temat Chińskiego Nowego Roku.
    Diana
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    Co się dzieje z fajerwerkami? To w ostatni dzień ich nie będzie ???
  • Bruttona (PL1)Bruttona (PL1) PL1 Posty: 116
    Doczekam się odpowiedzi...............
    edytowano 04.02.2020
    Bruttona (PL1) powiedział(a):
    Co się dzieje z fajerwerkami? To w ostatni dzień ich nie będzie ???
    Witaj :smile:
    Fajerwerki na pewno będą ,informacja pojawia się na Twitterze.
    Diana
    Post edited by Diana on
  • od 2 dni nie przybył mi żaden punkt zadowolenia utknęło mi na 152 i 38 ale paski jakby są niedokończone więc chyba jeszcze powinno coś przybyć?
    Karolineczka7 (PL1) powiedział(a):
    od 2 dni nie przybył mi żaden punkt zadowolenia utknęło mi na 152 i 38 ale paski jakby są niedokończone więc chyba jeszcze powinno coś przybyć?
    Witaj  :)
    To postaw flagę szczura,powinno to pomóc.
    Diana
  • XxasieczekxX (PL1)XxasieczekxX (PL1) PL1 Posty: 2,305
    Diana powiedział(a):
    Diana
    Mam rozumieć że flaga postawiona w okolicy farmy pomaga w zdobywaniu żetonów?
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    Diana powiedział(a):
    Diana
    Mam rozumieć że flaga postawiona w okolicy farmy pomaga w zdobywaniu żetonów?
    Witaj  :smile:
    Tak mi podpowiedział zaprzyjazniony moderator,wydaje mi się,że pomaga.
    Diana
  • Karolineczka7 (PL1)Karolineczka7 (PL1) PL1 Posty: 519
    edytowano 04.02.2020
    to jest dowcip?
    jakoś mi nie jest do śmiechu że 2 dni zbierania mi przepadły a właściwie 3 bo dzisiaj już wiele nie zdobędę :/

poza flagą potrzebne jeszcze jakieś napoje energetyczne albo specjalne pozycje jogi podczas klikania?!

W informacji nie ma takowych informacji, również wystawiłam powyższą flagę i i nie sądzę że mi pomogła w większej ilości zebranych żetonów. Proszę dopytaj się wyżej niż kolega po fachu, daj znać jak to naprawdę jest.
    edytowano 04.02.2020
    Dopytam się,ale postawiłam flagę węża u siebie na farmie ,miałam 30% a teraz mam 99 % .
    Diana
    edytowano 04.02.2020
    A może pomyliłam flagi rozchodzi się o Znak Zodiaku: Smok 2020 czy Elegancka Chorągiew: Smok 2020.

Ps. Zmiana flagi również nie zwiększyła mi ilości :(
    XxasieczekxX (PL1) powiedział(a):
    A może pomyliłam flagi rozchodzi się o Znak Zodiaku: Smok 2020 czy Elegancka Chorągiew: Smok 2020.

Ps. Zmiana flagi również nie zwiększyła mi ilości :(
    Chyba to nie ma znaczenia,ja postawiłam na znak, który do zbierania jest moim zdaniem najtrudniejszy.
    Diana
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    edytowano 04.02.2020
    e tam, wystarczy trafiać na fajerwerki, oczywiście odpowiednio przygotować farmę, np. posiać ryż, co daje 30 czegoś wyskakującego...a na noc słoneczniki co dją 70.. a przy fajerwerkach wychodzi po 600 z hakiem... a jak pokręcisz kolem to dodatkowe 600 czegoś...  I to nawet niemuszą być wszystkie fajerwerki, 2-3 dziennie starczą.

ps dekoraka więcej jak 152 +38 nie będzie... jak masz, to nie masz poco zbierać.
  • Karolineczka7 (PL1)Karolineczka7 (PL1) PL1 Posty: 519
    edytowano 04.02.2020
    jola62 (PL1) powiedział(a):

ps dekoraka więcej jak 152 +38 nie będzie... jak masz, to nie masz poco zbierać.
    a to już jestem w domu! zebrałem co się dało i koniec
    tylko te paski mnie zmyliły bo jakby takie nie całkiem zebrane
    te z zadowoleniem wioskowym widać że zebrane do końca a te ze zwykłym jakoś tak nie całkiem 

dzięki za wyjaśnienie Jolu :smiley:
    Mnie się nie udało zdobyć węża i smoka, niestety. Z wydarzeniem naprawdę się starałam i kilka razy straciłam 290 złota za konkretne wzmocnienie, nie wspomnę o milionach wydanych.
    A słoneczniki na noc standard. Również humus mnie wspierał przy nasionach. Trafiałam zazwyczaj na jedne petardy w ciągu dnia. No może dwa dni mi ubyło. Ciężkie wydarzenie. 
  • tajka (PL1)tajka (PL1) PL1 Posty: 66
    Wszyscy gracze powinni mieć takie same szanse, nie podobają mi się tego typu kombinacje-co to w ogóle jest? Ci, którzy nie wiedzą o jakimś wystawianiu flagi są na straconej pozycji wobec tych, którzy "swoimi kanałami" się o tym dowiadują, regulamin na to pozwala?
  • jola62 (PL1)jola62 (PL1) PL1 Posty: 1,188
    Żadnejflagi nie bylo trzeba... a jesli chodzi o kręcenie za zloto to wybierałem tylko wąż i smok... a na samym początku to za dolary, bo nie miało znaczenia co wypadnie, zawsze do przodu, ponieważ kazdego dnia byłem dość dlugo to wlasciwie zrobiłem z 3 dniowym wyprzedzeniem. Mimo to kiedyś było lepiej, ajk z gory na cały dzień konkretne godziny były podane... 

Zostaw komentarz

PogrubionyKursywaPrzekreślenieOrdered listLista nieuporządkowana
Emoji
Obraz
Wyrównaj do lewejWyśrodkujWyrównaj do prawejPrzełącz widok HTMLPrzełącz pełna stronaPrzełącz światła
Upuść obraz/plik