Cześć W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka. Czasami pomaga zwykle odświeżenie strony.W ostateczności - gdy te sposoby zawiodą - zwróć się proszę do Supportu gry. Diana
Witam próbowałam na innych przeglądarkach i wyczyściłam historie nic nie pomogło sojuszniczy z mojego sojusz tez nie otrzymali nagród więc nie jestem sama Pozdrawiam
Witam próbowałam na innych przeglądarkach i wyczyściłam historie nic nie pomogło sojuszniczy z mojego sojusz tez nie otrzymali nagród więc nie jestem sama Pozdrawiam
co się dzieje ze skrzynkami w mistrzostwach sojuszniczych nagrody za wysiłek w postaci skrzynek nie wpływają na moje konto
Cześć W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka. Czasami pomaga zwykle odświeżenie strony.W ostateczności - gdy te sposoby zawiodą - zwróć się proszę do Supportu gry. Diana
Na nk serwerze problem z zakończeniem MS. Większość graczy nie dostała za to wydarzenie żadnych nagród na koniec. Czyszczenie przeglądarek nic nie pomaga. Dali ggs ponownie namiot ms na 2h30 minut ale pomimo że robi się misje to tez nie zalicza tym osobom misji. którzy nie dostali nagród za zakończenie wcześniej zakończonego ms.Ggs niech zmienią informatyków bo za takie experymenty będzie traciło graczy za wasze błędy w grze.
Na nk serwerze problem z zakończeniem MS. Większość graczy nie dostała za to wydarzenie żadnych nagród na koniec. Czyszczenie przeglądarek nic nie pomaga. Dali ggs ponownie namiot ms na 2h30 minut ale pomimo że robi się misje to tez nie zalicza tym osobom misji. którzy nie dostali nagród za zakończenie wcześniej zakończonego ms.Ggs niech zmienią informatyków bo za takie experymenty będzie traciło graczy za wasze błędy w grze.
Cześć Zgłosiłam do Zespołu gry .Za parę minut rozpocznie się poprawka. Diana
Nie ma nic,ani tradycyjnego info,ze mistrzostwa w ogóle się zakończyły,ani nagród za pozycję sojuszu,ani indywidualnych. To naprawde staje się juz maksymalnie denerwujące. Czy szanowny Zespól panuje jeszcze nad grą???
ja też nic nie dostałam, cały sojusz nie otrzymał nagród na forum angielskim też ktoś o tym napisał. Kolejny błąd globalny? Kiedy się czegoś dowiemy? Czekamy na nagrody, które się nam należą.
z tego co wiem, liga mistrzowska dostała nagrody, inne chyba nie ale najważniejsza jest mistrzowska więc nawet inf o pozostałych nie ma ...
Witajcie Zgłosiłam brak nagród,Zespół obecnie szuka przyczyny dlaczego, tak się stało.Jak dostanę informację od Zespołu ,zamieszczę ją w Nowinkach. Diana
To czekamy na jak najszybszą informację. I na nasze nagrody. U mnie nie było podsumowania ms, nie dostałam zarówno nagród indywidualnych jak i sojuszniczych.
Komentarz
Przydatne strony:
Ogólne Warunki Umowy || Regulamin forum
Helpshift BigFarm FAQ ||
W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka. Czasami pomaga zwykle odświeżenie strony.W ostateczności - gdy te sposoby zawiodą - zwróć się proszę do Supportu gry.
Diana
Powinniście skontaktować się z supportem gry.
Diana
W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy na innej przeglądarce problem też występuje. Przeglądarki z czasem się zaśmiecają, co może powodować różne nieprawidłowości w wyświetlaniu stron czy w działaniu gry. Warto od czasu do czasu wyczyścić historię przeglądania oraz usunąć ciasteczka. Czasami pomaga zwykle odświeżenie strony.W ostateczności - gdy te sposoby zawiodą - zwróć się proszę do Supportu gry.
Diana
Zgłosiłam do Zespołu gry .Za parę minut rozpocznie się poprawka.
Diana
To naprawde staje się juz maksymalnie denerwujące.
Czy szanowny Zespól panuje jeszcze nad grą???
Wtopa , za wtopą goni wtopę i robi się farmerskie bagno ...
na forum angielskim też ktoś o tym napisał. Kolejny błąd globalny? Kiedy się czegoś dowiemy? Czekamy na nagrody, które się nam należą.
ale najważniejsza jest mistrzowska więc nawet inf o pozostałych nie ma ...
Zgłosiłam brak nagród,Zespół obecnie szuka przyczyny dlaczego, tak się stało.Jak dostanę informację od Zespołu ,zamieszczę ją w Nowinkach.
Diana
U mnie nie było podsumowania ms, nie dostałam zarówno nagród indywidualnych jak i sojuszniczych.