Zburzenie kociej kryjówki powoduje błąd,taki jak występuje u Ciebie na farmie ze zbiorami z piekarni i młyna wodnego.Rozwiązaniem tego jest zbudowanie kryjówki kociej. Diana
Pewnie kot tam łapie myszy, żeby mąki nie zeżarły:) Logika zespołu jest tak pokrętna, że nie wiadomo co jest z czym powiązane. Możesz napisać do supportu, ale i tak się nie dowiesz, gdyż zachwiałoby to balansem gry. I dałoby Ci przewagę nad innymi graczami
Zburzenie kociej kryjówki powoduje błąd,taki jak występuje u Ciebie na farmie ze zbiorami z piekarni i młyna wodnego.Rozwiązaniem tego jest zbudowanie kryjówki kociej. Dianana Ja zburzyłam na farmie smakosza kocią kryjówkę i nic się nie działo.
Jeszcze zburzę na głównej bo szkoda miejsca a nic nie daje. nawet się rozbudować nie da
Po dzisiejszych pracach tech zniknela moja szklarnia. Dosc bledow w grze, ciagle cos nie tak. Na lowiskach zaczelam w koncu odczytywac ile ryb i czasu zostalo, teraz znow dzgam po 10 razy w lowisko zeby dokonac odczytu. Prosze reperowac stare bledy, oddac mi szklarnie, a najprosciej zmiuencie informatyka, bo on wciaz cos psuje i widac ze nie zna sie na grze
A zapoznałeś się z wpisem w Nowinkach , ja nie mam kłopotu ze wzrokiem i te sugestie weź do siebie.
Jest problem to go zgłaszam i oczekuję na odpowiedź albo informację, a nie na aroganckie przemilczanie, albo w ramach odpowiedzi - nierozgarnięte pytania i uwagi. Tym bardziej, że zanim napisałem, przejrzałem forum i widziałem wpisy innych użytkowników dotyczące tego samego problemu.
Z bardziej zorganizowanych for wiem, że: Jeśli pojawia się problem, a jest gdzieś omówiony, to się podaje linka do tego miejsca, a nie rzuca slogan by coś sobie gdzieś przeczytać. Jeśli jest błąd i jest znane jego rozwiązanie, to się pisze to rozwiązanie.
A zapoznałeś się z wpisem w Nowinkach , ja nie mam kłopotu ze wzrokiem i te sugestie weź do siebie.
Jest problem to go zgłaszam i oczekuję na odpowiedź albo informację, a nie na aroganckie przemilczanie, albo w ramach odpowiedzi - nierozgarnięte pytania i uwagi. Tym bardziej, że zanim napisałem, przejrzałem forum i widziałem wpisy innych użytkowników dotyczące tego samego problemu.
Z bardziej zorganizowanych for wiem, że: Jeśli pojawia się problem, a jest gdzieś omówiony, to się podaje linka do tego miejsca, a nie rzuca slogan by coś sobie gdzieś przeczytać. Jeśli jest błąd i jest znane jego rozwiązanie, to się pisze to rozwiązanie.
Witajcie Farmerzy!!! Jak zapewne już zauważyliście zdobyte punkty w bieżącym wydarzeniu Sojusznicze Święto ciężkiej pracy nie zaliczają się do rankingu Ligii Farmerskiej, co jest zamierzonym działaniem w grze.Dziś żaden gracz nie otrzyma medalu.Każda edycja Ligii Farmerskiej ma określona liczbę dni(42- 43 dni w zależności od edycji),kiedy gracze otrzymują medale.W dniu 27 października z powodu zmiany czasu,gracze otrzymali podwójną liczbę medali.Tym samym pula medali w tej edycji Ligii Farmerskiej została już przyznana. Pamiętajcie,że w tej sprawie nie należny kontaktować się z supportem gry. Przepraszamy za te utrudnienie. Wasz Zespół Big Farm To jest informacja odnośnie Ligii Farmerskiej,zamieszczona w Nowinkach,a jednocześnie odpowiedź na Twoje pytanie.To nie jest omówienie problemu tylko informacja,z którą powinieneś się zapoznać .To też chyba jest proste prawda? Diana
Dziś zauważyłam że występuje opóźnienie w zbiorach, jest to bardzo denerwujące, ponieważ proces trzeba powtarzać kilka razy lub czasami z opóźnieniem np. zasieje się pole.
