Poczuj atmosferę na świątecznej Farmie!!!

Witam 
Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią nowego ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana

Zapraszam wszystkich do zapoznania się z treścią nowego ogłoszenia TUTAJ, możecie wyrażać swoje opinie i komentarze w postach poniżej ,do czego serdecznie zachęcam.
Diana
0
Komentarz
swieto pracy- same czesci dekoracji, ciezarowki, miski do mieszania, szufelki i to w duzych ilosciach, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd, tak wygladaja u Was Swieta. Pamietam slowa mojej babci- KIJ MA 2 KONCE
ranking w stadninie nadal nie naprawiony... a zaraz Nowy Rok ...
Warsztat Św .Mikołaja będzie, a co do rankingu to nadal czekamy na naprawę.
Diana
Będzie jedno, Ggs na świętach i brak reakcji na buble które powstaną
dzięki za inf
to jak będą naprawiać ten ranking, niech od razu zrobią tak, aby w 2020 było wszystko ok.
Wesołych Świąt
Niestety takich cudów nie ma, i nie będzie. Ggs coś naprawi, marzenie
Pytanie do moderatora dostałam e-mail o odbiorze darmowego prezentu, w inwentarzu go nie ma.
Doszły mnie słuchy że pojawia się przy ofertach i można ją odebrać w jakimś czasie. Ma 80 zadowolenia.
Loguję się dość często i wiem że do 7 stycznia jeszcze czas. Ale pytanie czy nie przegapię momentu kiedy pojawi się do odbioru?
1.Poproszę o zrzut ekranu.
2.Nie powinnaś przegapić momentu, kiedy się pojawi prezent.Masz 24:00 godziny na odebranie jego.
Diana
Mistrzostwa Światowych nie ma, a koło fortuny jest- z kolei żetonów nie mozna użyć, bo sprzedawca z Centrum Handlowego zniknął ( świętuje czy co?)
Uprzedzając fascynujące tłumaczenie, że przecież żetony wpadają mi do magazynu i potem mogę je wykorzystać informuję, że chodzi o zasady. Po co dawać coś, czego aktualnie nie można wykorzystać?
to chyba nieprzemyślane... Zrozumieć GGS, to wyzwanie
Diana
Przekaże informację do Zespołu gry.
Diana
Nie mamy żadnych informacji i nie będziemy ich mieć do 2 stycznia.Zespół gry do 2 stycznia nie pracuje.
Diana
bodaj dwa lata temu był taki błąd/celowe działanie kogoś z zespołu, kiedy to za sprzedaż kremu miodowego były horrendalne przychody. Chociaż nie skorzystałem z tego, bo nie wiedziałem, to po pierwsze wlepiono mi karę blokady konta - miałem dużo dolarów i ktoś widocznie stwierdził, że za dużo (chyba na początku trzy dni, co potem skrócono). Po drugie kto się obłowił, mógł wykupić brakujące pola z farm , co mi zajęło 1,5 roku. Po trzecie Zespół zaakceptował ten błąd i zignorował graczy koncertowo=kto skorzystał - zyskał. Po czwarte, rekompensaty za to chyba nie było (niech ktoś ew. sprostuje), a jak była to z litości nie wspominajmy.
W związku z powyższym wnoszę jak napisałem; kołem kręcę, bo nie mogę pozbyć się niektórych rzeczy, chociaż bardzo chcę. A jak Zespół wróci z urlopu, to się okaże
Nie otrzymaliśmy jeszcze żadnej informacji w sprawie warsztatu Mikołaja.
Diana