Pomoc Techniczna

Witam
mam pytanie odnośnie PT - ile trzeba czekać, aż raczą odpowiedzieć na zadane pytanie (które wysłałam tydzień temu) w sprawie błędu w grze.
Ktoś zna terminy jakimi operują ?
A może u kogoś również znikają po 1-2 sztuki nawozu lub karmy.
Dodam, że nie mam wieży ciśnień, a przecież młyn produkuje "całe" dziesiątki więc skąd ilość karmy np 38 szt ??
z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich farmerów
mam pytanie odnośnie PT - ile trzeba czekać, aż raczą odpowiedzieć na zadane pytanie (które wysłałam tydzień temu) w sprawie błędu w grze.
Ktoś zna terminy jakimi operują ?
A może u kogoś również znikają po 1-2 sztuki nawozu lub karmy.
Dodam, że nie mam wieży ciśnień, a przecież młyn produkuje "całe" dziesiątki więc skąd ilość karmy np 38 szt ??
z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich farmerów

Post edited by Stara Babka on
Stara Babka @ pl 1
0
Komentarz
z tego co pamiętam, są jakieś zadania (te po lewej stronie), które dają taką śmieszną ilość karmy tzn. nie dziesiątkami tylko np. 18, 28, myślę że to zachęta właśnie do inwestycji w wieżę ciśnień
A jeśli chodzi o czas odpowiedzi z supportu, za każdym razem dostawałam ją najpóźniej po jednym dniu roboczym. Jedyne wytłumaczenie jakie przychodzi mi na myśl to to, że wiadomość z jakiś przyczyn nie dotarła. Otrzymałaś kopię maila w informacji zwrotnej, zaraz po jego wysłaniu?
Ja również serdecznie Cię pozdrawiam
keep calm
bicie piany to nasz sport narodowy :rolleyes:
Pewnie masz rację co do zadań, ale ostatnio zauważyłam, że jak przeszłam z farmy głównej na np kwiatową to z 10 szt nawozu zrobiło mi się nagle 9.
pozdrawiam
Ps. Będę po 20, czas do pracy
Ciekawe dlaczego ?
To może napisz wiadomość do CM Asi, może ona Ci pomoże
Tak jak napisałam Ci w wiadomości prywatnej Twój sojusz nie miał żadnej aktywności ok 60 dni i został automatycznie rozwiązany. Wszelkie dobra, które wpłaciłaś na sojusz przepadły. Jeżeli natomiast potrzebujesz więcej wyjaśnień w tej sprawie proszę napisać do supportu gry. Link kontaktowy znajdziesz w mojej sygnaturze pod numerkiem 3.
~Yalenka
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ || Strona Społeczności BigFarm
Nie mogę się zalogować na laptopie na moją farmę poziom 208,
otwiera mi się farma poziom 0 z tytułem ,,Twoja pierwsza farma!"
Bardzo proszę o zlikwidowanie tej ,,pierwszej farmy",bo nie będę
w nią grała. Może wtedy będzie się otwierała farma poziom 208.
Jeśli to nie pomoże to niestety,ale będziemy musieli się pożegnać,
bo nie będę już używała komputera.
Szkoda mi bardzo,bo lubię się z Wami bawić-dlatego jeszcze raz
Was proszę ,,POMOCY"
MagPerełka
Wyczyść pamięć podręczna i ciasteczka.Spróbuj zalogować się tez na innej przeglądarce.
Diana
Wyczyść pamięć podręczna i ciasteczka.Spróbuj zalogować się tez na innej przeglądarce.Jeśli dalej nie będzie śpiocha to skontaktuj się z supportem gry.
Diana
Witaj Diano
Dziękuje za zainteresowanie i poradę,ale laptop jest nowy (jest prawie
200 GB wolnych jeszcze).Logowałam się na dwóch różnych przeglądarkach
i zawsze jest to samo ,,Twoja pierwsza farma". Żal się z Wami rozstawać po
tylu latach,ale nie będę zaczynać wszystkiego od początku,dlatego proszę
o pomoc w tej sprawie.
MagPerełka
Powinnaś wejść w zarządzanie farmą w pierwszą zakładkę płody rolne i na 7 stronie można sprzedać złotniczki.
Diana
Tak zostało to już wczoraj zgłoszone,ale musimy czekać do jutra,jak Zespół wróci do pracy.
Diana
Teraz jest inaczej ale podobnie do indywidualnego lejka.
Przez 5 godzin pakowania jaśminu mam naliczane 2 punkty na sekundę !!! Dołożyłam na kolejne 6 godzin i wskoczyło raptem 3 p/s !!! Czy to jakieś żarty? Zgłaszałam poprzednio w lejku było podobnie i żadnej odpowiedzi !! Jak jest ta liga farmerska to chce się zdobyć dobre miejsce a tak to ręce odpadają. Rywalizacja nie ma znaczenia bo inni i tak zgarną nagrody. Dawniej mówiono o "balansie gry" Chcę zobaczyć jaki to balans blokuje graczy
W tej sprawie skontaktuj się z supportem gry.
Diana
W dalszym ciągu brak łąki przyjaźni.
jaxu
czy to kolejny błąd w grze
Obecnie Zespół analizuję ten problem.Czekamy na informację.
Diana
Prosimy o szybk korektę,bo jak te osoby mają grac z kimś,kto dostał skrócony czas??
Poza tym,to kolejny raz,gdy nie dostajemy naleznych nagród,..Zaespół powinien coś w końcu z tym zrobić i oddać nagrody nie jutro,pojutrze,ae teraz!