Myślę że nie jest to problem z połączeniem internetowym a nawet na 100 % ponieważ Gracze w sojuszu również się skarżą.
AKTUALNIE POSIADAMY 4 WOLNE MIEJSCA w sojuszu Zbiorowość, czekamy!
W moim sojuszu gracze też mają opisane powyżej problemy. Gra działa powoli, żeby coś zebrać, zasiać, wzmocnić humusem, trzeba klikać kilka razy. Załadowanie łodzi trwa i trwa, trzeba mieć nerwy ze stali. Z przekazywaniem produktów na statek podobnie - musiałam robić cztery podejścia, by łódź mogła odpłynąć.
U mnie to samo. Wszystko w zwolnionym tempie i kilkukrotne klikanie. Czy zawsze musi być problem w Wioskowym Jarmarku? Ostatnio nie było nagród, bo był błąd. A teraz co?
Witaj, dziękujemy za wiadomość, problem małych przesunięć oznaczeń o gotowości do zbioru występuje u wielu graczy, zostało to zgłoszone i mamy nadzieję że w kolejnej aktualizacji zostanie to poprawione.
1,5 godziny i sukces . Skończyłem zbierać i siać a farmie. Ten bubel/babol czy jak kto chce już na stałe jest przypięty do Jarmarku. U nas w sojuszu nikt jeszcze nie włączył tego eventu i mam nadzieję, że tego nie zrobi. Tak sie nie da grać. W tej chwili gra ta zajmuje 2 miejsce na największą jak ten mąż z dowcipu:)
Komentarz
Diana
Logika zespołu jest tak pokrętna, że nie wiadomo co jest z czym powiązane. Możesz napisać do supportu, ale i tak się nie dowiesz, gdyż zachwiałoby to balansem gry. I dałoby Ci przewagę nad innymi graczami
Tym bardziej, że zanim napisałem, przejrzałem forum i widziałem wpisy innych użytkowników dotyczące tego samego problemu.
Z bardziej zorganizowanych for wiem, że:
Jeśli pojawia się problem, a jest gdzieś omówiony, to się podaje linka do tego miejsca, a nie rzuca slogan by coś sobie gdzieś przeczytać.
Jeśli jest błąd i jest znane jego rozwiązanie, to się pisze to rozwiązanie.
Proste, nie?
Jak zapewne już zauważyliście zdobyte punkty w bieżącym wydarzeniu Sojusznicze Święto ciężkiej pracy nie zaliczają się do rankingu Ligii Farmerskiej, co jest zamierzonym działaniem w grze.Dziś żaden gracz nie otrzyma medalu.Każda edycja Ligii Farmerskiej ma określona liczbę dni(42- 43 dni w zależności od edycji),kiedy gracze otrzymują medale.W dniu 27 października z powodu zmiany czasu,gracze otrzymali podwójną liczbę medali.Tym samym pula medali w tej edycji Ligii Farmerskiej została już przyznana.
Pamiętajcie,że w tej sprawie nie należny kontaktować się z supportem gry.
Przepraszamy za te utrudnienie.
Wasz Zespół Big Farm
To jest informacja odnośnie Ligii Farmerskiej,zamieszczona w Nowinkach,a jednocześnie odpowiedź na Twoje pytanie.To nie jest omówienie problemu tylko informacja,z którą powinieneś się zapoznać .To też chyba jest proste prawda?
Diana
Myślę że nie jest to problem z połączeniem internetowym a nawet na 100 % ponieważ Gracze w sojuszu również się skarżą.
Nie sztuką jest wiedziec, a zrozumiec.
Zostało to już zgłoszone.
Diana
misiu444 PL
Jutro zgłoszę problem z płynnością gry.
Diana