..Kolejny błąd !!!..Nie działa na farmie zwinny siewnik ...trzeba klikać po kilka razy by załapał w ogóle ..
jak załapie ..to kilka razy i znowu nie działa ..po co My kupujemy Subskrypcje ..skoro nie działają
tak jak powinny ..?
brutalnie odpowiem, nabijacie kabzę GGS, które graczy ma w poważaniu, w przypadku Jarmarku permanentnie. Ja bym się tak za pieniądze nie dał traktować. To trochę tak jak z tym samochodem, Niemiec płakał jak sprzedawał, że śmiechu
Czy ktoś w zespole GGS zajmuje się problemem, o którym piszemy od dłuższego czasu? Nadszedł wieczór i znowu zaczęły się kłopoty z grą. Te same, które opisywaliśmy i wczoraj, i podczas poprzednich edycji jarmarku. W ciągu dnia gra działa poprawnie, po 18. można dostać białej gorączki. Chciałabym znać stanowisko GGS w tej sprawie. Jako gracz mam do tego prawo. Na razie czuję się lekceważona, bo nikt nie raczy odnieść się do naszych skarg.
Czy ktoś w zespole GGS zajmuje się problemem, o którym piszemy od dłuższego czasu? Nadszedł wieczór i znowu zaczęły się kłopoty z grą. Te same, które opisywaliśmy i wczoraj, i podczas poprzednich edycji jarmarku. W ciągu dnia gra działa poprawnie, po 18. można dostać białej gorączki. Chciałabym znać stanowisko GGS w tej sprawie. Jako gracz mam do tego prawo. Na razie czuję się lekceważona, bo nikt nie raczy odnieść się do naszych skarg.
Zaraz dowiemy się, że to wina graczy, których do serwera podłączyło się zbyt wielu, co zachwiało serwerem i jego balansem. Ma kilkanaście pól, jak sieję kukurydzę to zanim skończę, to pierwsza zasiana jest już do zbioru. A Zespół milczy,no ale jak się nie wie, to chociaż przeprosić by wartało.
Zaraz dowiemy się, że to wina graczy, których do serwera podłączyło się zbyt wielu, co zachwiało serwerem i jego balansem. Ma kilkanaście pól, jak sieję kukurydzę to zanim skończę, to pierwsza zasiana jest już do zbioru. A Zespół milczy,no ale jak się nie wie, to chociaż przeprosić by wartało.
Ależ zapomniałeś o tym, że to również wina przeglądarki albo naszego przestarzałego sprzętu :P
Ależ zapomniałeś o tym, że to również wina przeglądarki albo naszego przestarzałego sprzętu :P
Masz rację:) o ciasteczkach i historii zapomniałem, i zespół juz ma weekend, a wydarzenie skończy się i piszcie sobie przyjaciele, jak macie potrzebę
ulepszyłam molo do poziomu 2 , nadal mam poziom 1 (przez chwilę był 2). W komnacie chwały mam poziom 2. O co chodzi? Zmiany w trakcie? Wartowałoby wprowadzić możliwość czasowego zawieszenia przekazywania materiałów ( wyjazdy wakacyjne, urlopowe) żeby nie tracić wkładu, kiedy nie ma możliwości zalogowania. Pozdrawiam Anita
Faktycznie działa od ponad 1h nie da rady wejść do gry. niebieskie tło się ładuje i efekty błyskowe jak w trakcie trwania burzy.Ale przynajmniej nikt się nie stresuje ze gra ktoś w tą grę.
Masakra jakaś...... po aktualizacji wiele osób ma problemy z zalogowaniem się do gry. Teraz kolejna aktualizacja, ile jeszcze razy dzisiaj będą przerwy w grze ???? Lejek, park, złota rybka, kraina marzeń..... nikt nie liczy się z tym, że czas przestoju powoduje, że wiele osób ponosi straty bo stanął lejek, poznikały kurniki w parku, włączonym maszyna leci czas ..... a straty rosną (
ulepszyłam molo do poziomu 2 , nadal mam poziom 1 (przez chwilę był 2). W komnacie chwały mam poziom 2. O co chodzi? Zmiany w trakcie? Wartowałoby wprowadzić możliwość czasowego zawieszenia przekazywania materiałów ( wyjazdy wakacyjne, urlopowe) żeby nie tracić wkładu, kiedy nie ma możliwości zalogowania. Pozdrawiam Anita
Witaj,
w momencie kiedy łódź nie jest na bieżąco naprawiana poziom molo obniża się.
Faktycznie działa od ponad 1h nie da rady wejść do gry. niebieskie tło się ładuje i efekty błyskowe jak w trakcie trwania burzy.Ale przynajmniej nikt się nie stresuje ze gra ktoś w tą grę.
Witam mam problem przechodząc z farmy na farme wlancza mi sie pelny ekran esc nie dziala /tylko w grze/musze wylanczac komputer odczekac 5 min i wlanczac dlaczego tak sie dzieje
Witam mam problem przechodząc z farmy na farme wlancza mi sie pelny ekran esc nie dziala /tylko w grze/musze wylanczac komputer odczekac 5 min i wlanczac dlaczego tak sie dzieje
Witaj Spróbuj użyć F11 zamiast przycisku ESC. Diana
Komentarz
Na głównej
Na smakoszu
Na kwiatowej
To żółw, a nie gra!
Grać się nie chce. Nagrody osobiste zabrane w Jarmarku i po co się wysilać!
tu z datą i godziną
nic nie działa nic nie mogę zebrać tylko patrze
a ja uważam, że po tej aktualce wsio działa wyjątkowo dobrze, dawno się taka sytuacja nie zdarzyła...
ps. sorry, to co widac wyżej, to z Mozzili, a wiec znów szwankuje albo ma jakies zawirowania, poszłam n a Chrom i jest wsio OK
Problem po aktualizacji wystąpił nie tylko u nas, obecnie wszystkie funkcje powinny działać już poprawnie.
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
Spróbuj użyć F11 zamiast przycisku ESC.
Diana